Beta artışı

Tugba23

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2024
171
28
13
21
Merhabalar 5 gün önce beta baktırdım 127 idi ondan sonra dün tekrar baktırdım 995 çıktı 4 günlük sürede yani sizce iyi bir artış mı pek anlamıyorum da

Merhabalar 5 gün önce beta baktırdım 127 idi ondan sonra dün tekrar baktırdım 995 çıktı 4 günlük sürede yani sizce iyi bir artış mı pek anlamıyorum da
Güzel artmış, benim 40-156-484 diye artti 2 gunde 1, sizin 4 gun oldugu icin normal bir artis, 48 saatte 2 kat normal oluyormus, saglikla kucagimiza aliriz inşallah, 16 sinda doktora gidicem ben, sen ne zaman gidiceksin bat ne zamandi normalde :)

Bat 30 mayıstı bende bu cuma doktora gidicem böyle bi artış görünce acaba ikiz mi diye düşünmüştüm de inşallah sağlıkla kucağımıza alırız

Bat 30 mayıstı bende bu cuma doktora gidicem böyle bi artış görünce acaba ikiz mi diye düşünmüştüm de inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
Benim bat 8 hazirandi ablamin bir gun gecikmeyle 2000 kusurdu ama ikiz degil tekti, o da hep kiz olunca cabuk artıyor erkekte az artiyor diyo oglunda az artmis
İnşallah saglikla kavuşuruz

Benim bat 8 hazirandi ablamin bir gun gecikmeyle 2000 kusurdu ama ikiz degil tekti, o da hep kiz olunca cabuk artıyor erkekte az artiyor diyo oglunda az artmis
İnşallah saglikla kavuşuruz
Benimki geç döllenme ama yani adete 1 hafta kala yumurtlama ve çatlama oldu sağlıklı olsunda gerisi hic önemli değil

Merhaba Salı günü 45 betam bu sabah yani 3 gün sonra 126 3 günde 3 katı az mı sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…