- 29 Mayıs 2024
- 2.758
- 717
- 43
- 36
- Konu Sahibi yagmurpapatya
8 inde 46 idi değerim 12 sinde 100 çıktı 180 civarı olması lazım degilmi çok kötü oldu morelim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ilk 2 ölçüm özelde verdim son 2 sağlık ocağına verdim bana pek sağlıklı ilerleme gelmediAynı yerde mi verdin aynı saate
5 in de 10 du değerim 6 sinda 22 çıktı bu ikisi özelde verdim 8 inde 46 12sinde 100 citki işte son 2 de sağlık ocağınaAynı yerde mi verdin aynı saate
Adet günü ne zaman kaç gün önce vermiştiniz5 in de 10 du değerim 6 sinda 22 çıktı bu ikisi özelde verdim 8 inde 46 12sinde 100 citki işte son 2 de sağlık ocağına
Regl 3 gün gecikti 2 sinde olmam lazımdı 5 inde verdim ilk deger 10 du leke oldu Dr 6 sında versin kan dedi verdim 22 çıktı özeldi bunlar 8 inde sağlık ocağına verdim 46 çıktı dün tekrar verdim 12sinde 100 çıktı değerAdet günü ne zaman kaç gün önce vermiştiniz
Kimyasal gebelik olabilir mi acaba ya da geç döllenme çünkü reglden sonra daha yüksek çıkması gerekebilirRegl 3 gün gecikti 2 sinde olmam lazımdı 5 inde verdim ilk deger 10 du leke oldu Dr 6 sında versin kan dedi verdim 22 çıktı özeldi bunlar 8 inde sağlık ocağına verdim 46 çıktı dün tekrar verdim 12sinde 100 çıktı değer
Zaten geç döllenme belli refl 10 gün kala yumurtlama gördüm Dr ona bakmadindaha sağlıklı ilerlemiyor gibi dedi p tesi tekrar kan ver dediKimyasal gebelik olabilir mi acaba ya da geç döllenme çünkü reglden sonra daha yüksek çıkması gerekebilir
Alttaki dünkü testim üsteki bugün beta düşüşe geçse koyulaşma olur mu kiKimyasal gebelik olabilir mi acaba ya da geç döllenme çünkü reglden sonra daha yüksek çıkması gerekebilir
Cnm stn yukselmis herkesin ayni olmayabiliyor doktora danis istersenAlttaki dünkü testim üsteki bugün beta düşüşe geçse koyulaşma olur mu ki
Dr sordum sağlıklı ilerlemiyor gibi dedi p.tesi tekrar kan istedi kanama vs ağrı varmı dedi yik öyle birşey de bilemedimCnm stn yukselmis herkesin ayni olmayabiliyor doktora danis istersen
Bekle bakalim ne olucak kimyasalda genelde artip sonra dusuyorDr sordum sağlıklı ilerlemiyor gibi dedi p.tesi tekrar kan istedi kanama vs ağrı varmı dedi yik öyle birşey de bilemedim
Aynen beklemekten başka çarem yokBekle bakalim ne olucak kimyasalda genelde artip sonra dusuyor
Valla oyle hayirliis oldun hakkimizdaAynen beklemekten başka çarem yok
Öyle canım hayırlısı olsunValla oyle hayirliis oldun hakkimizda