160 olması gerekırken 149.90 olmus sadeceArtış var asla takma benim doktorum artış kiminde daha az kiminde daha fazla olur düzenle giden artış varsa azalma yoksa bu değerleri kafaya takmamak gerek derdi sen de öyle yap artıyor işte ne güzel![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
160 olması gerekırken 149.90 olmus sadeceArtış var asla takma benim doktorum artış kiminde daha az kiminde daha fazla olur düzenle giden artış varsa azalma yoksa bu değerleri kafaya takmamak gerek derdi sen de öyle yap artıyor işte ne güzel![]()
Ama böyle düşünmemek gerek bu programlı bişey değil ki sürekli istenilen oranda artsın bak benim hcg 307 ydi 3 gün sonra 6500160 olması gerekırken 149.90 olmus sadece
Cok tsk ederım gercekren bıraz olsun rahatladım bırı daha oyle yazmıştı sagolun yemek yedım ama nasıl yedım Allah bılıyor esımede soyleyemedım. Bırdaha kan vermemek enıyısı bence boyle kafaya takıp duruyorum 21 nisanda gel dedı Ozman ne olacaksa olucakAma böyle düşünmemek gerek bu programlı bişey değil ki sürekli istenilen oranda artsın bak benim hcg 307 ydi 3 gün sonra 6500ben doktorumu aradım stres panik normal değil diyorum daha önce 2 düşüğüm var hcg normal arttı hep yani yaklaşık değerlerde arttı veya tam 2 kat bazen daha fazla doktorum normal dedi birkaç gün sonra gittim keseyi de gördüm doktorum hcg ye asla takılmamak gerek bu bizler için artıyorsa tamamdır gerisine takılmayız herkeste her hamilelikte asla bir olmuyor ne takıyorsun dedi oysaki bak nasıl artmış değil mi ? Yani sen de çok takılma belli bir değere yakın artmış mı artmış bazen çok artacak bazen biraz daha az hcg çok büyük anlam ifade etmiyor sonuç olarak :)
Insalalh herkez enaz yüzde 60 dıyınce bence ondan korktum bıanArtış var asla takma benim doktorum artış kiminde daha az kiminde daha fazla olur düzenle giden artış varsa azalma yoksa bu değerleri kafaya takmamak gerek derdi sen de öyle yap artıyor işte ne güzel![]()
%60artmis gayet iyiMerhaba! Birgün arayla verılen beta nasıl düsükmü ben kafaya taktım bakabılırmısınız
Kesinlikle aynen kan verme artık ortalama 5 haftalık felan olunca git keseyi gör hiç de takma dediğim gibi rahat olCok tsk ederım gercekren bıraz olsun rahatladım bırı daha oyle yazmıştı sagolun yemek yedım ama nasıl yedım Allah bılıyor esımede soyleyemedım. Bırdaha kan vermemek enıyısı bence boyle kafaya takıp duruyorum 21 nisanda gel dedı Ozman ne olacaksa olucak
Tak ederım ınsalalh sizede soylerım kalp atışlarını duyarsam dua edelım bırbırımızeKesinlikle aynen kan verme artık ortalama 5 haftalık felan olunca git keseyi gör hiç de takma dediğim gibi rahat ol![]()
Son verdıgım değer bıraz az artmış 149.90 160 olsaydı yüzde 60 olacaktı%60artmis gayet iyi
Canım sen 80'nin %60'ı nasıl hesaplıyorsun 128 olması gerekiyor seninki fazla işteSon verdıgım değer bıraz az artmış 149.90 160 olsaydı yüzde 60 olacaktı
Kaçıncı gününüzde bu değer çıktı160 olması gerekırken 149.90 olmus sadece
Adetımın 6 7 günü olması lazımKaçıncı gününüzde bu değer çıktı
Adetımın 6 7 günü olmasıKaçıncı gününüzde bu değer çıktı
aıle hekımıne gıttım o 160 olması gerekırdı falan dıyınce ben korktum yüzde 60 artmış olmuyor dımı ben hesaplayamadımkı sitrestenCanım sen 80'nin %60'ı nasıl hesaplıyorsun 128 olması gerekiyor seninki fazla işte
Yanlış söylemiş aile hekimi senin %85 artmış 60'ı geçmiş yani. Hesap makinesi ile 80 çarpı 60 yüzde yap zaten çıkıyor oradaAdetımın 6 7 günü olması
aıle hekımıne gıttım o 160 olması gerekırdı falan dıyınce ben korktum yüzde 60 artmış olmuyor dımı ben hesaplayamadımkı sitresten
Kafam allak bullak oldu bu doktorlarda güven yokYanlış söylemiş aile hekimi senin %85 artmış 60'ı geçmiş yani. Hesap makinesi ile 80 çarpı 60 yüzde yap zaten çıkıyor orada
İnşallahTak ederım ınsalalh sizede soylerım kalp atışlarını duyarsam dua edelım bırbırımıze
İnsallah beklıyorum hayırlı haberlınıİnşallahbenim de çok yeni daha ben de duymadım inşallah güzel haberler veririz birbirimize
![]()