merhaba cevap vermenize çok sevindim.
dün tekrar test verdim bugün sabah çıktı, 236 gelmiş.
131 e göre yine 2 katı artış yok ama %80 gibi dimi.
çok dua ediyorum inşallah iyidir sağlıklıdır. doğru yere tutunmuştur. bu arada embriyom 6AA pgt'li.
Bana göre gayet iyi ilerliyor, neredeyse iki katına da çıkmış. hem pgtli ise gönlünüzü ferah tutun bence.. diğer olumsuz deneyimleriniz muhtemelen genetik sorunlardan olmuştur, bunda böyle bir ihtimaliniz de yok. İnşallah haftaya tüm soru işaretleri gider ve keyifle devam edersiniz bize de haber verin
Bana göre gayet iyi ilerliyor, neredeyse iki katına da çıkmış. hem pgtli ise gönlünüzü ferah tutun bence.. diğer olumsuz deneyimleriniz muhtemelen genetik sorunlardan olmuştur, bunda böyle bir ihtimaliniz de yok. İnşallah haftaya tüm soru işaretleri gider ve keyifle devam edersiniz bize de haber verin
Merhaba bugün dayanamayıp yine test verdim çok şükür 236 olan değer 579 olmuş allahım çok şükür ya inşallah böyle devam eder inşallah ultrasonda da görürüm
Merhaba sizin pgt li olduğu için toparlayacağını düşünüyorum benim ilk 56 sonra 406 olmuş ve ardında artış oranları hep yüzde 60 ın altında kalmıştı, en son yüzde 15 artışlar görmüş ve kürtaj olmuştum. Ama pgt li değildi.
Merhaba bugün dayanamayıp yine test verdim çok şükür 236 olan değer 579 olmuş allahım çok şükür ya inşallah böyle devam eder inşallah ultrasonda da görürüm
yani olması gereken rahim şeklinde şuan.
önceden y şeklindeydi ve dardı.
rahim 3 çizgi görüntüsü de var o çok önemli dedi. o ne paneli ona bakılmadı mı acaba hatırlayamadım.