Beta değerim düşüp artışa geçti

mrveyldzpndk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2020
686
1.226
63
35
Arkadaşlar merhaba, daha önce hikayemi anlatmıştım sizlere. 4. gebeliğim ve maalesef buda sağlıksız. beta değerim düzenli artarken 2 gün önce 145 e düştü, ertesi gün tekrar verdim 217 olmuştu. Dış gebelikten çok korkuyorum doktorum sanmıyorum dış gebelik olduğunu ama takip edelim dedi. Kanamam da dün bir damla geldi daha da gelmedi. Ne yapacağımı şaşırdım

Benimde böyle oldu ve 20 gün boyunca artıp azaldı. Hatta ben doktora gidince dış gebelikde iğne mi vursak dedim ama doktorum sabırla bekledi ve kanamayla sıfırlandı. Bence kimyasaldır ama 2 günde bir mutlaka kan verin

Büyük ihtimal dış gebelıktir bende yaşadım çünkü aynı durumu
Detaylı ultrasonla tespit edilebilir

Benimde arkadaşım yaşadı aynı sorunu.onunda kimyasal gebelikle sonuçlamdı ama sizin öyle değildir İnşallah normal düzenli bir şekilde artışa geçerde sağlıkla kucağınıza alırsınız

Peki sizin beta değerleriniz neydi acaba?

Peki sizin beta değerleriniz neydi acaba?
Valla tam hatırlayamıyorum ama sizinki gibiydi ve 20 gün neredeyse bi düştü bi arttı. Ama doktorum çok tecrubeliydi. Dedi ki çoğu doktor hemen iğne vuruyor dış gebelik diye ama o iğnelerde çok riskli ben emin olmasam vurmam dedi. Bende çok korktum hatta başka doktora gittim dış gebelik vuralım iğne ve kürtaj yapıp rahimide temizleyelim dedi. Fakat sadece değerlerime bakarak söyledi bunu tüplerde falan bisey görünmedi. Sonra kendi doktoruma güvendim. Bana sadece dedi ki agrın olursa şiddetli anormal bi kanakan olursa hemen ara. Ve sabırla neredeyse 1 aya yakın bekledik sonunda kanamam başladı ve sıfırlandı. O yüzden doktoruna güven bence. 2 günde bi test yaptır zaten dış gebelikse anormal bi artış olur.

O kadar garip duygu ki geçen hafta lütfen kanamam olmasın tutunsun diye dua eden ben şimdi Allahım lütfen kanamam başlasın dış gebelik olmasın diyorum. Durumu benim gibi olup sağlıklı hamilelik geçiren var mı acaba arkadaşlar ? 4 Kere aynı şeyi yaşadım.

Bende 5 kere yaşadım. Size anlattığım sonuncusuydu. Baktirdinizmi tekrar betaya

Arkadaşlar, yorumu olan yok mu? Sabah ki beta değerim 598 geldi. Benim gibi artış olup sağlıklı gebeliği olan yok mu ?

Bence kimyasal değil kuzum. Çünkü bu kadar yükselmezdi. Sağlıklı gebelik olabilir belki. Kaçıncı günü gecikmenin
Bugün 10. Gün. Ama ben dış gebelikten çok korkuyorum. İnş sağlıklı gebeliktir, doktor bi ihtimal sağlıklı olabilir diye ilaçlarıma yeniden başlattı

Bugün 10. Gün. Ama ben dış gebelikten çok korkuyorum. İnş sağlıklı gebeliktir, doktor bi ihtimal sağlıklı olabilir diye ilaçlarıma yeniden başlattı
Dış gebeliği de biraz çağrıştırıyor. Sen ağrını ve kanamani kontrol et sürekli. Bir de muayene etti mi doktor

Bence kimyasal değil kuzum. Çünkü bu kadar yükselmezdi. Sağlıklı gebelik olabilir belki. Kaçıncı günü gecikmenin
Merhaba yeniden dün doktora gittim kese gibi bir şey görüyorum dedi ve beta değerim iyice yükselmişti. Tam sevindim eve geldim, bir kanamam başladı iki tane kocaman gri renkte parça düştü çok üzüldüm

Merhaba yeniden dün doktora gittim kese gibi bir şey görüyorum dedi ve beta değerim iyice yükselmişti. Tam sevindim eve geldim, bir kanamam başladı iki tane kocaman gri renkte parça düştü çok üzüldüm
Canım benim beta kaç oldu ki? Söyledin mi doktora kanamam var diye? Igne falan vermedi mi? Kese değildir o sen kötüyü düşünme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…