Beta degeri

adalt24asl

Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2024
3
0
6
25
Selam kızlar; 2. Kez aynı durumu yaşamaktan çok korkuyorum. 26 ekimde beta degerimin 335 olduğunu hamile olduğumu öğrendim sonra üzerine emin olmak icin test yaptım cift çizgiydi 31 Ekim Cuma Sabah 9 da bir kan daha verdim 761 olmuştu ikisini aynı saatlerde verilmedi aynı hastahanede de verilmedi ama düzensiz artış var. İlk gebeligimde bu şekilde olmuştu 330 dan sonra asagiya düşmüştü suan fikirlerinize ihtiyacım var pazartesi doktor randevum var

Bence takip edilmeli artış 2 gunde bır mutlaka baktır 2 kat artış olması gerekıyor

Ne kadar sürer peki hala devam ediyor sürekli gelmiyor tabiki ama
Sakin olmaya çalış stres korku yaşıyoruz ama bize hiç bir faydası olmuyor. Tevekkül edeceğiz elimizden gelen bu nasibi varsa zaten tutunuyor nasip değilse ne yaparsak yapalım olmuyor Allah im hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin. Benimde 10 gün geçiyor günüm Perşembe kan verdim 1677 çıktı dün kan verdim 4150 çıktı yarın doktor randevum var gece kanama oldu gözümü kirpmadim korkudan ama elden gelen birşey yok

Ne kadar sürer peki hala devam ediyor sürekli gelmiyor tabiki ama
4-5 gün devam edebiliyormuş ama siz yinede kanı takip edin sanırım kırmızı ve pıhtılı olmadığı sürece sorun olmuyor. Bazı kadınlar hamilelik boyunca kanama görebiliyormuş. Kendinizi strese sokmamalısnız bu süreçte akışına bırakmaya çalışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…