Anladım canım yok daha önce hiç amh için bakılmadı bende bence diğer ay devlet hastanesine git belki klomenden daha güçlü ilaç vardır elindeAmh yüksekliği falan çıkmadı o zaman sende tamam canım doğum kontrol hapı bana da verdi doktor ama bigun kullandım ben sadece çok yan etkisi olduğu için Korktum kullanmak istemedim benim diğer hormon değerlerim normal hepsi sadece pcoslu olduğum için amh yüksekliği var çok sayıda folikül olduğu için
Eğer adetten sonra olduysa evet direkt ayağa kalktımEvet biliyorum o hareketi yapıyorum bendebu ay direk ayağa kalktım diyosun yani b
Bide ben her ay adet olduğum için doğum kontrol hapı daha çok adet olamayanlara veriliyo o yüzden hiç içime sinmedi kullanmak istemedimBenim ilk gebeliğimde hormonlarım yüksekti doktor doğum kontrol hapı vermişti hormonlarım düzelsin diğer ayda klomen başlayalım demişti, ben d.kontrol hapını 3 gün içtim 5 gün içmedim o ay hamile kaldım çünkü o zaman da doktor hormonlarından dolayı hamile kalman zor demişti sanırım o ilaçta hormonları düzenledi o ay öyle kaldım. Şimdi de Nisan ayından beri istiyorduk çocuğu nişan ve mayıs ayında doğum kontrol kullandım ve inan mayıs ayından beri düzenli adet oluyorum 28 günde bir ve temmuz ayında bilerek hormonlarıma baktırdım herşeyim çok düzgün çıkmıştı.
Bakalım eşim istemiyo canım tedavi kendi kendine olsun istiyo zaman neyi gösterecek hakkımız da hayırlısı ama amh değerime tekrar baktırmak istiyorum çünkü 8.53 aklım da kaldı düştü mü aynı mi diye ona baktırırim olmazsa devlette çünkü hormonlarinda değişme ihtimali oluyo yaAnladım canım yok daha önce hiç amh için bakılmadı bende bence diğer ay devlet hastanesine git belki klomenden daha güçlü ilaç vardır elinde
Eğer adetten sonra olduysa evet direkt ayağa kalktım
İnşallah canım Allah isteyen herkese sana da bana da nasip etsin inşallahSeninde değerin normal ilerler inşallah sağlıklı bi gebeliktir
Aminnn canım inşallahİnşallah canım Allah isteyen herkese sana da bana da nasip etsin inşallah
Sen en azından baya başlarda yakalamışsın , 3-4 haftalıkken , bir çok insan adet oldum zaten deyip gitmiyor bir sonraki ay maşallah Nur topu gibi 2 aylık bebeEvet çok tuhafbenim ilk gebeliğim de 3 ağustosta adet olmuştum sonra 10 ağustosta 5 eylülde de hamile olduğumu öğrenmiştim ve 3 haftalıktı o zaman doktor bu nasıl oluyor demişti hatta bana regl günlerin yanlış demişti
Benimki 19 haftalık oldu şükür nerdeyse 5 aylık oluyoruzMaşallah canım senin kaç haftalık
maşallah darısı başımıza benim 2. Çocuğum ama hala aynı heyecan sanki ilkmiş gibiBenimki 19 haftalık oldu şükür nerdeyse 5 aylık oluyoruz
Amin canım amiiinnmaşallah darısı başımıza benim 2. Çocuğum ama hala aynı heyecan sanki ilkmiş gibi
Evet gerçekten öyle çoğu şeyi unuttum desem yeridirAmin canım amiiinn
Bence hep öyle oluyor , grupta kızlar var ikinci anne olan onlarda aynı heyecan unuttuk ilk bebekler nasıl doğdu ne yaptık diyorlar haklılar
Ayyy canım benim inşallah ya , muhakkak yaz kan sonucunuEvet gerçekten öyle çoğu şeyi unuttum desem yeridirya inşallah hamileyimdir evde yapılan testten yaptım birşey çıkmadı kan verdim şimdi öğlenden sonra çıkacak sonuç çok ümitlendim inşallah boş çıkmaz
İnşallah hamilesindir canım kan testi sonucunu merakla bekliyoruzEvet gerçekten öyle çoğu şeyi unuttum desem yeridirya inşallah hamileyimdir evde yapılan testten yaptım birşey çıkmadı kan verdim şimdi öğlenden sonra çıkacak sonuç çok ümitlendim inşallah boş çıkmaz
Hala yok e nabızda çatlayacagım şimdi ne zaman düşer ki, sağlık ocağında verdim kanıİnşallah hamilesindir canım kan testi sonucunu merakla bekliyoruz
Hadi ya bekle bakalım 3 e kadar çıkmış olur heralde inşallah yüksek bı değer çıkarHala yok e nabızda çatlayacagım şimdi ne zaman düşer ki, sağlık ocağında verdim kanı
Çıktı mı canımHala yok e nabızda çatlayacagım şimdi ne zaman düşer ki, sağlık ocağında verdim kanı
Laboratuvarı aradım sistemlerinde sorun varmış ama benimkini söyledi sonuç 12Çıktı mı canım
Hım yükselmemis sanırım demi 11 çıkan günün üstünden kaç gün geçti canımLaboratuvarı aradım sistemlerinde sorun varmış ama benimkini söyledi sonuç 12
Bence bi doktora git muayene ol senin yerinde olsam ben öyle yapardım canımLaboratuvarı aradım sistemlerinde sorun varmış ama benimkini söyledi sonuç 12
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?