Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
3 Haziran'da 66 , 5 Haziran'da 153, 10 Haziran'da 1320 , 19 Haziran'da 11350 çıktı. Sizce bu değerler sağlıklı ilerliyor mu ? Bide kalp atışını ne zaman duyabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim
Beta 5 bınden sonra kalp atışı gözükür diyorlar ben 6+4 haftalıkken vajınal kalp atısını duymustum yanı beta 1000 gorunce 4 gun sonra keseyı gormeye cagırdı gorunce beta bakmadık bır daha sonrada kalp atısı için gittim ama bu degerle kalp atısını duyarsın canım
Beta 5 bınden sonra kalp atışı gözükür diyorlar ben 6+4 haftalıkken vajınal kalp atısını duymustum yanı beta 1000 gorunce 4 gun sonra keseyı gormeye cagırdı gorunce beta bakmadık bır daha sonrada kalp atısı için gittim ama bu degerle kalp atısını duyarsın canım
Aslında 18 Haziran'da keseyi normal ultrasonla gördük çok şükür . Ama kalp atışı için erken dedi Dr . Hatta alttan muayene edicem kese gözükmez karından dedi ben ısrar edince baktı.
3 Haziran'da 66 , 5 Haziran'da 153, 10 Haziran'da 1320 , 19 Haziran'da 11350 çıktı. Sizce bu değerler sağlıklı ilerliyor mu ? Bide kalp atışını ne zaman duyabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim
Vajinal ultrason yapmak istemiyorum o yüzden bu değerle normal karından yapılan ultrasonla duyulur mu diye merak ettim. Yoksa alttan muayene de duyarız elbette