Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk sağlık ocağında yaptırmıştım sonrası acilde oldu . Bugün doktora gideceğim bakalım ne diyecek ?ikisi de farklı yerlerde yapılan testler gıbı canım, aynı yerde testı yaptırman daha saglıklı olur, lab farkı oluyor denılıyor genelde
Çok teşekkür ederim ilk gebeliğim bilgilenmeye çalışıyorumnormal. benim de 697den 2400e çıkmıştı. dpktorlar en az %60 artış istiyor. 2-3 kat artış hele ki gebeliğin başlarında çok normal
İnşAllah her şey yolundadır. Sağlıcakla al bebeğini kucağına :)İlk sağlık ocağında yaptırmıştım sonrası acilde oldu . Bugün doktora gideceğim bakalım ne diyecek ?
merhaba Ladynormal. benim de 697den 2400e çıkmıştı. dpktorlar en az %60 artış istiyor. 2-3 kat artış hele ki gebeliğin başlarında çok normal
doğurmadımmmerhaba Ladysen de hala doğurmadın sanırım
şafak kaç Allahın izniyle![]()
Aa çok yokmuş kız aramız, ben de 29+1 oldum bugündoğurmadımm40 haftayı doldurursak subat 7de insallah beklenen doğum
ama ben ocak sonu çıkartırım gibime geliyor
su an 32+3teyiz
![]()
amin insallahAa çok yokmuş kız aramız, ben de 29+1 oldum bugünsağlıcakla çıkartalım da inşallah, 40 haftasına kadar da bekleyebilir, yeter ki onlar sağ biz sağ kavuşalım yavrularımızla
![]()
Merhabalar üzerinden uzun zaman geçti gebeliğiniz nasıl geçti tek mi ikiz mi oldu bebekleriniz benimde 4 kat artış görünüyor tüp bebek tek yumurta ikizi mi diye düşünüyorumnormal. benim de 697den 2400e çıkmıştı. dpktorlar en az %60 artış istiyor. 2-3 kat artış hele ki gebeliğin başlarında çok normal
gebeliğim sağlıklı gecti ve tekil gebelikti. sağlıklı bir oğlum car çok sükürMerhabalar üzerinden uzun zaman geçti gebeliğiniz nasıl geçti tek mi ikiz mi oldu bebekleriniz benimde 4 kat artış görünüyor tüp bebek tek yumurta ikizi mi diye düşünüyorum
Benim değerim 307 ydi 3 gün sonra kan verdim aynı yerde hem de 6554 çıktıMerhabalar üzerinden uzun zaman geçti gebeliğiniz nasıl geçti tek mi ikiz mi oldu bebekleriniz benimde 4 kat artış görünüyor tüp bebek tek yumurta ikizi mi diye düşünüyorum
İlk günlerde 2 kattan fazla artması normal benim de öyle oldu daha sonra normale dönüyormuşMerhaba ,
Geçen perşembe 96,7 ile hamile kaldığımı öğrendim. Cumartesi tekrar kan verdik ve değer 329.5 . 3 kat artmış . Resimde iki tane 96.7 gözüküyor ama ben perşembe yaptım sadece . Sizce normal mi ? İlk gebeliğim