- 24 Kasım 2023
- 1.937
- 735
- 43
üzgünüm kimyasal geçirdin muhtemelen. bir kaç güne kanaman başlar canımLaboratuvarı aradım sistemlerinde sorun varmış ama benimkini söyledi sonuç 12
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
üzgünüm kimyasal geçirdin muhtemelen. bir kaç güne kanaman başlar canımLaboratuvarı aradım sistemlerinde sorun varmış ama benimkini söyledi sonuç 12
Dün 11 di bugün 12Hım yükselmemis sanırım demi 11 çıkan günün üstünden kaç gün geçti canım
Ya hiç anlamadım 22 ekimde beta için kan verdim birşey yoktu ama çok belirtim vardı 25 ekimde adet oldum dün 11 çıktı bugün 12üzgünüm kimyasal geçirdin muhtemelen. bir kaç güne kanaman başlar canım
Evet 2 günde 2 katı olması lazımmış ama daha 2 günde olmadı kianladım canım çok bilmiyorum ama okuduğum kadarıyla sağlıklı gebelikte katlanarak yükselmesi gerekiyor değerlerin de
Bilmiyorm hiç yaşamadım kimyasalsa kanama olur heralde ama daha adet zamanıma da çok vardış gebelik yaşamıştım mesela ben o zaman bile değerlerim sürekli yükseliyordu HCG hormonu adet olmama rağmen yüksek çıktı sürekli. Birgün geçse de gene biraz fark olmali belirgin şekilde kimyasal da olmuş olabilir inşaallah öyle değildir de
İnşallah bakalım ilk gebeliğimde de böyle olmuştu hiç o sevinci yaşayamamıştım düzgün artmıyordu çünkü doktor diyordu kimyasal sağlıksız diye çok şükür kucağıma aldım şimdi dört yaşında o yüzden doktora gidesim yok aslında yine aynı şeyleri duyacağımbende hiç bilmiyorum ki canım kimyasal gebelik artık sağlıksız ilerleyemeyen gebelik diye biliyorum sadece bende yaşamadım dediğin gibi kanama da olur adetle atılır bı kaç gün bekle bakalım gene kan ver yükselmezse kadın doğuma bı git bakalım inşallah sağlıklı bi gebelik olur değerlerin yükselir canım
Bu arada laboratuvar şey dedi 12 çıkmış ama tekrar incelemeye almışlar nedenini soramadım kadın çok yoğundu şimdi e-Nabızda bekliyorumbende hiç bilmiyorum ki canım kimyasal gebelik artık sağlıksız ilerleyemeyen gebelik diye biliyorum sadece bende yaşamadım dediğin gibi kanama da olur adetle atılır bı kaç gün bekle bakalım gene kan ver yükselmezse kadın doğuma bı git bakalım inşallah sağlıklı bi gebelik olur değerlerin yükselir canım
Evet o zaman da 35 ti ve düzgün artmıyorduerken mi öğrenmiştin o zamanda inşallah öyle olur canım kanaman falan olmazsa sağlıklıdır zaten ama o daha belli olmaz bakarsın değerler yükselmeye başlarsa sağlıklıdir düşüşe geçerse de adetle atılır canım inşallah yükselir hayırlısıyla bı kaç gün sonra tekrar kan ver
evet anladım cok garip gercekten. bakalım e nabıza ne dusecekYa hiç anlamadım 22 ekimde beta için kan verdim birşey yoktu ama çok belirtim vardı 25 ekimde adet oldum dün 11 çıktı bugün 12
Bu arada düştü şimdi e nabıza 14 çıkmışevet anladım cok garip gercekten. bakalım e nabıza ne dusecek
14 çıkmış canımÖyle mi inşallah sorun çıktığı için yanlış olmuştur da tekrar bakılıyordur bu sefer biraz daha yüksek bı değer söylerler belki
Yazılanları okudmda 14 normal oluyor o zaman orana göre 2 günde bir %60 artış normal kabul ediliyor bence sıkmana gerek yok canını. İnşallah sağlıkla alırsın kucağına14 çıkmış canım