Beta artısı

nryyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2025
3.316
2.301
48
27
Adete 2 gün kala 32 ile gebe olduğumu öğrendim yaklaşık 53 saat sonra 88 12 saat sonra 123 yaklaşık 67 saat sonra 373 ve 37 saat sonra 588 çıktı çok korkuyorum artış az mı bir türlü düzenli veremedim bir sağlık ocağı bir acil bir özel derken böyle oldu

Bence gayet düzenli sağlıkla gelsin inşallah

Gebeliğimi regle 4-5 gün var iken 7.9 değeriyle öğrendim normal mi değer acaba

4-5 gün varken küçük değerler normal bence ben de 32 tele öğrendim 2 gün kala valla hesaplamaktan delirmek üzereyim galiba

4-5 gün varken küçük değerler normal bence ben de 32 tele öğrendim 2 gün kala valla hesaplamaktan delirmek üzereyim galiba
Ne garip birşeymiş bence sizin artışta bir problem yok ama çok stres oluyoruz bu da normal değil yapmamız gerek

Ne garip birşeymiş bence sizin artışta bir problem yok ama çok stres oluyoruz bu da normal değil yapmamız gerek
Evet kesinlikle en büyük hata başka gebelerin değerleriyle kıyaslama oysa her gebelik kendine özel

yanlış hatırlamıyorsam uzun zamandır burada gebelik ile alakalı yorumlarınızı okuyordum çok sevindim bence çok güzel artış olmuş. Sağlıkla gelir inşallah

yanlış hatırlamıyorsam uzun zamandır burada gebelik ile alakalı yorumlarınızı okuyordum çok sevindim bence çok güzel artış olmuş. Sağlıkla gelir inşallah
İyi değil mi gerçekten çok teşekkür ederim umarım sağlıkla ilerler dileyen herkese kolaylıkla nasip olsun inşallah

İyi değil mi gerçekten çok teşekkür ederim umarım sağlıkla ilerler dileyen herkese kolaylıkla nasip olsun inşallah
Gayet iyi bi değer bende bu ay gecikme yaşıyorum bugun 4. gün , 2. günde test yaptım negatifti bekliyorum şuan hala ama gelmedi. Geç döllenme mi acaba diye düşünüyorum. pkos var ama bilmiyorum ki

Gayet iyi bi değer bende bu ay gecikme yaşıyorum bugun 4. gün , 2. günde test yaptım negatifti bekliyorum şuan hala ama gelmedi. Geç döllenme mi acaba diye düşünüyorum. pkos var ama bilmiyorum ki
Geç döllenme olabilir tabiki

Gayet iyi görünüyor artış

Yaaa nasıl mutlu oldum bilemezsin. Seninle ben hamileliğimi yeni öğrenmişken sohbet etmiştik hatta testi bile sizin cesaret vermenizle yapmıştım. Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin canım benim. Ben sana demiştim elbet olacak her şeyin bir vakti var

Sence artışım iyi mi çok teşekkür ederim birtanem benim gelip yorum yazmana bile çok mutlu oldum seni hatırlıyorum

Sence artışım iyi mi çok teşekkür ederim birtanem benim gelip yorum yazmana bile çok mutlu oldum seni hatırlıyorum
Bence artışların çok iyi beta hcg 3000 olduğunda karından kese görünüyor çok yakında keseyi görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…