Tedirgin olacağın bişey yok cnm.ne güzel keseyi görmüşsün isteMerhaba arkadaslar benimde 5+2 bugun karından goremedı wajınal pek istemedim ama dıs gebelik olabilir bakmamız lazım dediwajınal bakıp keseyi gordu ama sanırım cok kucuk. Bide herşey yolunda giderse 2 3 hafta sonra kalp atısı ıcın gelırsın dedı ama riskli mi anlamadım kurduğu cumle beni cok tedirgin etti. Devlete gıtmıstım ozele de mı cıksam acaba?
Ben tup bebek hastasıyım o yuzden daha da tedirgin yaklaşıyorum sanırım. Yanı yarım ağızla bısey olmassa deyince cok endıselendım.Tedirgin olacağın bişey yok cnm.ne güzel keseyi görmüşsün iste
Oyle mı dersınızne guzell iste daha cok minik oldugu icin anca biraz zaman gecmesini bekliyor insallah gittigindede kalbinide duyarsinnn masallahhh diyelim saglikla gelsin kuzucuklar
canim tecrube konusuyorOyle mı dersınızınsaallah ya hani yarım agızla Dr diyince tedirgin oldum teşekkuur ederım
Sağlıkla alırsın kucagina inşallah cnmBen tup bebek hastasıyım o yuzden daha da tedirgin yaklaşıyorum sanırım. Yanı yarım ağızla bısey olmassa deyince cok endıselendım.
Stres yapmayın rahat olun bir kaç gün daha bekleyin öyle gidin dr inşallah bebisiniz sizinledirDün gittim bat 6 gün geçmişti ama vajinal görülmedi.pihtilasma sorunum var coraspin kullaniyorum.doktorum keseyi görünce iğneye baslicaz demişti ama goremedik
İnşallah cnm insallahStres yapmayın rahat olun bir kaç gün daha bekleyin öyle gidin dr inşallah bebisiniz sizinledir
Bariz bı lekelenme yok arada çok az leke oluoinşallah yarın görürsünüz. bir de kesinlikle birkaç gün beklemeyin, keseyi görene kadar gidin sürekli, dış gebelik çok riskli bir durum Allah korusun ters bir durum olursa geç kalmış olmayın.
Bazı ultrason cihazları daha iyi oluyor bazıları daha kötü. gittiğiniz yer iyi bi yer midir bilemiyorum ama cihazları yeni olan bir hastaneye giderseniz daha iyi olur.
bir de dış gebelikte kahverengi lekelenme en yaygın belirtilerden biri. Lekelenmeniz var mı?
Koyu kahverengi çamur gibi bi akıntı oluyor genelde dış gebelikte ama olmayanlar da varmış. Insallah yarın görürsünüz keseyi.Bariz bı lekelenme yok arada çok az leke oluo
İnsallah cnm.sen de sağlıkla alırsın ins evladini kucagina.dua et bana olur muKoyu kahverengi çamur gibi bi akıntı oluyor genelde dış gebelikte ama olmayanlar da varmış. Insallah yarın görürsünüz keseyi.
Ne yaptın doktora gittin mi Bugün keseyi gördün mü acabaİnsallah cnm.sen de sağlıkla alırsın ins evladini kucagina.dua et bana olur mu
Maalesef goremedik.kan verdim.beta hcg bu defa çok çok az artmis.birazdan doktora gidicem.bakalim ne dicekNe yaptın doktora gittin mi Bugün keseyi gördün mü acaba
Maalesef goremedik.kan verdim.beta hcg bu defa çok çok az artmis.birazdan doktora gidicem.bakalim ne dicek
[/QUOTE
Alttan muayenede özellikle tüplere baksınlar olur muinş hayırlı bir sonuç alırsınuz
Sizde mi dış gebelik geçirdiniz.sureci anlatirmisinizNe yaptın doktora gittin mi Bugün keseyi gördün mü acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?