• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bestiron Demir Damlası

akgul00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
40
13
3
30
Arkadaşlar aranızda bestiron damla kullanıp çocuğunda huzursuzluk yaşayan oldu mu?
Kızıma 4.5 aylıkken demir vermişlerdi,sağlık ocağının verdiğini kullanmak istemedim içeriğinden dolayı. Bestiron damla aldım. Çocuğum 1-1.5 haftadır aşırı huzursuz huysuz gazlı bir çocuk oldu. Sürekli ağlıyor. Başlarda hiç aklıma gelmedi. Atak haftasıdır belki diye düşündüm. Yarın vermemeyi düşünüyorum acaba ondan mıdır diye. Ağlarken her yolu deniyorum etiket varsa kesiyorum altını açıyorum masaj yapıyorum kucağımda gezdiriyorum dışarı çıkartıyorum ama yok yani. Bu kadar değildi benim çocuğum. Böyle bir durum yaşayan var mı? Varda yardımcı olur musunuz?

bilmiyorum ama biz ocean microfer kullanıyoruz, hiç de sorun yasamadık

Demirden sonra olduysa yaramamıştır genelde bu durumlarda başka marka kullanılır ama demir genel olarak zorlayan bişey. Bestiron en iyi demir damlası. Bazı çocuğa hiç biri yaramıyor bazılarında marka değişimimden sonra rahat ediliyor 🤷🏻‍♀️

Demirden sonra olduysa yaramamıştır genelde bu durumlarda başka marka kullanılır ama demir genel olarak zorlayan bişey. Bestiron en iyi demir damlası. Bazı çocuğa hiç biri yaramıyor bazılarında marka değişimimden sonra rahat ediliyor 🤷🏻‍♀️
Evet canım vermedim rahatladı ama işte kullanmak zorunda. Acaba içeriğinde ki meyve aromalarına mı alerjisi var? Bestiron portakallı,ocean vişne aromalı. Ama düzünü de hiç içemez.

Back
X