Beta 11

Anladım canım yok daha önce hiç amh için bakılmadı bende bence diğer ay devlet hastanesine git belki klomenden daha güçlü ilaç vardır elinde

Bide ben her ay adet olduğum için doğum kontrol hapı daha çok adet olamayanlara veriliyo o yüzden hiç içime sinmedi kullanmak istemedim

Anladım canım yok daha önce hiç amh için bakılmadı bende bence diğer ay devlet hastanesine git belki klomenden daha güçlü ilaç vardır elinde
Bakalım eşim istemiyo canım tedavi kendi kendine olsun istiyo zaman neyi gösterecek hakkımız da hayırlısı ama amh değerime tekrar baktırmak istiyorum çünkü 8.53 aklım da kaldı düştü mü aynı mi diye ona baktırırim olmazsa devlette çünkü hormonlarinda değişme ihtimali oluyo ya

Sen en azından baya başlarda yakalamışsın , 3-4 haftalıkken , bir çok insan adet oldum zaten deyip gitmiyor bir sonraki ay maşallah Nur topu gibi 2 aylık bebe

maşallah darısı başımıza benim 2. Çocuğum ama hala aynı heyecan sanki ilkmiş gibi
Amin canım amiiinn
Bence hep öyle oluyor , grupta kızlar var ikinci anne olan onlarda aynı heyecan unuttuk ilk bebekler nasıl doğdu ne yaptık diyorlar haklılar

Amin canım amiiinn
Bence hep öyle oluyor , grupta kızlar var ikinci anne olan onlarda aynı heyecan unuttuk ilk bebekler nasıl doğdu ne yaptık diyorlar haklılar
Evet gerçekten öyle çoğu şeyi unuttum desem yeridir ya inşallah hamileyimdir evde yapılan testten yaptım birşey çıkmadı kan verdim şimdi öğlenden sonra çıkacak sonuç çok ümitlendim inşallah boş çıkmaz

Ayyy canım benim inşallah ya , muhakkak yaz kan sonucunu

İnşallah hamilesindir canım kan testi sonucunu merakla bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…