Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün doktora görüncem inşallah keseyi görürümMerhaba ne yaptınız
İnşallah öyledir bugün görünecem doktoraKese görününce yavaşlıyor diyorlar ama bilemedim şimdi bir doktora danışın
Gittin miBugün doktora görüncem inşallah keseyi görürüm
Şimdi gidiyorum randevum 3teGittin mi
Gittim adetin üstünden geçmediği için bir şey görünmüyor dediGittin mi
Ne alaka ya beta gayet yüksek adet üstünden gectı gecmedi diye çok sacma bır doktorun boyle demesı bugun betanın 4 bine yakın yada gecmiş olması gerek öylede kese gözükur yanı azda olsa sen bence beta baktır yarın tekrardan artısa bak doktorun artış konusunda ne dedıGittim adetin üstünden geçmediği için bir şey görünmüyor dedi
Beklenenden az dedi vajinal muayene yaptı rahim adet tarihin gelmediği için normal olarak kalın o yüzden bir şey görünmüyor dedi sol yumurtalığında kist var gebeliği besleyen kistede benziyor dış gebelik kistine de dediNe alaka ya beta gayet yüksek adet üstünden gectı gecmedi diye çok sacma bır doktorun boyle demesı bugun betanın 4 bine yakın yada gecmiş olması gerek öylede kese gözükur yanı azda olsa sen bence beta baktır yarın tekrardan artısa bak doktorun artış konusunda ne dedı
Bu ne sacma bi acıklama adet tarihin gelmedi diye bir sey diyemez ayrıca dıs gebelik falansa allah korusın hemen müdahale etmek gerekirBeklenenden az dedi vajinal muayene yaptı rahim adet tarihin gelmediği için normal olarak kalın o yüzden bir şey görünmüyor dedi sol yumurtalığında kist var gebeliği besleyen kistede benziyor dış gebelik kistine de dedi
Bilmiyorum kafam çok karıştı çok kötü hissediyorum kan verdim Progesteron 7.6 çıktı beta 3165 çıktıBu ne sacma bi acıklama adet tarihin gelmedi diye bir sey diyemez ayrıca dıs gebelik falansa allah korusın hemen müdahale etmek gerekir
Bence zaman kaybetmeden farklı bir doktora görün en azından seni düzgün bir sekilde yönlendirsinBilmiyorum kafam çok karıştı çok kötü hissediyorum kan verdim Progesteron 7.6 çıktı beta 3165 çıktı
Malesef, sizin durum dis gebelik gibi duruyor. Baska bir doktora gitmenizi tavsiye ederim, bu degerde kese coktan gorunmesi gerekirdi.Bilmiyorum kafam çok karıştı çok kötü hissediyorum kan verdim Progesteron 7.6 çıktı beta 3165 çıktı
Çarşamba farklı bir doktora randevu aldımBence zaman kaybetmeden farklı bir doktora görün en azından seni düzgün bir sekilde yönlendirsin
Merhaba çarşamba geç olabilir betanız cok artmıs. Herhangi bi devlet hastanesi acil kadın dogum kısmından girip dış gebelikten şüpheleniyorum diyin kan vs baksınlar bu durumda kese görünmezse yatış yapmaları cok cok dikkatli takipgerekir. Çarşambayı beklemeyinÇarşamba farklı bir doktora randevu aldım
Bizim buralarda öyle bir imkan yok maalesefMerhaba çarşamba geç olabilir betanız cok artmıs. Herhangi bi devlet hastanesi acil kadın dogum kısmından girip dış gebelikten şüpheleniyorum diyin kan vs baksınlar bu durumda kese görünmezse yatış yapmaları cok cok dikkatli takipgerekir. Çarşambayı beklemeyin
Betan artıyo eğer dış gebelikse tüpler patlayabilir bence git direk ağrım var diye doğumhaneye git acildenÇarşamba farklı bir doktora randevu aldım
Canım ne yaptın geçmiş olsun.Bizim buralarda öyle bir imkan yok maalesef