Beta 42

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tenim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İnşallah hepimizin
Merhaba hafta sonu doktora gittim kese görünmedi. 3 gün önce degerim 3744 dü. Aslında şöyle hep 2 gün arayla. 42..149..451..1267..3744 bu şekilde hep 2 kat ve biraz 2 katın fazlası yani 3 kat gibi artma oldu bugün kan vermeyeli 3.günüm dü yine verdim 10298 çıktı yani sanki 3 gün olmasına göre az artmış normalde 2 günde 3 kat artıyordu acaba neden böyle oldu çok üzüldüm gelişmiyor mu bilgisi olan var mı

11 Ekim'de ki değeriniz yeterli yükselmemis iki katı olması gerekiyordu aynı yerde mi kan verdiniz acaba
Merhaba hafta sonu doktora gittim kese görünmedi. 3 gün önce degerim 3744 dü. Aslında şöyle hep 2 gün arayla. 42..149..451..1267..3744 bu şekilde hep 2 kat ve biraz 2 katın fazlası yani 3 kat gibi artma oldu bugün kan vermeyeli 3.günüm dü yine verdim 10298 çıktı yani sanki 3 gün olmasına göre az artmış normalde 2 günde 3 kat artıyordu acaba neden böyle oldu çok üzüldüm gelişmiyor mu bilgisi olan var mı yani son değerimi 3 gün arayla verdim

Doktor ile görüştünüz mü acaba dış gebelikten mi şüphe ediyorsunuz

Siz böyle deyince korktum öyle mi yine iki katına çıkmış ama diğer günlerde 3 kat 3 kat artmıştı
Yok benim bilgim dışı ben siz şüphe ediyorsunuz sandım dış gebelik hakkında bilgim yok oylesiniz demedim siz şüphe ediyorsunuz sandım amacım asla korkutma değil zaten doktor daha iyisini bilir değeriniz iki kat arttiysa zaten yolundadır diye düşünüyorum kötü düşünmeyin doktor bir şey dedi mi

Gidiyorum şuan

Kesesi gördü şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…