- 4 Eylül 2020
- 98
- 93
- 38
- 37
Kese görüldüğüne göre dış gebelik riskin yok cnm.bu beta değeri kişiye göre değişen bişey sanırım. benim 5 haftada 20950 çıktı. kese küçük ve bebek henüz oluşmamıştı.
hastaneden randevu almak çok zor olduğundan tekrar gitmedim.ne durumdayım hiç bi bilgim yok. allaha emanet durumdayım.
Kese tüplerde görülmusmuyduEvet bende dış gebelik geçirdim şanslıysan iyi atlatırsın iğnelerle ben iğne vurulduğum halde düşmedi iç kanama geçirdim tüpüm patladı benim sağ tüpte kalmıştı istersen başka doktora görün dış gebelik tehlikelidir aynı gün içinde 4 farklı doktora göründüm ben iyi bir doktorla tedavini olursan inş iğneyle düşürürsün çok üzüldüm inan bence bir bayanın başına gelecek en kötü şeylerden biridir güçlü dur atlatıyor ama insan
O kadar kotuyumki anlatamam.ogrendigimden beri agliyorumEvet bende dış gebelik geçirdim şanslıysan iyi atlatırsın iğnelerle ben iğne vurulduğum halde düşmedi iç kanama geçirdim tüpüm patladı benim sağ tüpte kalmıştı istersen başka doktora görün dış gebelik tehlikelidir aynı gün içinde 4 farklı doktora göründüm ben iyi bir doktorla tedavini olursan inş iğneyle düşürürsün çok üzüldüm inan bence bir bayanın başına gelecek en kötü şeylerden biridir güçlü dur atlatıyor ama insan
telaş yapmayın bence içiniz rahat olsun. çok fazla yorum okudum farklı yerlerde ve çoğu sonraki kontrollerde görünmüş. farklı bi doktora daha görünün imkanınız varsa . dualarımız sizinle inş yarın güzel haberlerinizi okuruz burdanLütfen dua edin yarın hayırlı haberler duyayım doktordan.
Yarın farklı bı doktora da görünücem ama dış gebelik kesin gibi suantelaş yapmayın bence içiniz rahat olsun. çok fazla yorum okudum farklı yerlerde ve çoğu sonraki kontrollerde görünmüş. farklı bi doktora daha görünün imkanınız varsa . dualarımız sizinle inş yarın güzel haberlerinizi okuruz burdan
Evet benim sağ tüpte kalmıştıYarın farklı bı doktora da görünücem ama dış gebelik kesin gibi suan
Benim hiçbir yerde gorulmediEvet benim sağ tüpte kalmıştı
Beta hcg dün çok az artmıştı cnm oyuzden ben de dış gebelik olduğuna inandım.bugun farklı bı doktora daha gidicem o da aynı şeyi söylerse iğneyi kabul edicemAblam adetim geçikti diye Dr gitmişti ultrason ile bakıldı doktor adet söktürücü verdi ama ablam kullanmadı. Biraz bekledikten sonra doktoru değiştirdi ve Dr bta HCG baktı gebelik var kese yoktu oda iğne verdi ablam ısrarla vurulmadı Dr tekrar gidip ultrason la baktırdı kese görüldü. Şuan 3 yasında kızımız var. Biraz sabır et ve bekle canım..
İnş Bugün güzel sonuçlar alırsın haber ver olur muBeta hcg dün çok az artmıştı cnm oyuzden ben de dış gebelik olduğuna inandım.bugun farklı bı doktora daha gidicem o da aynı şeyi söylerse iğneyi kabul edicem
İnşallah cnm.haber vericemİnş Bugün güzel sonuçlar alırsın haber ver olur mu
Ne yaptın var mo gelişme ??İnşallah cnm.haber vericem
Değerim dün 2600 du bugün de 4150 olmuş ama kese halen yok.cumartesi sabahtan gel tekrardan bakıp karar verelim dedi doktor.yine bı belirsizlikNe yaptın var mo gelişme ??
2 katı artması lazım zaten hiç stres yapma hayırlısıyla pazartesi güzel haberlerle doneceksınız burayaDeğerim dün 2600 du bugün de 4150 olmuş ama kese halen yok.cumartesi sabahtan gel tekrardan bakıp karar verelim dedi doktor.yine bı belirsizlik
Wajınal bakıp gorebılır aslında karından mı baktı sadeceDeğerim dün 2600 du bugün de 4150 olmuş ama kese halen yok.cumartesi sabahtan gel tekrardan bakıp karar verelim dedi doktor.yine bı belirsizlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?