4000 lere ulastıgında kese gorunmedı mı canm?Merhaba kızlar banada yardımcı olur musunuz hamileyim ilk değerim 13.09 da 848.20 sonra 15.09 1377 17.09 da 2270 sonra 18 Eylül 3007 20 Eylül 4491 ilk dış gebelik dendi sonrada sağlıksız gebelik dendi şimdi yarın tekrardan kan vericem benim gibi olan var mıdır sizce sağlıksız gebelik olabilir mi çok morelim bozuk.
Görüldü ama değerlere bakılarak sağlıksız olabilir dendi dün ilk önce dış gebelik dendi sonrada kese gördü uzman doktor beta HCG tkibi dendi yarın yine kan vericem benim gibi olan var mı4000 lere ulastıgında kese gorunmedı mı canm?
kese gorununce malum artısına falan kımse baktırmıyo dr da pek ıstemıyo ya zaten bız de yuzde kac artıyo bılmıyoruz onemsenmıyo. onemlı olan kese kalp:)) guzel haberle don yarın :))Görüldü ama değerlere bakılarak sağlıksız olabilir dendi dün ilk önce dış gebelik dendi sonrada kese gördü uzman doktor beta HCG tkibi dendi yarın yine kan vericem benim gibi olan var mı
Dış gebelik değilsindir dokturunundeğiş bence dış gebelikle kese oluşmaz yumurtalıkta olmas gayet sağlıklı bir gebelik normal gibi geldi banaMerhaba kızlar banada yardımcı olur musunuz hamileyim ilk değerim 13.09 da 848.20 sonra 15.09 1377 17.09 da 2270 sonra 18 Eylül 3007 20 Eylül 4491 ilk dış gebelik dendi sonrada sağlıksız gebelik dendi şimdi yarın tekrardan kan vericem benim gibi olan var mıdır sizce sağlıksız gebelik olabilir mi çok morelim bozuk.
Kese guzuktuyse kan vermen saçma tekrar bence moralini bozma başka bir doktora görünmeni tavsiye ederim sana benim kese gözüktukten sonda doktorun kan istrmedi bidaha zaten başta kese gözükür 1. 2 hafta sonra bebek oluşur.Görüldü ama değerlere bakılarak sağlıksız olabilir dendi dün ilk önce dış gebelik dendi sonrada kese gördü uzman doktor beta HCG tkibi dendi yarın yine kan vericem benim gibi olan var mı
Yaa üzülme canım benim sağlık olsunHastahanede yatış yaptılar kızlar banasağlıksız gebelik diyorlar kürtaj yapıcaklar galiba bekliyorum şuan
Canim keseyi nerde gorduler ? Yazdiysan ben goremedim kusura bakma rahim icinde degilse eger malesef dis gebelik. Ilginc olarak benim degerim 250 civarlarindayken doktorum sag tupumde minicik keseyi gormustu ultrason fotosu olmasa inanmazdim. Bence bu kullanilan makinelere gore de degisiyor.Kürtaj yapmadılar tekrar hastahaneden çıkartıp kan tahlili takibi verdiler bu bebek dünyaya gelirse kalp atışları olursa herkese umut olsun diye post açıcam :)
Allah yardımcınız olsun.Dis gebelikte tüplere zararda verebilir umarım bir an önce ne olduğu anlaşılır durumunValla şuandada doktordan geliyorum yine kese yok değer 10000 küsür hala dış gebelik diyorlar ben hiç birşey anlamadımyine yatış dediler kağıt imzalayıp çıktım. Bir doktor var diyor bir doktor yok diyor bende anlamadım.
Ben dış gebeligim için atakoyde dr.ugur kal a gittim nerdeyse 45mmlik keseyi sağ tüpte gördü. İyi ve tedbirli bı cerrah öneririmBildiğiniz İstanbul da iyi bir kadın doğum doktoru var mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?