Beta 2500 ama kese gorulmedi

bu beta değeri kişiye göre değişen bişey sanırım. benim 5 haftada 20950 çıktı. kese küçük ve bebek henüz oluşmamıştı.
hastaneden randevu almak çok zor olduğundan tekrar gitmedim.ne durumdayım hiç bi bilgim yok. allaha emanet durumdayım.

Evet bende dış gebelik geçirdim şanslıysan iyi atlatırsın iğnelerle ben iğne vurulduğum halde düşmedi iç kanama geçirdim tüpüm patladı benim sağ tüpte kalmıştı istersen başka doktora görün dış gebelik tehlikelidir aynı gün içinde 4 farklı doktora göründüm ben iyi bir doktorla tedavini olursan inş iğneyle düşürürsün çok üzüldüm inan bence bir bayanın başına gelecek en kötü şeylerden biridir güçlü dur atlatıyor ama insan

Kese görüldüğüne göre dış gebelik riskin yok cnm.

Kese tüplerde görülmusmuydu

O kadar kotuyumki anlatamam.ogrendigimden beri agliyorum

Lütfen dua edin yarın hayırlı haberler duyayım doktordan.
telaş yapmayın bence içiniz rahat olsun. çok fazla yorum okudum farklı yerlerde ve çoğu sonraki kontrollerde görünmüş. farklı bi doktora daha görünün imkanınız varsa . dualarımız sizinle inş yarın güzel haberlerinizi okuruz burdan

Yarın farklı bı doktora da görünücem ama dış gebelik kesin gibi suan

Ablam adetim geçikti diye Dr gitmişti ultrason ile bakıldı doktor adet söktürücü verdi ama ablam kullanmadı. Biraz bekledikten sonra doktoru değiştirdi ve Dr bta HCG baktı gebelik var kese yoktu oda iğne verdi ablam ısrarla vurulmadı Dr tekrar gidip ultrason la baktırdı kese görüldü. Şuan 3 yasında kızımız var. Biraz sabır et ve bekle canım..

Beta hcg dün çok az artmıştı cnm oyuzden ben de dış gebelik olduğuna inandım.bugun farklı bı doktora daha gidicem o da aynı şeyi söylerse iğneyi kabul edicem

Değerim dün 2600 du bugün de 4150 olmuş ama kese halen yok.cumartesi sabahtan gel tekrardan bakıp karar verelim dedi doktor.yine bı belirsizlik
2 katı artması lazım zaten hiç stres yapma hayırlısıyla pazartesi güzel haberlerle doneceksınız buraya

çok geçmiş olsun . kesenin illa ki tüplerde görünmesi gerekmiyor. benim beta hcg değerlerim daha düşüktü o yüzden hiç bir yerde görünmedi. bu sebeple öncelikle kürtaj yaptılar ama kürtaja rağmen beta artmaya devam edince dış gebelik olduğu kesinleşti.

aslında 4000'lerde görünmesi gerekirdi. bence 2 gün beklemeyin yarın tekrar gidin. çünkü şuanki değerlerinizde iğne ile başarı oranı daha yüksek. beta çok yükseldiği zaman iğne etkili olamıyor.

Beni de dinlersen bu kadar yüksek hcg ile görülmesi lazımdı bence görülmediyse problem vardır bence bekleme bak benim hcg 4400 lerde iken tüpüm patladı artması demek senin için saatli bir bombadır bekleme bence ben aynı gün içinde 4 farklı doktora göründüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…