Beta artışı az kese göründü fakat küçükmüş

Kbrgnyy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2020
242
103
33
28
Son adet tarihim 10 temmuz
İlk kan testi
12 Ağustos : 663.5
14 Ağustos : 1364
16 Ağustos : 2747
Artışkar gayet normaldi
20 Ağustosta dr gittim 6 haftalık hamile olduğumu söyledi dr keseyi gördü kalp atışları için 1 hafta sonra gelmemi söyledi.
27 Ağustosta kalp atışları için gittiğim de kalp atışını duyamadı dr ve kesenin küçük olduğunu geçen haftayla aynı olduğunu söyledi alttanda muayene etti ve tekrar beta hcg testi yaptırmamı istedi değerim 7900 lerde çıktı ve bu artışın çok az olduğunu söyledi önümüz deki hafta cumaya kadar bekleyelim eğer gelişmezee kürtaj dedi
Başına bu şekilde bir olay gelip hamileliği normal ilerleyen var mı

Dedigim gibi farkli bir doktora gidin kendinizde üzmeyin
Salı günü başka bir dr daha gitmeyi düşünüyorum zaten de başına böyle bir şey gelip gebeliği normal ilerleyen var mı çok merak ediyorum 3 senenin üstüne hamile kalınca insan herşeyden bir umut çıkartmak istiyor

InsaAllah beklediğiniz olur sağlıklı bir şekilde ilerler rabbim beklediğinizi nasip etsin size

Böyle bir durumla karşılaşan varsa lütfen cevap versin

Gec döllenme olabilir mi acaba

İlk başlardaki kan artışı gayet 2 katı kadar artıyordu en son 2700 lerde çıktı değer 12 gün sonra 7900 lerde
Kese göründükten sonra betanin anlamı yok ama sanırım kese gelişimi az diye istemiş doktorun

Kese göründükten sonra betanin anlamı yok ama sanırım kese gelişimi az diye istemiş doktorun
İçim içimi yiyor resmen salı günü başka bir dr daha gideceğim gittiğimde 6+9 haftalıktı kese var bebek ve kalp atışı yoktu alttanda muayene etti kese boyutu küçük dedi

İçim içimi yiyor resmen salı günü başka bir dr daha gideceğim gittiğimde 6+9 haftalıktı kese var bebek ve kalp atışı yoktu alttanda muayene etti kese boyutu küçük dedi
Bencede başka doktora git bakalım ins bebeği de görürsün bu kez

İlk başlardaki kan artışı gayet 2 katı kadar artıyordu en son 2700 lerde çıktı değer 12 gün sonra 7900 lerde
Benimde böyle aynı senin yaşadığın şeyi yaşıyorum başka doktora gittim özel bir doktora bir hafta daha bekleyeceğiz kese gelişmiş mi bakacak yoksa alınacak çok korkuyorum çok üzgünüz senin durum ne oldu

Malesef dün kürtaj oldum gelişemedi hatta kese büzüşmeye başlamıştı doktorum durdukça rahme yapışma olasılığı yükseliyor dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…