17 haziran 32Önceki değerleriniz kaçtı? Adetiniz kaç gün geçti? Onları da yazsaydınız keşke
Gayet iyi artışınız. Haftaya kese de görünür inşallah bu şekilde artarsa. Ama bana kalırsa ağrı kanama lekelenme vs olmazsa bayram sonrasını bekleyin kese için. Belki kalp sesi de duyulur hem17 haziran 32
18 haziran 64
20 haziran 115
23 haziran 351
Adetimde 3 gün geçti
Merhaba canım ben adetim 3 gün geciktiginde 344 çıkmıştı şuan keseyi gördüm çok şükürHanımlar merhaba bugun yine kan testi verdim adetimin 3.günü ve 351 çıktı doktorum sınırda gidiyor dedi kanama yok dış gebelik diyemem dedi bu durumu yaşayan var mı aranızda
Merhaba canım ben adetim 3 gün geciktiginde 344 çıkmıştı şuan keseyi gördüm çok şükür
Hangi haftada gördünüzMerhaba canım ben adetim 3 gün geciktiginde 344 çıkmıştı şuan keseyi gördüm çok şükür
Ben bir kez kan verdim 344 çıktı ondan sonra hiç kan vermedim bir hafta bekledim 5 hafta 2 günlük dedi doktor kese göründüHangi haftada gördünüz
Inşallah canımİnşallah bende bir sorun çıkmadan görürüm
Ya bana da yardımcı olur musun iki gün aralıklarlaInşallah canım
Baya iyi kan degerlerin saglıklı artmış yaani ben adetim 10 gün gecikince gittim kese göründü kan degeri 1500 lerde kese görünür diyorlar ben kan takibi yapmadığım için kaç degerde göründü bilmiyorum seninki gayet normal canım endişelenmeYa bana da yardımcı olur musun iki gün aralıklarla
31
122
403 kanlarım en son çarşamba vermiştim doktorum cumartesi yarın yani kese görünür dedi görünür mü artış 4 kat kasıklarım çok ağrıyor normal mi her şey korkuyorum
Artış normal endişelenmeYa bana da yardımcı olur musun iki gün aralıklarla
31
122
403 kanlarım en son çarşamba vermiştim doktorum cumartesi yarın yani kese görünür dedi görünür mü artış 4 kat kasıklarım çok ağrıyor normal mi her şey korkuyorum
Benimki nasıl sizceTam 2 günde 1 aynı saatlerde kan vermeliydiniz.o zaman değerleri daha rahat yorumlarsın. Bence bundan sonra böyle yapın. İnşallah evladınız sizinledir
bence iyi gibi ama tam yorumlayamıyorum 2 günde 1 olsaydı keske. Saat vs de önemli benceBenimki nasıl sizce
bence iyi gibi ama tam yorumlayamıyorum 2 günde 1 olsaydı keske. Saat vs de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?