• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olağandışı beta artışı kesenin gözükmemesi ve doktorun iyimserliği.

Merhaba nasıl ilerliyor gebeliginiz merak ettim belki geç döllenme veya erken döllenme olabilir iyi yanından düşünmek istiyorum inşallah sağlıklı bir gebelik yaşıyorsunuz dur en azından dış gebelik olmadığı kesinleşti inanın en kötüsü dış gebelik
Merhaba lekelenmelerim ara ara devam ediyor ama gebelik de devam ediyor ;) 8. Hafta olmak üzere

Merhaba benim de değerlerim %100 artmadı beta takibi yapiyoruz suan ilk sonucum %85 ikinci sonucum %64 ucuncu sonucum %68 artis gosterdi suan 6 haftalik gebeligim var doktorun dedigine gore ama kese gozukmuyor o yuzden dis gebelikten supheleniyor doktor sizde bu artislara yakin oldumu acaba cok korkuyorum umarim dis gebelik degildir kesesi bi an once gozukur insallah

Merhaba lekelenmelerim ara ara devam ediyor ama gebelik de devam ediyor ;) 8. Hafta olmak üzere
Bol bol dinlenin lekelenmeniz sebebi ile doktorunuz Protestan fitil vermiş olabilir ne olur ne olmaz diye bana vermişti doktorum bu fitil gebeliğin sağlıklı ilerlemesi için veriliyor umarım güzel ve sağlıklı bir gebelik olacaktır.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bol bol dinlenin lekelenmeniz sebebi ile doktorunuz Protestan fitil vermiş olabilir ne olur ne olmaz diye bana vermişti doktorum bu fitil gebeliğin sağlıklı ilerlemesi için veriliyor umarım güzel ve sağlıklı bir gebelik olacaktır.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Evet verdi onu kullanıyorum teşekkür ederim 🥰 umarım sağlıklı ilerler. Benim bu ilk gebeliğim değil zaten ilk gebeliğimde de olmuştu lekelenmeler hatta birkaç kere kırmızı kanama o zamanlarda da aylarca fitil kullanmıştım sağlıkla kucağıma aldım oğlumu. İnş bu sefer de öyle olur 🌸 iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ❤️

Back
X