Beta 2500 ama kese gorulmedi

Tedirgin olacağın bişey yok cnm.ne güzel keseyi görmüşsün iste

ne guzell iste daha cok minik oldugu icin anca biraz zaman gecmesini bekliyor insallah gittigindede kalbinide duyarsinnn masallahhh diyelim saglikla gelsin kuzucuklar
Oyle mı dersınız ınsaallah ya hani yarım agızla Dr diyince tedirgin oldum teşekkuur ederım

Oyle mı dersınız ınsaallah ya hani yarım agızla Dr diyince tedirgin oldum teşekkuur ederım
canim tecrube konusuyor rahat ol simdiden keyfini cikar bir dusun daha uzun bir yol var onunde simdiden telas yapacaksan ne anlami kaldi ki..
bu anlari omrunce kac kere daha yasayabilirsinki degilmii? her hamilelik farklidir unutma..
bak oncelik senin sagligin unutma iyi dusun,pozitif ol ,ve dua et

Kizlar yokmu başka hcg 2000 lerde olup vajinal usg ile kese gorulmeyip sonrasında görenler.guzel iyi şeyler duymaya ihtiyacım var sanirim

Dün gittim bat 6 gün geçmişti ama vajinal görülmedi.pihtilasma sorunum var coraspin kullaniyorum.doktorum keseyi görünce iğneye baslicaz demişti ama goremedik
Stres yapmayın rahat olun bir kaç gün daha bekleyin öyle gidin dr inşallah bebisiniz sizinledir

inşallah yarın görürsünüz. bir de kesinlikle birkaç gün beklemeyin, keseyi görene kadar gidin sürekli, dış gebelik çok riskli bir durum Allah korusun ters bir durum olursa geç kalmış olmayın.

Bazı ultrason cihazları daha iyi oluyor bazıları daha kötü. gittiğiniz yer iyi bi yer midir bilemiyorum ama cihazları yeni olan bir hastaneye giderseniz daha iyi olur.

bir de dış gebelikte kahverengi lekelenme en yaygın belirtilerden biri. Lekelenmeniz var mı?

Bariz bı lekelenme yok arada çok az leke oluo

Dış gebelik teşhisi konuldu ama keseyi hiçbir yerde görmedi.2 gün daha beta hcg takibi yapılacak ona göre iğne vurulcak

Dış gebelik teşhisi konuldu ama keseyi hiçbir yerde görmedi.2 gün daha beta hcg takibi yapılacak ona göre iğne vurulcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…