Beta değeri karışık anlamadım

Anlamadım aslında orda da görünen birşey yok sadece daha önce yaşadığım İÇİN ihtimal verildi bana da böyle bi ultrason kağıdı çıkardılar yalandan inanasım gelmiyor nedense
Bu kese değil mi diğer arkadaşlar daha iyi bilir ama kese değil mi ya bunu görüp dış gebelik diyemezler bence. Bilemiyorum tabi doğum yapan arkadaşlar daha iyi bilir 😊

Anlamadım bende ama bu tüplerden çekilen bi ultrason İŞTE valla kafayı yicem
Bir saniye bu sol tüpünüzün resmi mi . O zaman bu dış gebeliktir yani neyi bekliyor doktorlar onu anlayamadım. Bence başka bir doktora daha gidin. Allah korusun sağlığınıza bir şey olmasın 🤲🏻

Bir saniye bu sol tüpünüzün resmi mi . O zaman bu dış gebeliktir yani neyi bekliyor doktorlar onu anlayamadım. Bence başka bir doktora daha gidin. Allah korusun sağlığınıza bir şey olmasın 🤲🏻
Evet ama emin değillerdi doktor bile stajyer yardımı ile onay verdi o da dediğim gibi öncesinden yaşadığımı belirttiğim için olabilir dedi devlet hastanesine gittiğime rağmen başka bir devlet hastanesi yönlendirdi özele gittim onlarda bişi demedi görünmedi ultrason da

Evet ama emin değillerdi doktor bile stajyer yardımı ile onay verdi o da dediğim gibi öncesinden yaşadığımı belirttiğim için olabilir dedi devlet hastanesine gittiğime rağmen başka bir devlet hastanesi yönlendirdi özele gittim onlarda bişi demedi görünmedi ultrason da
Allah yardımcınız olsun inş tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz 🤲🏻

Merhabalar ben iki gün önce beta yaptırdım değer 781,89 çıktı iki gün sonra hastaneye gidip muayene oldum ve kahverengi kanamam oluyor ara ara ikini betam dün 1217,59 çıktı ultrason da herhangi birşey görünmedi şuan düşük gibi her hangi birşey hissetmiyorum lütfen beni aydınlatın böyle birşey yaşayan oldumu ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ve korkuyorum
Merhaba ben dış gebelik geçirmiştim aşırı derecede ağrım ve kanamam vardı zaten o ağrıyla gittim hastaneye hamile olduğumu bile bilmiyordum inşallah iyisinizdir korkmayın lütfen tedavisi cok zor olmuyor geçmiş olsun 🌸🌸

Merhaba ben dış gebelik geçirmiştim aşırı derecede ağrım ve kanamam vardı zaten o ağrıyla gittim hastaneye hamile olduğumu bile bilmiyordum inşallah iyisinizdir korkmayın lütfen tedavisi cok zor olmuyor geçmiş olsun 🌸🌸
Ben şuan gidebilecek doktor hastane vs bile bulamıyorum halen çekiyorum betam 5715 olmuş ama ağrı vs ara ara oluyor açık renk kahve rengi kanamam oluyor o da ara da bir bilmiyorum kendimi çok kötü hissediyorum

Ben şuan gidebilecek doktor hastane vs bile bulamıyorum halen çekiyorum betam 5715 olmuş ama ağrı vs ara ara oluyor açık renk kahve rengi kanamam oluyor o da ara da bir bilmiyorum kendimi çok kötü hissediyorum
Bence kesin dış gebelik dedilerse biran önce tedavi etmeleri lazım şehrinizde üniversite hastanesi varsa acile gidin dış gebelik dediler diyin hemen bakarlar

Benim sonuçlarımıda değerlendirirmisiniz ? Sizce hamilemiyim kac haftalıktır ?

Eklentiler

• Screenshot_20230515_231629_e-Nabz.webp
    Screenshot_20230515_231629_e-Nabz.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 25
Ben şuan yanlış bir tedavi yüzünden ve gecikmeden dolayı betam 8 binlere çıkmış ihmal edilmiş bi doktor vakasıyım ve şuan yanlış ameliyatla bir tüpüm alınmış ve gerisi bağırsakta oluşan zarar şuan mamalarla besleniyorum tuvalete çıkamıyorum BİLE karnımda direnle geziyorum

Ben şuan yanlış bir tedavi yüzünden ve gecikmeden dolayı betam 8 binlere çıkmış ihmal edilmiş bi doktor vakasıyım ve şuan yanlış ameliyatla bir tüpüm alınmış ve gerisi bağırsakta oluşan zarar şuan mamalarla besleniyorum tuvalete çıkamıyorum BİLE karnımda direnle geziyorum
Gerçekten o kadar üzüldüm ki 😔😔 Cok geçmiş olsun Allah şifa versin

Back
X