• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta değeri

zelizmm

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2024
10
2
6
24
Merhaba arkadaşlar geçtiğimiz mayıs ayında düşük yaptım ve 5 aydır da yeniden çocuk sahibi olmak için uğraşıyorum. Bu ay ovulasyon testiyle yumurtlamayı buldum ve değerlendirdim. Reglime tahmini 11-12 Ekim. Bir kaç gündür de hamilelik belirtilerim var gidip kan verdim ama 2.2 çıktı. Acaba daha sonra yükselme ihtimali var mı hcgnin? Bu durumu yaşayan var mı? Normal de 0.100 ya da 2.0 çıkıyordu

Merhaba arkadaşlar geçtiğimiz mayıs ayında düşük yaptım ve 5 aydır da yeniden çocuk sahibi olmak için uğraşıyorum. Bu ay ovulasyon testiyle yumurtlamayı buldum ve değerlendirdim. Reglime tahmini 11-12 Ekim. Bir kaç gündür de hamilelik belirtilerim var gidip kan verdim ama 2.2 çıktı. Acaba daha sonra yükselme ihtimali var mı hcgnin? Bu durumu yaşayan var mı? Normal de 0.100 ya da 2.0 çıkıyordu
2.2 değeri normal bir anda da çıkabilir regle yakında çıkabilir.
Yumurtlamadan 14 gün sonra kan testi verildiyse ve negatifse %90 negatiftir canım

Tam 12 gün geçti, insan bi umut diyor işte
İlk gebeliğimde 2 gün önce değerim 1.0 ken 2 gün sonra 16 idi
14 günden önce kan testi yapmamanızı öneririm 1 gün bile arada oynuyor çünkü

İlk gebeliğimde 2 gün önce değerim 1.0 ken 2 gün sonra 16 idi
14 günden önce kan testi yapmamanızı öneririm 1 gün bile arada oynuyor çünkü
İnşallah benim de yükselir. O zaman bir kaç gün daha bekleyeyim hatta gecikip gecikmeyeceğimi bekleyeyim o zaman daha net olur. Teşekkür ederim canım

Back
X