Beta 2500 ama kese gorulmedi

Cnm yerinde olsam gitmem bir daha o doktora.isini severek yapan,insancıl başka bir doktor bul
o hastanedeki tüm doktorlar sanırım böyle. bi de covid19 sebebiyle iyice kafayı yemişler. nerdeyse bi ebe ayarlayıp evde doğum yapmayı planlıycam .o kadr moralim bozuldu ki bu doktorlar yüzünden.

Siz herhalde hayatınızda dış gebelik yaşamadığınız için ne kadar zor bişey olduğunu bilmediğiniz için uzaktan yorum yapmak size hoş geliyor ben uyarmak istedim dış gebelik yabana atılacak bir olay değil sürekli takip altında olması gereken bir durum bayanı o yüzden uyardım ben aynı günde 4 doktora göründüm dedim uyarılarımda hep git başka doktora ihmale gelmez dedim başımdan geçeni yazdım ne felaket tellallıgımı okudunuz bana buraya kopyalayabilir misiniz ??

Kimisi gebe kalır kalmaz başlamış oyuzden tereddüt ettim.yarin doktora gidicem insaallah hayırlı haberler alırım.
Ben cumartesı günü ögrendım ılcede oturdugum ıcın hastaneye gıdemedım pazartesı hemen özele gıttım gec kaldım hemen ıgneye baslayın dedım ya bebek rahme degılde baska bı yere yerlesırse ve bız ıgneye basladıgımızda ıc kanama gecırırsen ne olacak dedı aslında düsününce mantıklı gelıyor en dogrusu keseyı görüp öyle baslamak zaten 5.haftadan sonra sıkıntı baslıyormus ıcını ferah tut ve cokta üstüne durma

Öncesinde 3 dusugum var yine aynı şey olur diye korkuyorum aslinda

Öncesinde 3 dusugum var yine aynı şey olur diye korkuyorum aslinda
Peki siz bu 3 düşüpü arastırdınız mı ben ıkıncı düsügümden sonra hemen genetık ce trombofili testı yaptırdım genetık temız cıktı ama kanımda pıhtılasma varmıs bu yuzden ıkı tane kaybım var suan kan sulandırıcı ıgne kullanıyorum bes haftalık hamıleyım bence sızde bu testlerı mutlaka yaptırın belkı bende yaptırmasaydım yıne düsecektı ayrıca adetınızın ücüncü günü hormon testıde yaptırmayı unutmayın

Pihtilasma çıktı.doktor genetige gerek yok sağlıklı 1 evladın var dedi.

Kızlar bısey sorabılır mıyım
14 eylül 252,
18 eylül 1513,
23 eylül 9385,
25 eylül 14.625
4+2de keseyı gördüm bu sonuclar ıyımı artmada bı sıkıntı var mı?

Kızlar bısey sorabılır mıyım
14 eylül 252,
18 eylül 1513,
23 eylül 9385,
25 eylül 14.625
4+2de keseyı gördüm bu sonuclar ıyımı artmada bı sıkıntı var mı?
Birazcik anlayisli olsaniz da bebegini kaybetme korkusu olan bir kadinin konusuna bunlari yazmasaniz.

Birazcik anlayisli olsaniz da bebegini kaybetme korkusu olan bir kadinin konusuna bunlari yazmasaniz.
Konu baslıgına göre ben buraya yazdım bı kac yerde düsük yapan yada bebegını kaybetmek üzere olan yerlere bılerek yazmadım dıkkatlı okusaydım zaten yazmazdım ayrıca bende ıkı tane düsük yaptım ücüncüyüde düsürme korkusuyla fıkır almak kötü bısey degıl benımde riskli buraya ben hamileyim dıye belırte belırte mı yazdım

Herkese mrb.5+2 günlük hamileyim beta hcg düzenli artıyor ama 2500 olmasına rağmen vajinal ultrasonla bile kese gorulmedi.cok endiseliyim
Öncelikle kusura bakma bugun beta hcg sonuclarım cıkınca sayfada olanlardan fıkır almak ıstedım ama konudakı yazılanları okumadan kendı mesajımı yazdım ve sonradan farkettım Senın mesajlarını
üsttekı mesajları okusaydım asla yazmazdım ve okudum en son ben burada sana yardımcı olmaya calısmısım zaten acıklama yapmak ıstedım senı ıstemeden üzdüysem de tekrar kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…