Vajinal baktı cnm ama yokWajınal bakıp gorebılır aslında karından mı baktı sadece
İğnenin herhangi bir yan etkisi oldu mu sizdeDış gebelik her doktorum görüp anlayabileceği bir şey değil.onlar bebeği tüpte görecek diye siz niye tüpünüzden olasınız.Vurdurun iki doz iğne.Benim doktorum perinatologtu ona gidene kadar kaç doktor gezdim en sonunda ona gittim kendi ultrason cihazı çok iyiydi yarım saat uğraştı muayene etti en sonunda sağ tüpte bombeleşme olduğunu gördü ki benim o zaman değerim 100lerdeydi.hemen iki doz iğne vuruldu ve değerim sıfırlandı ve tüplerimdi zarar görmedi.eğer önce kürtaj önerirlerse kabul etmeyin önce iğne olcam deyin.
Tupunuz patladığında kanama ağrı sancı oldu mu yani nasıl anladinizBeni de dinlersen bu kadar yüksek hcg ile görülmesi lazımdı bence görülmediyse problem vardır bence bekleme bak benim hcg 4400 lerde iken tüpüm patladı artması demek senin için saatli bir bombadır bekleme bence ben aynı gün içinde 4 farklı doktora göründüm
Yok hayır olmadı çok şükürİğnenin herhangi bir yan etkisi oldu mu sizde
Çok korkuyorum ben de.cumartesi büyük ihtimalle iğne yapılacak bana da.umarim ogune kadar bı aksilik olmazYok hayır olmadı çok şükür
Canım ben dış gebelik geçirdim. Lekelenmem vardı hcg artışı da düzenli değildi. Hcg 800lerdeydi. Doktorum da dış gebelikten şüphelenip jinekoloji acil bölümü olan büyük bir hastaneye sevk etti benim ultrason cihazım göremez ama onlar görebilir dedi gerçekten o hastanede sol tüpümde saptadılar. Ameliyatsız bir hafta arayla 2 doz iğne yaparak düşürdüler ve hcg 0 olana kadar kan testiyle kontrol ettik.Çok korkuyorum ben de.cumartesi büyük ihtimalle iğne yapılacak bana da.umarim ogune kadar bı aksilik olmaz
Tabiki şiddetli karın ağrısı çekiyordum kanamam da vardı Allah kimsenin başına vermesin ama çok zorTupunuz patladığında kanama ağrı sancı oldu mu yani nasıl anladiniz
Çok ilginçtir ki hiç lekelenme olmadı.ama hcg artıyor kese yok ortada.yarin bu belirsizlikten kurtulurum inşallah.yiprandim cokCanım ben dış gebelik geçirdim. Lekelenmem vardı hcg artışı da düzenli değildi. Hcg 800lerdeydi. Doktorum da dış gebelikten şüphelenip jinekoloji acil bölümü olan büyük bir hastaneye sevk etti benim ultrason cihazım göremez ama onlar görebilir dedi gerçekten o hastanede sol tüpümde saptadılar. Ameliyatsız bir hafta arayla 2 doz iğne yaparak düşürdüler ve hcg 0 olana kadar kan testiyle kontrol ettik.
Merhaba ne yaptın acaba var mı gelişme ??Çok ilginçtir ki hiç lekelenme olmadı.ama hcg artıyor kese yok ortada.yarin bu belirsizlikten kurtulurum inşallah.yiprandim cok
Yok cnm bı gelisme.yarin sabahtan gidicem doktora.kendimi dinliyorum sürekli.sag kasığımda birşey varmış gibi hissediyorum.sende de var mıydı böyle biseyMerhaba ne yaptın acaba var mı gelişme ??
Sağ kasıgında hissediyorsan o zaman sağ tarafa iyi baksınlar canım yarın adam akıllı bir doktora git yine bir hcg ver biran önce tedavine başla hayırlısıyla inş güzel sonuçlanacaktırYok cnm bı gelisme.yarin sabahtan gidicem doktora.kendimi dinliyorum sürekli.sag kasığımda birşey varmış gibi hissediyorum.sende de var mıydı böyle bisey
İnşallah cnm.dua et lütfen benim icinSağ kasıgında hissediyorsan o zaman sağ tarafa iyi baksınlar canım yarın adam akıllı bir doktora git yine bir hcg ver biran önce tedavine başla hayırlısıyla inş güzel sonuçlanacaktır
Mrb cnm gittim doktora küçük bir kese gördüğünü söyledi.saglikli mi değil mi bilemeyiz 10 gün sonra gel dediMerhaba durumun nasıl var mı bir gelişme ??
Günaydın nasılsın ne yaptın inş güzel sonuçlar almışsındırUmarım gördüğü gerçekten kesedir.simdi de buna taktım kafayı ya yanlış gördüyse die..değişik duygular icerisindeyim
10 gün sonra gel demişti doktor bekliyorum oyuzden.Günaydın nasılsın ne yaptın inş güzel sonuçlar almışsındır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?