Beta bcg yukselis

Hairboll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2017
104
20
48
36
Carsamba gunu Beta test sonucum 25.88 ertesi gun yaptırdığım test 51di. Yükseliş normal mi kızlar.bir de acilde test yapıyorlar mi yükselmiş mi nolmus catlicammmm meraktan. kasiklarim da ağrıyor: (

Carsamba gunu Beta test sonucum 25.88 ertesi gun yaptırdığım test 51di. Yükseliş normal mi kızlar.bir de acilde test yapıyorlar mi yükselmiş mi nolmus catlicammmm meraktan. kasiklarim da ağrıyor: (
Bir günde artış gayet iyi gibi iki günde iki katına cikmasi gerekiyor ki senin ki bir günde katlamis gayet normal iki gün sonra tekrar kan ver

Çok sagolun kızlar ya sorabilecegim bilen kimse de yok etrafimda forumlardaki kimyasal ve dis gebelikleri okudukça strese girdim şu an içimi rahatlattiniz

İyi gorunuyor canim tekrar tekrar test yaptirma yorma kendini:) simdi 1 hafta izin ver kendine dusunme 1 hafta sonra yine kan ver. Sonuca gore doktora gidersin

Ertesi gün iki katı neredeyse olmuş.hamilesin.rqhat ol.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

Canlar çok teşekkür ederim Allah herkese nasip etsin .ağrılarım olmasa rahat olcam da ağrım olduğu için psikolojim hiç iyi değil. Kimseye soyleyemedik bile hamile oldugumu ağridan her şey olabilir die

Canlar çok teşekkür ederim Allah herkese nasip etsin .ağrılarım olmasa rahat olcam da ağrım olduğu için psikolojim hiç iyi değil. Kimseye soyleyemedik bile hamile oldugumu ağridan her şey olabilir die

Adet sancisi gibi agriysa o hamileliktendir. Ben de her an kesin adet oldum diye gidip bakiyodum ama olmadim cok sukur :)

Canm hayrli olsun gayet iyi artmis bnmde 50 idi 12 saat sonra 75 olmustu cok iyi yani kasik agrisida bn 9.haftama girdik hala ara ara oluyo tabi 5-6.haftalarda adet olcam saniyodm.o kadar cok agriyodu endiselenme derim bebis geliyoooo

H
Canm hayrli olsun gayet iyi artmis bnmde 50 idi 12 saat sonra 75 olmustu cok iyi yani kasik agrisida bn 9.haftama girdik hala ara ara oluyo tabi 5-6.haftalarda adet olcam saniyodm.o kadar cok agriyodu endiselenme derim bebis geliyoooo
bu arada kimyasal gebelik gecirmis birisi olaraj kimyasalda o kadar artmiyo canm kimyasal degilsin yani benis var

Doktor bana 48 saatte bir %60 artmalı diyordu ki senin gayet iyi artmış tebrikler Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Amin çok teşekkürler hepinize sabırlı bi insan olmadığım için cok zor geliyor beklemek :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…