• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta 11

anladım canım çok bilmiyorum ama okuduğum kadarıyla sağlıklı gebelikte katlanarak yükselmesi gerekiyor değerlerin de

Bugün beklesen yarın versen nasıl olurdu acaba gene de biraz daha yüksek çıkması gerekirdi sanırım

dış gebelik yaşamıştım mesela ben o zaman bile değerlerim sürekli yükseliyordu HCG hormonu adet olmama rağmen yüksek çıktı sürekli. Birgün geçse de gene biraz fark olmali belirgin şekilde kimyasal da olmuş olabilir inşaallah öyle değildir de

dış gebelik yaşamıştım mesela ben o zaman bile değerlerim sürekli yükseliyordu HCG hormonu adet olmama rağmen yüksek çıktı sürekli. Birgün geçse de gene biraz fark olmali belirgin şekilde kimyasal da olmuş olabilir inşaallah öyle değildir de
Bilmiyorm hiç yaşamadım kimyasalsa kanama olur heralde ama daha adet zamanıma da çok var

bende hiç bilmiyorum ki canım kimyasal gebelik artık sağlıksız ilerleyemeyen gebelik diye biliyorum sadece bende yaşamadım dediğin gibi kanama da olur adetle atılır bı kaç gün bekle bakalım gene kan ver yükselmezse kadın doğuma bı git bakalım inşallah sağlıklı bi gebelik olur değerlerin yükselir canım

bende hiç bilmiyorum ki canım kimyasal gebelik artık sağlıksız ilerleyemeyen gebelik diye biliyorum sadece bende yaşamadım dediğin gibi kanama da olur adetle atılır bı kaç gün bekle bakalım gene kan ver yükselmezse kadın doğuma bı git bakalım inşallah sağlıklı bi gebelik olur değerlerin yükselir canım
İnşallah bakalım ilk gebeliğimde de böyle olmuştu hiç o sevinci yaşayamamıştım düzgün artmıyordu çünkü doktor diyordu kimyasal sağlıksız diye çok şükür kucağıma aldım şimdi dört yaşında o yüzden doktora gidesim yok aslında yine aynı şeyleri duyacağım

Bu arada laboratuvar şey dedi 12 çıkmış ama tekrar incelemeye almışlar nedenini soramadım kadın çok yoğundu şimdi e-Nabızda bekliyorum

erken mi öğrenmiştin o zamanda inşallah öyle olur canım kanaman falan olmazsa sağlıklıdır zaten ama o daha belli olmaz bakarsın değerler yükselmeye başlarsa sağlıklıdir düşüşe geçerse de adetle atılır canım inşallah yükselir hayırlısıyla bı kaç gün sonra tekrar kan ver

Öyle mi inşallah sorun çıktığı için yanlış olmuştur da tekrar bakılıyordur bu sefer biraz daha yüksek bı değer söylerler belki

erken mi öğrenmiştin o zamanda inşallah öyle olur canım kanaman falan olmazsa sağlıklıdır zaten ama o daha belli olmaz bakarsın değerler yükselmeye başlarsa sağlıklıdir düşüşe geçerse de adetle atılır canım inşallah yükselir hayırlısıyla bı kaç gün sonra tekrar kan ver
Evet o zaman da 35 ti ve düzgün artmıyordu

o zaman iyi canım artmıs değerin hamilesin hayırlısıyla artık stres yapma ne güzel hiç umudun yokken rabbim seni ummadığın anda sevindirmis olacağı varsa hiçbir şey engel olmaz Allah'ın izniyle sağlıkla tutunsun bebeğin ultrason da görmeyi kalp atışını duymayı sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim bizlere çok dua ediver olur mu inşallah biz de en kısa zamanda bu güzel duygulari yaşarız tüm isteyenler 🙂 bu ay kafaya takma diyorum stres yapma diyorum kendime ara tatil olacak zaten cumaya kadar gün aşırı değerlendireceğim bende olacağı varsa oluyo olmayacaksa ne yaparsan da yap olmuyo taktiri ilahi 🌸♥️

Back
X