• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta değerim düşük hızda artıyor böyle olan var mı? Bir umut arıyorum

Deepside

Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2024
400
131
23
11. Gün 96
15. Gün 333
17. Gün 605
19 gün 1012

Her bekleyiş her test sonucu beni yoruyor. Artış var ama hep düşük ilerliyor. Böyle olup sağlıklı devam eden var mı?

Öyle bir yorum yapmadı henüz, bir öncekine güzel demişti. Bugün tekrar görüşemedim. Ben okuduğum kadarıyla yorumluyorm.
Gayet iyi değerler her gebelikte aynı hızda artmıyor. Bu kadar okuyup araştırmayın rabbim kucağınıza almayı nasip etsin 🙏

11. Gün 96
15. Gün 333
17. Gün 605
19 gün 1012

Her bekleyiş her test sonucu beni yoruyor. Artış var ama hep düşük ilerliyor. Böyle olup sağlıklı devam eden var mı?
Değeriniz gayet güzel neye takıldınız düzenli artış var rahatlayın lütfen 🙏🏻 hayırlı olsun 🥰

Değeriniz gayet güzel neye takıldınız düzenli artış var rahatlayın lütfen 🙏🏻 hayırlı olsun 🥰
Ben yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum. 2 kat artış olmalı diye biliyorum. İlk testten beri kötüyüm. Takipte hala doktorum kese randevusu vermedi.
Benimle birlikte olanlara bakıyorum değerlerim çok geride kaldı

Ben yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum. 2 kat artış olmalı diye biliyorum. İlk testten beri kötüyüm. Takipte hala doktorum kese randevusu vermedi.
48 saatte %60 artış beklenir

%60ın altı olsa korkun derdim ama bence hiç bir sıkıntı yok kendinizi ve bebeğinizi üzmeyin her şey güzel olur inşallah burda sizden daha düşük değerlerle bebeğini kucağına alan bir sürü insan gördüm

%60ın altı olsa korkun derdim ama bence hiç bir sıkıntı yok kendinizi ve bebeğinizi üzmeyin her şey güzel olur inşallah burda sizden daha düşük değerlerle bebeğini kucağına alan bir sürü insan gördüm
Teşekkür ederim moral verdiğiniz için bunları duymaya ihtiyacım vardım🙏

Back
X