Şuan 7+2 olması gerekiyor fakat kese boyutuna göre 5 buçuk haftalık dedi drKac haftalik hamile oluyorsunuz
Dedigim gibi farkli bir doktora gidin kendinizde üzmeyinŞuan 7+2 olması gerekiyor fakat kese boyutuna göre 5 buçuk haftalık dedi dr
Salı günü başka bir dr daha gitmeyi düşünüyorum zaten de başına böyle bir şey gelip gebeliği normal ilerleyen var mı çok merak ediyorum 3 senenin üstüne hamile kalınca insan herşeyden bir umut çıkartmak istiyorDedigim gibi farkli bir doktora gidin kendinizde üzmeyin
InsaAllah beklediğiniz olur sağlıklı bir şekilde ilerler rabbim beklediğinizi nasip etsin sizeSalı günü başka bir dr daha gitmeyi düşünüyorum zaten de başına böyle bir şey gelip gebeliği normal ilerleyen var mı çok merak ediyorum 3 senenin üstüne hamile kalınca insan herşeyden bir umut çıkartmak istiyor
AminnnnInsaAllah beklediğiniz olur sağlıklı bir şekilde ilerler rabbim beklediğinizi nasip etsin size
İlk başlardaki kan artışı gayet 2 katı kadar artıyordu en son 2700 lerde çıktı değer 12 gün sonra 7900 lerdeGec döllenme olabilir mi acaba
Kese göründükten sonra betanin anlamı yok ama sanırım kese gelişimi az diye istemiş doktorunİlk başlardaki kan artışı gayet 2 katı kadar artıyordu en son 2700 lerde çıktı değer 12 gün sonra 7900 lerde
İçim içimi yiyor resmen salı günü başka bir dr daha gideceğim gittiğimde 6+9 haftalıktı kese var bebek ve kalp atışı yoktu alttanda muayene etti kese boyutu küçük dediKese göründükten sonra betanin anlamı yok ama sanırım kese gelişimi az diye istemiş doktorun
Bencede başka doktora git bakalım ins bebeği de görürsün bu kezİçim içimi yiyor resmen salı günü başka bir dr daha gideceğim gittiğimde 6+9 haftalıktı kese var bebek ve kalp atışı yoktu alttanda muayene etti kese boyutu küçük dedi
Aminnn inşallah tekrar kan testi yaptırsam mı acaba 7900 den yükseldi mi diyeBencede başka doktora git bakalım ins bebeği de görürsün bu kez
Bence kafanı karıştırma, doktora git o söyler zaten sana kesenin durumunuAminnn inşallah tekrar kan testi yaptırsam mı acaba 7900 den yükseldi mi diye
Bekleyeyim bakalım ne olcakBence kafanı karıştırma, doktora git o söyler zaten sana kesenin durumunu
Benimde böyle aynı senin yaşadığın şeyi yaşıyorum başka doktora gittim özel bir doktora bir hafta daha bekleyeceğiz kese gelişmiş mi bakacak yoksa alınacak çok korkuyorum çok üzgünüz senin durum ne olduİlk başlardaki kan artışı gayet 2 katı kadar artıyordu en son 2700 lerde çıktı değer 12 gün sonra 7900 lerde
Malesef dün kürtaj oldum gelişemedi hatta kese büzüşmeye başlamıştı doktorum durdukça rahme yapışma olasılığı yükseliyor dediBenimde böyle aynı senin yaşadığın şeyi yaşıyorum başka doktora gittim özel bir doktora bir hafta daha bekleyeceğiz kese gelişmiş mi bakacak yoksa alınacak çok korkuyorum çok üzgünüz senin durum ne oldu
Şuan 7+2 olması gerekiyor fakat kese boyutuna göre 5 buçuk haftalık dedi dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?