Amin inşallahBelki de geç döllenmedir canım hayırlısı olsun sağlıklı olsun inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallahBelki de geç döllenmedir canım hayırlısı olsun sağlıklı olsun inşallah![]()
Ay bende sürekli wcye gidiyorum kan gelmiş gibi hissediyorumBende pazartesi vermeyi düşünüyorum sende yaz lütfen yarın sonuç ne çıkarsa benim de akıntım var sürekli adet oldum sanıyorum
Çözdüm galiba senin durumu ahahhahaha senin bebek 5 haftalık ama senin bu ara kanaman yerleşme kanaması beta o yerleşme kanamasından genelde sonra yükselir o yüzden geç yükseliyor. Haftaya göre betan düşük ama bu düzenli arttığı sürece sorun değil. Fikrim bu hahahajaja sabırsızlıkla doktor yorumu bekliyorum senden1 ekimdi 15-16 ekim gibi o kadar belirtim vardı ki dedim bu ay o ayhemen gittim kan verdim 22 sinde birşey çıkmamıştı
Olabilir mi peki bu yani 5 haftalıkla böyle bir beta yoksa uydurdun muÇözdüm galiba senin durumu ahahhahaha senin bebek 5 haftalık ama senin bu ara kanaman yerleşme kanaması beta o yerleşme kanamasından genelde sonra yükselir o yüzden geç yükseliyor. Haftaya göre betan düşük ama bu düzenli arttığı sürece sorun değil. Fikrim bu hahahajaja sabırsızlıkla doktor yorumu bekliyorum senden
Ya benim aklım son yaşadığın 22 kanamasının regli olmasını ve Regliden sonra yumurtlayıp birde onun yerleşmesi lazım ki beta artsın bu süreç yaklaşık zaten 15-20 gün ahahahah bu sanki daha mantıksız . Sen muhtemelen tahminimce 17 Ekim gibi kese görürsün.Olabilir mi peki bu yani 5 haftalıkla böyle bir beta yoksa uydurdun mu5 haftalıksa hemen gideyim doktora
Aynen aynen sizinle betalarımız da aynı son adet tarihi neydiAy bende sürekli wcye gidiyorum kan gelmiş gibi hissediyorum
Aman 17 Kasım Ekim yazmışımOlabilir mi peki bu yani 5 haftalıkla böyle bir beta yoksa uydurdun mu5 haftalıksa hemen gideyim doktora
O kadar merak ediyorum ki anlatamam bilsem ne zaman kaldığımı bundan sonra çocuk istediğim zaman o vakitleri değerlendirirmYa benim aklım son yaşadığın 22 kanamasının regli olmasını ve Regliden sonra yumurtlayıp birde onun yerleşmesi lazım ki beta artsın bu süreç yaklaşık zaten 15-20 gün ahahahah bu sanki daha mantıksız . Sen muhtemelen tahminimce 17 Ekim gibi kese görürsün.
Oturdum valla senin durumunu düşündüm![]()
Ben de pkos olduğu için oldum olası düzensiz adet olurum ama bu senein başında d kontrol kullandım iki ay, bu aya kadar düzenli adet oldum sayesindeAman 17 Kasım Ekim yazmışım
Yavrum bence sen o zaman da 5 haftalık hamileydin ajajajajaja ilk hamileliğinde doktor haftayı sonra bebek boyuna göre falan ayarlamadı mı ?O kadar merak ediyorum ki anlatamam bilsem ne zaman kaldığımı bundan sonra çocuk istediğim zaman o vakitleri değerlendirirmbenim ilki de 2 Ağustos adet sonra 12 Ağustos civari bir adet daha 8 eylülde 3 haftalık hamileydim şuan hesaplayamıyorum bunu ama doktor saçmalıl var adet tarihinle örtüşmüyor demişti bunu da hesaplar mısın
![]()
Hatırlamıyorum ki arada doktor falan değiştirdim 5 yıl oldu nerdeyse ama saçma bulmuştu adet tarihimleYavrum bence sen o zaman da 5 haftalık hamileydin ajajajajaja ilk hamileliğinde doktor haftayı sonra bebek boyuna göre falan ayarlamadı mı ?
Ve beta 35 ti daha yüksek olması lazım demiştiYavrum bence sen o zaman da 5 haftalık hamileydin ajajajajaja ilk hamileliğinde doktor haftayı sonra bebek boyuna göre falan ayarlamadı mı ?
Üstüne görmede olabilir bence çoğu kişinin başına gelmiş bişey aslındaYavrum bence sen o zaman da 5 haftalık hamileydin ajajajajaja ilk hamileliğinde doktor haftayı sonra bebek boyuna göre falan ayarlamadı mı ?
Bu sefer gidince benim durumum karışık hocam kesin net bilmiyorum regli tarihimi dersen crl değeri falan bakar regli gününü özellikle 8-9 . Haftada net olarak hesaplar. Geç döllenme vs olsa da ultrason ölçüsünü baz alıyorlar .Hatırlamıyorum ki arada doktor falan değiştirdim 5 yıl oldu nerdeyse ama saçma bulmuştu adet tarihimle
Bu sefer gidince benim durumum karışık hocam kesin net bilmiyorum regli tarihimi dersen crl değeri falan bakar regli gününü özellikle 8-9 . Haftada net olarak hesaplar. Geç döllenme vs olsa da ultrason ölçüsünü baz alıyorlar .
Evet bence de öyle işte bu sonuncu üstüne görme regli 1 EkimÜstüne görmede olabilir bence çoğu kişinin başına gelmiş bişey aslında![]()
Ama yerleşme kanaması az olmuyor mu baya 4 gün sürdü yoğun ve agrılı geçtiÜstüne görmede olabilir bence çoğu kişinin başına gelmiş bişey aslında![]()
Regl oldum dedinya nasıldı her zamanki gibi miydiSenin döngünde olan sıra dışı durum
Senin adet tarihlerine göre:
- 1 Ekim → Adet başlangıcı
- 25 Ekim → Tekrar adet olmuşsun (24 gün sonra)
- Ama 3 Kasım’da beta hCG 11 çıkmış.
Şimdi bu tabloya baktığımızda şunu görüyoruz:
Eğer 25 Ekim gerçekten “adet” olsaydı, 3 Kasım’da beta 0 olmalıydı.
Ama senin 11 çıkması, demek ki 25 Ekim’de zaten gebelik başlamıştı.
Yani evet
Yumurtlama beklenenden erken olmuş (muhtemelen 10–12 Ekim civarı).
Döllenme gerçekleşmiş.
Embriyo rahme yerleşirken (22–25 Ekim civarı) rahim duvarından bir miktar kanama olmuş.
Bu da senin “adetim oldu sandığım” o 4 günlük kanama.
Chat gbt yorumum ektedirmantıklı
Chat gbt yle aynı düşünüyoruz ahahahahSenin döngünde olan sıra dışı durum
Yani evet
Döllenme gerçekleşmiş.
Embriyo rahme yerleşirken (22–25 Ekim civarı) rahim duvarından bir miktar kanama olmuş.
Hepimiz merakla senin doktordan sonuç almanı bekliyoruz resmenSenin döngünde olan sıra dışı durum
Yani evet
Döllenme gerçekleşmiş.