Dayanamadım test verdim 149 olmuş perşembe günü 42 ydiGüzel düşünelim güzel olsun
149 oymuş değerim perşembe 42 ydiNe zaman döllenme oldugunu bilmediginiz için düşük yada yüksek diue kendinizi boşuna strese sokmayın. Bacak ağrısı ne alaka anlamadım
Ya aklıma takıldı ama 42 2 katı 80 olması gerekmez miydi kafam karıştı 149 çıkınca fazla mi artıyoGüzel düşünelim güzel olsun
Canım %60 artıyor sıkıntı yok yani güzel artmisYa aklıma takıldı ama 42 2 katı 80 olması gerekmez miydi kafam karıştı 149 çıkınca fazla mi artıyo
Bugün mü verdin canimDayanamadım test verdim 149 olmuş perşembe günü 42 ydi
Evet bugünBugün mü verdin canim
Maşallah bak artmış ya çok şükür rabbim korusun bebeğini maşallahEvet bugün
İnşallah seninde artacakM
Maşallah bak artmış ya çok şükür rabbim korusun bebeğini maşallahdarısı bana insaAllah
Merhaba bugün de 451 çıktı değerimM
Maşallah bak artmış ya çok şükür rabbim korusun bebeğini maşallahdarısı bana insaAllah
07. 10 tarihinde 42 beta . 09.10 tarihinde 149. Bugün yani 11. 10 4515 gün varken değer iyi çıkmış bence iki gün sonra mutlaka kan verin
Gayet güzel çıkmış canım07. 10 tarihinde 42 beta . 09.10 tarihinde 149. Bugün yani 11. 10 451
Canım güzel sağlıklı gebelik geçiyorsun çok şükür iyi07. 10 tarihinde 42 beta . 09.10 tarihinde 149. Bugün yani 11. 10 451
İnşallah yaCanım güzel sağlıklı gebelik geçiyorsun çok şükür iyi
Yine de artmaya devam etmiş ama son verdiğin ikiye katlamamış sanki ama bence umudunu yitirme iki gün sonra yine ver 360 ve üzeri çıkması lazım sanırımMerhaba arkadaşlar benim beta değerlerim aşağıdaki gibi doktor çok net düşük veya dış gebelik dedi, güvenemedim.Sizce nasıl?
6 ekim : 63.8
9 ekim : 125.8
11 ekim : 181.7
11 Ekim'de ki değeriniz yeterli yükselmemis iki katı olması gerekiyordu aynı yerde mi kan verdiniz acabaMerhaba arkadaşlar benim beta değerlerim aşağıdaki gibi doktor çok net düşük veya dış gebelik dedi, güvenemedim.Sizce nasıl?
6 ekim : 63.8
9 ekim : 125.8
11 ekim : 181.7
Evet son iki test aynı yerde11 Ekim'de ki değeriniz yeterli yükselmemis iki katı olması gerekiyordu aynı yerde mi kan verdiniz acaba
Çarşamba’ tekrar vereceğim inşallah öyle olur yoksa umudum 0Yine de artmaya devam etmiş ama son verdiğin ikiye katlamamış sanki ama bence umudunu yitirme iki gün sonra yine ver 360 ve üzeri çıkması lazım sanırım
451 di ya bugün de 1267 çıktıCanım güzel sağlıklı gebelik geçiyorsun çok şükür iyi
Maşallah çok çok güzel rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin451 di ya bugün de 1267 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?