Karın ağrım oluyor arada oyuzden korkuyorum.lekelenme yokPeki durumun nasıl nasıl hissediyorsun kendini ağrı sızı var mı lekelenme ya da
Bende de sadece küçük bi kese var demişti.bence bebeğin olcak hiç kendini üzme.ağrıların normal kendine dikkat et iyi beslen bol su içmeyi ihmal etme.bi dahaki kontrolünde güzel haberlerini bekliyor olcaz. her forumu açtığımda mutlaka senin konuna bakıyorum iyi bi haber var mı diyeUmarım gördüğü gerçekten kesedir.simdi de buna taktım kafayı ya yanlış gördüyse die..değişik duygular icerisindeyim
Canimm güzel dusuncelerin dileklerin için çok saol.sen bebisini gördün muBende de sadece küçük bi kese var demişti.bence bebeğin olcak hiç kendini üzme.ağrıların normal kendine dikkat et iyi beslen bol su içmeyi ihmal etme.bi dahaki kontrolünde güzel haberlerini bekliyor olcaz. her forumu açtığımda mutlaka senin konuna bakıyorum iyi bi haber var mı diye
Adet sancısı gibi bir sancı ise eger, gebeliğin basında olması normal.Karın ağrım oluyor arada oyuzden korkuyorum.lekelenme yok
bu cuma kontrole gitcem. devlette randevu daha erkene alamadım özelede gitmedim. ben biraz allaha emanet devam ediyorum sanırım . çok fazla mide bulantısı ve kusma var bu aralar en büyük sorunum bunlar.Canimm güzel dusuncelerin dileklerin için çok saol.sen bebisini gördün mu
Peki hamilelik belirtin var mı bulantı kusma kasık ağrısı adet olacakmış gibi karına gelen hafif ağrılarKarın ağrım oluyor arada oyuzden korkuyorum.lekelenme yok
Arada kasik ağrısı oluyor onun haricinde hiçbir belirtim yok.6 haftalık olması gerekio ama kese 4 haftalik.2 hafta geriden geliyor.hayirlisi artık cnm ya.Peki hamilelik belirtin var mı bulantı kusma kasık ağrısı adet olacakmış gibi karına gelen hafif ağrılar
Bulantin başladıysa bebisini görürsün ins cnm.kac haftalık oldu seninbu cuma kontrole gitcem. devlette randevu daha erkene alamadım özelede gitmedim. ben biraz allaha emanet devam ediyorum sanırım . çok fazla mide bulantısı ve kusma var bu aralar en büyük sorunum bunlar.
Peki ondan sonra başka doktora gittin mi keseyi görmek içinArada kasik ağrısı oluyor onun haricinde hiçbir belirtim yok.6 haftalık olması gerekio ama kese 4 haftalik.2 hafta geriden geliyor.hayirlisi artık cnm ya.
