Allah razi olsun Vallaha icimi rahatlattinArkadaşım aynısı başıma geldi 9992 degerle bile gözükmüyordu baska doktora gittim dış gebelik dedi kesin tanı koydu. Sonra icim rahat etmedi perinataloji uzmanından randevu aldım gittim ve ne göreyim cift kese :) hatta üçüncü kese de oluşuyordu yani üçüz. O yüzden tek doktorla kalma, gözükür Allah'ın izniyle
PeribacalariDeğerin düzenli artiyor mu? Agrin sizin lekelenmen vs var mı? Birde peribacaları uzmanına gözük derim. Daha bir kaç gün önce topikten bir arkadasa da kesin dış gebelik tanısı koydu doktor. Baska bir doktora gitti keseyi gördü
Ayyy hahahaha şimdi fark ettim hemen düzelttim bendePeribacalarianladim ne demek istediginizi ama bi an 2 3 kere okudum
Kanamam cok agrilarim var hep kahverebgi leke geliyor artis iyiydi ama bugun ki yaptigim kan tahlilinde 2 kat artmamisDeğerin düzenli artiyor mu? Agrin sizin lekelenmen vs var mı? Birde perinataloji uzmanına gözük derim. Daha bir kaç gün önce topikten bir arkadasa da kesin dış gebelik tanısı koydu doktor. Baska bir doktora gitti keseyi gördü
Canim senin üçüzün mü olacakkArkadaşım aynısı başıma geldi 9992 degerle bile gözükmüyordu baska doktora gittim dış gebelik dedi kesin tanı koydu. Sonra icim rahat etmedi perinataloji uzmanından randevu aldım gittim ve ne göreyim cift kese :) hatta üçüncü kese de oluşuyordu yani üçüz. O yüzden tek doktorla kalma, gözükür Allah'ın izniyle
Yok canım sağlıkla ilerlemedi o gebeliğim Aralık'ta kürtaj oldumCanim senin üçüzün mü olacakk
Üzüldüm canim. Ama çok şükür şimdi yeniden umutlar çiçek açtıYok canım sağlıkla ilerlemedi o gebeliğim Aralık'ta kürtaj oldum
Öyle ama progesteron hormonum 8 çıktı inşallah tutunabilir banaÜzüldüm canim. Ama çok şükür şimdi yeniden umutlar çiçek açtı
Inşallah iyi düşün sen☺ doktor fitil ilaç bir sey vermiştir mutlaka. Bol bol dinlenÖyle ama progesteron hormonum 8 çıktı inşallah tutunabilir bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?