beta artışlarına göre kese ne zaman görünürr

Kocayaslisiskodunya

Who are you when no one's watching?
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
1.356
1.126
133
merhaba herkese,
ben gecen hafta pazar günü test yaptırdım reglden bir gün once yani, sonuc 132 cıktı, salı günü 274 cıktı persembe de 710 cıktı sonuclar. kese için ne zaman gitmeliyim doktora? hic doktor muayenesi olmadım daha, pazartesi ya da salı mı gitmeliyim? bir de vajinal ultrasonun herhangi bir zararı var mı yani kese görünmezse vajinal ultrasonla baksa doktor bi zararı olur mu? ilk gebeliğim hic bisey bilmiyorun yardımcı olur musunuzz :( regl olmam gereken tarih 20 şubattı

Merhaba benimde son adetim 23 ocak. Bir hafta önce pazartesi kan verdim.599 çıktı. Çarşamba doktora gideceğim. Aynı zamanda hamile kalmışız sanırım

Çok özür dilerim. Yorgunluktan karıştırdım. 23 şubat perşembe yaptirmisim 599 cikms.yok sizinki düşük değil telaş yapmayın ben karıştırdım.

Hiç doktora gitmedim kdin doğuma yani. Kullanmam gereken folik asit tarzı ilaç vitamin var mi onu bile bilmiyorum. Genel kontrol olarak gidiyorum.

merhaba herkese,
ben gecen hafta pazar günü test yaptırdım reglden bir gün once yani, sonuc 132 cıktı, salı günü 274 cıktı persembe de 710 cıktı sonuclar. kese için ne zaman gitmeliyim doktora? hic doktor muayenesi olmadım daha, pazartesi ya da salı mı gitmeliyim? bir de vajinal ultrasonun herhangi bir zararı var mı yani kese görünmezse vajinal ultrasonla baksa doktor bi zararı olur mu? ilk gebeliğim hic bisey bilmiyorun yardımcı olur musunuzz :( regl olmam gereken tarih 20 şubattı
Pazartesi gitsen yuksek ihtimal gorulur ama birgun dha bekleyeblrin diorsan sali git aksilik olmasn gorunmeme gibi :)

Bu arada folikasitkullan folidoce alablrsin bn hamileligimde doktorum onu vermisti

Pazartesi gitsen yuksek ihtimal gorulur ama birgun dha bekleyeblrin diorsan sali git aksilik olmasn gorunmeme gibi :)

Bu arada folikasitkullan folidoce alablrsin bn hamileligimde doktorum onu vermisti
folik asiti 3 aydır kullanıyordum zaten biosal markalı, o zaman garanti olsun salı gidiyim :) vajinal ultrason zararlı değil dimi

Back
X