Bestlak damla ve gelmeyen süt sorunu ??

Kilosu falan şu an iyi değil mi bıraksam aynı benimki işte ama ben zorla beslemeye çalışıyorum bebeğimi resmen doymadı diye yok biberon yok zorla meme
hayir kilosu çok iyi bebeğimin. 120 günlük su an. 2950 grdı doğum ödemi gecince. su an 7.200 gr. boyu 49 cm doğdu, su an 70 cm. doktorumuza göre kilo ve boy gelişimi çok çok iyi. endişelenmeyin yani bebek 40 günlük olduktan sonra zaten acıktığında algılıyor bunu. biz 40-50 günlükken artık açlıktan mı ağlıyor, baska bir derdi mi var anlıyorduk belli ediyor yani kendini. hiç endişelenmeyin. aç kalmaz.

2-3 saatte bi açarım hep uyanınca mutlaka olur çiş kaka 8-9 yapıyor sanırım akşama kadar da gece hariç
O halde cocugunuz doyuyor, kilo alimida iyi.
6 aylikken dogum kilosunu ikiye katlamasi beklenir.

Siz strese girmeden, zorlamadan sadece meme vermeye calisin, gerekirse uyurken / uyumaya yakin verin.

Saglicakla buyutun

Ben ilk ay bestlak damla kullandım bebeğim doğumdan sonra 3300 grama düşmüştü 1 ay tartımında 4700 gramdı eğer bir etkisi olsa benim bebeğim kilo almazdı. Yukarıda da yazmışlar benim de memem artık yumuşak ama bu süt olmadigi için değil vücudum bebeğin ne kadar surede bir emdigini biliyor ona göre süt üretiyor. Zaten beslenme saatlerinde belki fark edersiniz memeye süt dolduğu hafifçe hissediliyor. Sadece gece memem sert oluyor o da gece beslenme aralığı uzadığı için. Sulu süt konusunda son gunlerde sağdım ve bunu zaten bir yerde de okumuştum sabah sütü sulu olup akşam sütü daha az ve yağlı oluyormuş hatta o yüzden bebekler akşama doğru küme beslenme yapmak isteyeniliyormuş. Ben manuel pompa ile sağım yaptım gerçekten de sabah sağdığım süt sanki şu gibiydi doğunca rengi diğerlerinden daha açık geldi.
Bebegin memede kavga etmesi ile ilgili benim bebeğim de yapıyor ama anlıyorum bazen oynamak istiyor ya da gaz sancısı oluyor sadece o yüzden ağlayıp memeyi çekiştiriyor. Bazen de tok olup öylece durup oynuyor. Ben de endişeleniyordum ilk memem yumuşak olduğu bebek oynadığı zaman bir çektim ağzının içine sütü biriktirmiş yutmamis bile ağzının kenarından sütler aktı meğersem canı oyun istiyormuş.

Siz 2 saate bir sagin ve power pump yapin sutunuz geri artar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…