Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimkine bakarmsnz varmi sizceTamam o zaman siz çok erken yapmışsınız değeriniz normal ☺ ben adetim 4 gün geçmesine rağmen silik çizgi çıkmıştı betam da 180 lerdeydi o zaman bile ☺
Markaları güvenilir ise bence var bunlara göre benimkiler de böyleboyle cikti varmi yokmu bilmiyorum
Ayy var gibi görünüyor kan testi verin mutlaka çıkıcaktır ☺☺boyle cikti varmi yokmu bilmiyorum
Yarin verecem insallah guzel sonuc alirim dua edin lutfenAyy var gibi görünüyor kan testi verin mutlaka çıkıcaktır ☺☺
Hayırlısı olsun inşallah burdan yazın beta sonucunuzu ☺ hamişlerin duası kabul olurmuş bana da dua edin senelerdir oğluma bi kardeş istiyorum olmuyorYarin verecem insallah guzel sonuc alirim dua edin lutfen![]()
Ay inşallah hayırla sonuçlanırTamam o zaman siz çok erken yapmışsınız değeriniz normal ☺ ben adetim 4 gün geçmesine rağmen silik çizgi çıkmıştı betam da 180 lerdeydi o zaman bile ☺
En kisa zamanda rabbim nasip etsin insallahHayırlısı olsun inşallah burdan yazın beta sonucunuzu ☺ hamişlerin duası kabul olurmuş bana da dua edin senelerdir oğluma bi kardeş istiyorum olmuyor![]()
Bi de şey soracağım bu kasık ağrısı normal mi kiTamam o zaman siz çok erken yapmışsınız değeriniz normal ☺ ben adetim 4 gün geçmesine rağmen silik çizgi çıkmıştı betam da 180 lerdeydi o zaman bile ☺
Normaldir benim adet olacakmış gibi sancı vuruyordu ilkinde. İkinci de daha şiddetli hissettim ama onda kanamam çok oldu kaybettim malesef. O yüzden beta takibinizi mutlaka yapın ve en kısa sürede bir kadın doğum doktoruna gidinBi de şey soracağım bu kasık ağrısı normal mi ki![]()
Adet olacakmışım gibi düşünmemeye çalışıyorum amaGebelikte normalmis ama cok agir olursa hastaneye gidilmesi lazm
Aynı adet olacakmışım gibi ama sadece karnım değil kasıklarımNormaldir benim adet olacakmış gibi sancı vuruyordu ilkinde. İkinci de daha şiddetli hissettim ama onda kanamam çok oldu kaybettim malesef. O yüzden beta takibinizi mutlaka yapın ve en kısa sürede bir kadın doğum doktoruna gidin![]()
Ay inşallah yarın sizde buraya beta sonucunuzu atarsınızBendede oyle oluyor ama bende gogus agrisi cok kasiklar ara sira bi agriyip geciyor
Bence iki gün sonra testi tekrarlayın artış var mı bakın zaten doktora da gitseniz o da kan testi isteyecek bilmiyorum ben olsam giderdim hemen sanırım sabırsızım birazAynı adet olacakmışım gibi ama sadece karnım değil kasıklarımDoktora hemen gitmem gerekir mi yoksa beta biraz daha mı yükselmeli
![]()