- 4 Eylül 2020
- 98
- 93
- 38
- 37
o hastanedeki tüm doktorlar sanırım böyle. bi de covid19 sebebiyle iyice kafayı yemişler. nerdeyse bi ebe ayarlayıp evde doğum yapmayı planlıycam .o kadr moralim bozuldu ki bu doktorlar yüzünden.Cnm yerinde olsam gitmem bir daha o doktora.isini severek yapan,insancıl başka bir doktor bul
İnş güzel haberlerini bekliyoruzKimisi gebe kalır kalmaz başlamış oyuzden tereddüt ettim.yarin doktora gidicem insaallah hayırlı haberler alırım.
Siz herhalde hayatınızda dış gebelik yaşamadığınız için ne kadar zor bişey olduğunu bilmediğiniz için uzaktan yorum yapmak size hoş geliyor ben uyarmak istedim dış gebelik yabana atılacak bir olay değil sürekli takip altında olması gereken bir durum bayanı o yüzden uyardım ben aynı günde 4 doktora göründüm dedim uyarılarımda hep git başka doktora ihmale gelmez dedim başımdan geçeni yazdım ne felaket tellallıgımı okudunuz bana buraya kopyalayabilir misiniz ??Yerinizde olsam korkak öğretmeni sessize alirdim. Herkes birbirine yardimci olsun tabii cok guzel ama kendisi felaket tellali gibi. Bu süreçte başkalarının olumsuz deneyimlerini dinlemek yerine olumlu şeyler okuyup dusunmenizi siddetle oneririm. Tabii ki bu esnada doktor kontrolünü de ihmal etmeden olmasi gerektiği gibi yaptırmak gerekir.
Bana da dua et olur mu yarın doktora gidicem.o hastanedeki tüm doktorlar sanırım böyle. bi de covid19 sebebiyle iyice kafayı yemişler. nerdeyse bi ebe ayarlayıp evde doğum yapmayı planlıycam .o kadr moralim bozuldu ki bu doktorlar yüzünden.
İnşaallah cnm.İnş güzel haberlerini bekliyoruz
inşallah güzel haberlerle dönceksin kendini üzme stres yapmaBana da dua et olur mu yarın doktora gidicem.
Ben cumartesı günü ögrendım ılcede oturdugum ıcın hastaneye gıdemedım pazartesı hemen özele gıttım gec kaldım hemen ıgneye baslayın dedım ya bebek rahme degılde baska bı yere yerlesırse ve bız ıgneye basladıgımızda ıc kanama gecırırsen ne olacak dedı aslında düsününce mantıklı gelıyor en dogrusu keseyı görüp öyle baslamak zaten 5.haftadan sonra sıkıntı baslıyormus ıcını ferah tut ve cokta üstüne durmaKimisi gebe kalır kalmaz başlamış oyuzden tereddüt ettim.yarin doktora gidicem insaallah hayırlı haberler alırım.
Öncesinde 3 dusugum var yine aynı şey olur diye korkuyorum aslindaBen cumartesı günü ögrendım ılcede oturdugum ıcın hastaneye gıdemedım pazartesı hemen özele gıttım gec kaldım hemen ıgneye baslayın dedım ya bebek rahme degılde baska bı yere yerlesırse ve bız ıgneye basladıgımızda ıc kanama gecırırsen ne olacak dedı aslında düsününce mantıklı gelıyor en dogrusu keseyı görüp öyle baslamak zaten 5.haftadan sonra sıkıntı baslıyormus ıcını ferah tut ve cokta üstüne durma
Peki siz bu 3 düşüpü arastırdınız mı ben ıkıncı düsügümden sonra hemen genetık ce trombofili testı yaptırdım genetık temız cıktı ama kanımda pıhtılasma varmıs bu yuzden ıkı tane kaybım var suan kan sulandırıcı ıgne kullanıyorum bes haftalık hamıleyım bence sızde bu testlerı mutlaka yaptırın belkı bende yaptırmasaydım yıne düsecektı ayrıca adetınızın ücüncü günü hormon testıde yaptırmayı unutmayınÖncesinde 3 dusugum var yine aynı şey olur diye korkuyorum aslinda
Pihtilasma çıktı.doktor genetige gerek yok sağlıklı 1 evladın var dedi.Peki siz bu 3 düşüpü arastırdınız mı ben ıkıncı düsügümden sonra hemen genetık ce trombofili testı yaptırdım genetık temız cıktı ama kanımda pıhtılasma varmıs bu yuzden ıkı tane kaybım var suan kan sulandırıcı ıgne kullanıyorum bes haftalık hamıleyım bence sızde bu testlerı mutlaka yaptırın belkı bende yaptırmasaydım yıne düsecektı ayrıca adetınızın ücüncü günü hormon testıde yaptırmayı unutmayın
Anladım inşALLAH ıkıncı cocugunuda saglıcakla kucagına alırsınPihtilasma çıktı.doktor genetige gerek yok sağlıklı 1 evladın var dedi.
Amin insaallah cnm.rabbim kimsenin kucağını boş birakmasinAnladım inşALLAH ıkıncı cocugunuda saglıcakla kucagına alırsın
Merhaba doktordan geldiniz mi nasilsinuz ne haberler var?Amin insaallah cnm.rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin
Birazcik anlayisli olsaniz da bebegini kaybetme korkusu olan bir kadinin konusuna bunlari yazmasaniz.Kızlar bısey sorabılır mıyım
14 eylül 252,
18 eylül 1513,
23 eylül 9385,
25 eylül 14.625
4+2de keseyı gördüm bu sonuclar ıyımı artmada bı sıkıntı var mı?
Konu baslıgına göre ben buraya yazdım bı kac yerde düsük yapan yada bebegını kaybetmek üzere olan yerlere bılerek yazmadım dıkkatlı okusaydım zaten yazmazdım ayrıca bende ıkı tane düsük yaptım ücüncüyüde düsürme korkusuyla fıkır almak kötü bısey degıl benımde riskli buraya ben hamileyim dıye belırte belırte mı yazdımBirazcik anlayisli olsaniz da bebegini kaybetme korkusu olan bir kadinin konusuna bunlari yazmasaniz.
Öncelikle kusura bakma bugun beta hcg sonuclarım cıkınca sayfada olanlardan fıkır almak ıstedım ama konudakı yazılanları okumadan kendı mesajımı yazdım ve sonradan farkettım Senın mesajlarınıHerkese mrb.5+2 günlük hamileyim beta hcg düzenli artıyor ama 2500 olmasına rağmen vajinal ultrasonla bile kese gorulmedi.cok endiseliyim
Geldim cnm maalesef gelişmemiş keseMerhaba doktordan geldiniz mi nasilsinuz ne haberler var?
4.kez aynı o kötü duyguyu yaşıyorum.olmayinca olmuyormus demekkiMerhaba doktordan geldiniz mi nasilsinuz ne haberler var?
Bilincaltinizdan kaynaklanan bir sey olabilir mi acaba? Bi psikologla mi görüsseniz.4.kez aynı o kötü duyguyu yaşıyorum.olmayinca olmuyormus demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?