Beta değerim 351

Guloscukk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2023
23
3
1
26
Hanımlar merhaba bugun yine kan testi verdim adetimin 3.günü ve 351 çıktı doktorum sınırda gidiyor dedi kanama yok dış gebelik diyemem dedi bu durumu yaşayan var mı aranızda

Önceki değerleriniz kaçtı? Adetiniz kaç gün geçti? Onları da yazsaydınız keşke

17 haziran 32
18 haziran 64
20 haziran 115
23 haziran 351
Adetimde 3 gün geçti
Gayet iyi artışınız. Haftaya kese de görünür inşallah bu şekilde artarsa. Ama bana kalırsa ağrı kanama lekelenme vs olmazsa bayram sonrasını bekleyin kese için. Belki kalp sesi de duyulur hem

Hanımlar merhaba bugun yine kan testi verdim adetimin 3.günü ve 351 çıktı doktorum sınırda gidiyor dedi kanama yok dış gebelik diyemem dedi bu durumu yaşayan var mı aranızda
Merhaba canım ben adetim 3 gün geciktiginde 344 çıkmıştı şuan keseyi gördüm çok şükür

Inşallah canım
Ya bana da yardımcı olur musun iki gün aralıklarla
31
122
403 kanlarım en son çarşamba vermiştim doktorum cumartesi yarın yani kese görünür dedi görünür mü artış 4 kat kasıklarım çok ağrıyor normal mi her şey korkuyorum

31
122
403 kanlarım en son çarşamba vermiştim doktorum cumartesi yarın yani kese görünür dedi görünür mü artış 4 kat kasıklarım çok ağrıyor normal mi her şey korkuyorum
Baya iyi kan degerlerin saglıklı artmış yaani ben adetim 10 gün gecikince gittim kese göründü kan degeri 1500 lerde kese görünür diyorlar ben kan takibi yapmadığım için kaç degerde göründü bilmiyorum seninki gayet normal canım endişelenme

Benim 21 iydi yani 2 gün oldu geçeli 403 çıktı adet günü ama pkos da var düzensiz.. Kendimce hesaplıyorum bugün 1600 lerde olması lazım 4 kat artıştan dolayı yarın daha fazla. İki yumurtam vardı takiple oldu doktora kalırsa bu ay ikiz olacak diyor değerlerim düşük ne biliyim :(

31
122
Artış normal endişelenme

Tam 2 günde 1 aynı saatlerde kan vermeliydiniz.o zaman değerleri daha rahat yorumlarsın. Bence bundan sonra böyle yapın. İnşallah evladınız sizinledir🌸

Back
X