Dün akşam acile gittim.doktor baktı küçük bir kese var dedi.Peki ondan sonra başka doktora gittin mi keseyi görmek için
Kese gelişir mi gelismezmi bilmiyorum artık cnm.pihtilasma var bende sanırım iğneye geç kaldimPeki ondan sonra başka doktora gittin mi keseyi görmek için
Anladım Allahtan dış gebelik olmadı o zaten kabus olurdu bekle zaten nasibi varsa gelirKese gelişir mi gelismezmi bilmiyorum artık cnm.pihtilasma var bende sanırım iğneye geç kaldim
Aynen cnm nasipte varsa olur.hakkimizda hayırlısı olsun.Anladım Allahtan dış gebelik olmadı o zaten kabus olurdu bekle zaten nasibi varsa gelir
doktor uzun uzun baktı tüm karın kasık bölgesinde incelemediği yer kalmadı.ve hiç bişey söylemeden ultrason görüntüsünü makineye sıkışıp yırtılmış halde masaya attı. on onbeş dk ellerine taktığı üç kat eldiveni çıkarıp üç kat eldiven takmakla uğraştı.sonra pislige dokunur gibi ultrason görüntüsünü kenara itip alttan kimliği aldı bi iki işlem yaptı 8 haftalık gebesin gidip kan verebilirsin dedi. üç kat eldivenin kendisini korumayacağını bilmeyen, hiç konuşmadan iş yapmaya çalışan böyle doktorların cehaleti edepsizliği beni gerçekten dehşete düşürdü.Bulantin başladıysa bebisini görürsün ins cnm.kac haftalık oldu senin
Eger keseyi gördüğünüz ılk gün ıgneye basladıysanız gec kalmadınız ben 4+2de keseyı gördüm ve o gün basladım zaten kese görülüp öyle baslanırmıs yoksa kese olusmadan ıgne kullanımı iç kanama yaparmıs doktorum oyle dedı ıcın rahat olsunKese gelişir mi gelismezmi bilmiyorum artık cnm.pihtilasma var bende sanırım iğneye geç kaldim
Neresi orası ve bi daha gitmeyin bencedoktor uzun uzun baktı tüm karın kasık bölgesinde incelemediği yer kalmadı.ve hiç bişey söylemeden ultrason görüntüsünü makineye sıkışıp yırtılmış halde masaya attı. on onbeş dk ellerine taktığı üç kat eldiveni çıkarıp üç kat eldiven takmakla uğraştı.sonra pislige dokunur gibi ultrason görüntüsünü kenara itip alttan kimliği aldı bi iki işlem yaptı 8 haftalık gebesin gidip kan verebilirsin dedi. üç kat eldivenin kendisini korumayacağını bilmeyen, hiç konuşmadan iş yapmaya çalışan böyle doktorların cehaleti edepsizliği beni gerçekten dehşete düşürdü.
Cnm yerinde olsam gitmem bir daha o doktora.isini severek yapan,insancıl başka bir doktor buldoktor uzun uzun baktı tüm karın kasık bölgesinde incelemediği yer kalmadı.ve hiç bişey söylemeden ultrason görüntüsünü makineye sıkışıp yırtılmış halde masaya attı. on onbeş dk ellerine taktığı üç kat eldiveni çıkarıp üç kat eldiven takmakla uğraştı.sonra pislige dokunur gibi ultrason görüntüsünü kenara itip alttan kimliği aldı bi iki işlem yaptı 8 haftalık gebesin gidip kan verebilirsin dedi. üç kat eldivenin kendisini korumayacağını bilmeyen, hiç konuşmadan iş yapmaya çalışan böyle doktorların cehaleti edepsizliği beni gerçekten dehşete düşürdü.
Kimisi gebe kalır kalmaz başlamış oyuzden tereddüt ettim.yarin doktora gidicem insaallah hayırlı haberler alırım.Eger keseyi gördüğünüz ılk gün ıgneye basladıysanız gec kalmadınız ben 4+2de keseyı gördüm ve o gün basladım zaten kese görülüp öyle baslanırmıs yoksa kese olusmadan ıgne kullanımı iç kanama yaparmıs doktorum oyle dedı ıcın rahat olsun
Yerinizde olsam korkak öğretmeni sessize alirdim. Herkes birbirine yardimci olsun tabii cok guzel ama kendisi felaket tellali gibi. Bu süreçte başkalarının olumsuz deneyimlerini dinlemek yerine olumlu şeyler okuyup dusunmenizi siddetle oneririm. Tabii ki bu esnada doktor kontrolünü de ihmal etmeden olmasi gerektiği gibi yaptırmak gerekir.Kimisi gebe kalır kalmaz başlamış oyuzden tereddüt ettim.yarin doktora gidicem insaallah hayırlı haberler alırım.
izmir çiğli devlet hastanesi. özele gitme imkanım olmadığı için ve doğuma da mecburen bu hastaneye gideceğim için bu doktorlara tepki de veremiyorum.Neresi orası ve bi daha gitmeyin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?