İki gün sonra aynı yerde kan tahlili yaptirarak artışı takip edin, inşallah kimyasal olmaz. Bende kimyasal üstüne gebeyimMerhaba geçen ay adetim 1 gün gecikti beta değerim 13 dü fakat 1 gün sonra regl oldum kimyasal gebelikmiş ve iki gün sonra 9 a düşmeye başlamıştı beta değerim. Sonra tekrar ölçtürmedim bende 0 lanır diye düşündüm ve şuan adetime 5 gün var soğuk algınlığı için iğne yatıracaktım nolur nolmaz diye test verdim ve betam 42 çıktı adetime 5 gün var sizce nolur kimyasal olur mu yine korkuyorum
5 gün varken değer iyi çıkmış bence iki gün sonra mutlaka kan verinMerhaba geçen ay adetim 1 gün gecikti beta değerim 13 dü fakat 1 gün sonra regl oldum kimyasal gebelikmiş ve iki gün sonra 9 a düşmeye başlamıştı beta değerim. Sonra tekrar ölçtürmedim bende 0 lanır diye düşündüm ve şuan adetime 5 gün var soğuk algınlığı için iğne yatıracaktım nolur nolmaz diye test verdim ve betam 42 çıktı adetime 5 gün var sizce nolur kimyasal olur mu yine korkuyorum
Tamam teşekkür ederimgün varken değer iyi çıkmış bence iki gün sonra mutlaka kan verin
Bacaklarım ağrıyor yürürken bide değerim düşük geldi bana aslında adetim yanlış hesapladım 2 gün var ve değerim 42 . İşte yürürken ayak bileklerim ve bacaklarım ağrıyorİki gün sonra aynı yerde kan tahlili yaptirarak artışı takip edin, inşallah kimyasal olmaz. Bende kimyasal üstüne gebeyim
Ne zaman döllenme oldugunu bilmediginiz için düşük yada yüksek diue kendinizi boşuna strese sokmayın. Bacak ağrısı ne alaka anlamadımBacaklarım ağrıyor yürürken bide değerim düşük geldi bana aslında adetim yanlış hesapladım 2 gün var ve değerim 42 . İşte yürürken ayak bileklerim ve bacaklarım ağrıyor
Canım bak bende 5. Gün embriyosu transfer edildi5 gün varken değer iyi çıkmış bence iki gün sonra mutlaka kan verin
Yani değerim iyi mi bugün tekrar kan vericem yarın adet günümCanım bak bende 5. Gün embriyosu transfer edildi
Bende bugün 9. Günn kan verdim
Değerim 10.6 çıktı
Normalde doktorum 11 Ekim'de kan ver dediüzülme Allah büyük bende senin gibiyim
Bugün tekrar kan vericem saat önemli mi o gün akşam 6 da vermiştim bazıları aynı saatte diyoNe zaman döllenme oldugunu bilmediginiz için düşük yada yüksek diue kendinizi boşuna strese sokmayın. Bacak ağrısı ne alaka anlamadım
Az önce yazmayı unuttum birde adet olacakmışım gibi yani adet ağrılarım yokluyoİki gün sonra aynı yerde kan tahlili yaptirarak artışı takip edin, inşallah kimyasal olmaz. Bende kimyasal üstüne gebeyim
Canım aynısı bendede var evet yine aynı saatte vermek önemli tabi artış varsa sağlıklı gebelik demedktir inşallah rabbim umudumuzu kirmazz dua et canımAz önce yazmayı unuttum birde adet olacakmışım gibi yani adet ağrılarım yokluyo
Evet iyi önemli olan tekrar ikincisinin artması dua edelim birbrimize inşallah artarYani değerim iyi mi bugün tekrar kan vericem yarın adet günüm
Amin inşallah hepimizin dileği olur düşünmekten beynim zonkluyoCanım aynısı bendede var evet yine aynı saatte vermek önemli tabi artış varsa sağlıklı gebelik demedktir inşallah rabbim umudumuzu kirmazz dua et canım
İnan benimde acaba boş mu acba tutmadı mi acaba sayı değer düşer mi ne yapmayalım akışına bırakalım rabbim onu bize nasip edecekse ederAmin inşallah hepimizin dileği olur düşünmekten beynim zonkluyo
Doğru haklısınz ama yapamıyoruz işte akışına bırakalım diyrum kendime kadınlar kulübü nde buluyorum durmadan birilerinden destek bekliyorum sankiİnan benimde acaba boş mu acba tutmadı mi acaba sayı değer düşer mi ne yapmayalım akışına bırakalım rabbim onu bize nasip edecekse eder
Aynen. Hatta kalp atışını duyarmiyiz bak oda var kese görünümü oda var o yüzden şimdi değerim hamile değeri sen içini rahat tut hamelesin sende iki gün sonra yine kan ver bakalım bende pazartesi günü verecem bakalım kaç artacakDoğru haklısınz ama yapamıyoruz işte akışına bırakalım diyrum kendime kadınlar kulübü nde buluyorum durmadan birilerinden destek bekliyorum sankiadete 3 gün kala 42 çıktı sevineyim diyorum sonra daha yüksek olması gerekti yada adet olacağım ağrılarım başladı dye umutsuzluk işte hakkımızda hayırlısı aslında hamile kalsakta yine bu düşüncelerin farklı olanları bizi bulacak sağlıklı mi olacak sağlıksız mi olacak gibisinden
İnşallah sonuç pozitif olur da rahat gidersin hakkında hayırlısı olsun allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah teşekkür ederim ❤❤Aynen. Hatta kalp atışını duyarmiyiz bak oda var kese görünümü oda var o yüzden şimdi değerim hamile değeri sen içini rahat tut hamelesin sende iki gün sonra yine kan ver bakalım bende pazartesi günü verecem bakalım kaç artacakgüzel şeyleri düşün bak benim 16 Ekim'de erkek kardeşimin düğünü var oraya gidecem eşim diyo sonuç pozitif olursa kafa dağıtmak için gideriz , çünkü çok düşünmek sıkıntı oluyo Allah'ın bir bildiği vardir
Rica ederim sennicini ferah tut rabbim herşeye kadirdir .sen gebesinİnşallah sonuç pozitif olur da rahat gidersin hakkında hayırlısı olsun allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah teşekkür ederim ❤❤
İnşallah haber vericem sende öylesin bence❤❤Rica ederim sennicini ferah tut rabbim herşeye kadirdir .sen gebesin
Güzel düşünelim güzel olsunİnşallah haber vericem sende öylesin bence❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?