Beta değeri

abide1661

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2025
11
1
1
28
Arkadaşlar kusura bakmayın bişey danışmak istiyorum 14 temmuzda sat gördüm döndüm 33-35 gün bat 15 -16 ağustosken 30 temmuzda tekrar adet oldum sonrasında 5 ağustosta korunmasız tek sefer ilişki oldu 22 Ağustos'ta 154 ile gebe olduğumu öğrendim 25 Ağustos'ta 579 çıktı ama sorun şuki 5 ağustostan öncesi ve sonrasında korunmasız ilişki yok o tarihe Göre değer ban yüksek geldi yardımcı olur musunuz kese görmedim henüz 2 sinde gidicem ama acaba ikiz olabilir mi

İlişki gününüzle betanızın arası 17 gün , 17 gün için 154 çok normal bi değer. Ayrıca ikiz gebeliklerin pek betayla alakası olmuyor. Ama ikiz istiyorsanız Allah gönlünüze göre versin, inşallah öyledir diyelim😄

Arkadaşlar kusura bakmayın bişey danışmak istiyorum 14 temmuzda sat gördüm döndüm 33-35 gün bat 15 -16 ağustosken 30 temmuzda tekrar adet oldum sonrasında 5 ağustosta korunmasız tek sefer ilişki oldu 22 Ağustos'ta 154 ile gebe olduğumu öğrendim 25 Ağustos'ta 579 çıktı ama sorun şuki 5 ağustostan öncesi ve sonrasında korunmasız ilişki yok o tarihe Göre değer ban yüksek geldi yardımcı olur musunuz kese görmedim henüz 2 sinde gidicem ama acaba ikiz olabilir mi
Size şöyle açıklayayım 20 temmuz yumurtlama idi. 29 temmuz adete 5 kala öğrendim testte. Adete 1 kala 2 Ağustos 142.38 idi değerim ve tam 2.5 gün sonra neredeeyse 3 katı arrttı ama tek bebiiş var☺️ sizin 17 gün benim 13 gün varmış arada. Bu muayenede belli olacak birşey Beta ile degl başlarda da 3,4 katı artabiliyor yerleşnce. Hayırlı olsun bunu şuan kafanıza takmayın umarım ikiz olur ama daha bunun ıcın cok yol var 😌

Çok teşekkür ederim sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz inşallah

Back
X