- 23 Ağustos 2020
- 686
- 1.226
- 63
- 35
- Konu Sahibi mrveyldzpndk
-
Dün 1260 oldu beta düzenli artıyordu yani, yüksek ihtimalle gördüğümüz kese dediler. Gri parça düştü mü sizden hiç gri ve büyüktü gerçekten. Sabah tekrardan beta vereceğizCanım benim beta kaç oldu ki? Söyledin mi doktora kanamam var diye? Igne falan vermedi mi? Kese değildir o sen kötüyü düşünme
Benim hiç kese görünmedi kuzum ama kese düşse çok kanaman olurdu bence l. Var mı hala şiddetli kanamanDün 1260 oldu beta düzenli artıyordu yani, yüksek ihtimalle gördüğümüz kese dediler. Gri parça düştü mü sizden hiç gri ve büyüktü gerçekten. Sabah tekrardan beta vereceğiz
Yok o iki parçadan sonra bayağı azaldı kanama, benim ağrım çok olmadı regli arası gibiydi. Keşke öyle olsa düşmemiş olsa. Bende ilk defa kese gördüm. Diğer 3 gebelikte hiç görülmemişti.Benim hiç kese görünmedi kuzum ama kese düşse çok kanaman olurdu bence l. Var mı hala şiddetli kanaman
Yanı düşük olsa bence çok kanama olur belki pıhtılaşmış kandır kese değildir. Sen çok yorulma uzan dinlenYok o iki parçadan sonra bayağı azaldı kanama, benim ağrım çok olmadı regli arası gibiydi. Keşke öyle olsa düşmemiş olsa. Bende ilk defa kese gördüm. Diğer 3 gebelikte hiç görülmemişti.
Sizin düşük sebepleri araştırıldı mı? Hangi testler yapıldı acaba ?? Bağışıklık sistemi diyorlar genelde bizim gibi düşükleri olanlaraYanı düşük olsa bence çok kanama olur belki pıhtılaşmış kandır kese değildir. Sen çok yorulma uzan dinlen
Arastirildi ama bisey bulunamadi. Her test temiz çıktı. Simdi tup bebek sürecine başladık. Embriyolara pgt yaptırdık.Sizin düşük sebepleri araştırıldı mı? Hangi testler yapıldı acaba ?? Bağışıklık sistemi diyorlar genelde bizim gibi düşükleri olanlara
Naptınız acaba ne durumdasınız merak ettimSizin düşük sebepleri araştırıldı mı? Hangi testler yapıldı acaba ?? Bağışıklık sistemi diyorlar genelde bizim gibi düşükleri olanlara
Hiç bir şey yapmadım desem, beta vermeye bile gitmedim. Kanamam oldukça moralim bozuluyor. Bugün aşırı mutsuz ve ümitsizim. Hamile arkadaşlarımı gördükçe kötü oluyorum bilmiyorum yani doktora gitsem ne olacak ki diyrumNaptınız acaba ne durumdasınız merak ettim
Ah canım ama beta ver allah korusun dış gebelikse sonucları kötü olurHiç bir şey yapmadım desem, beta vermeye bile gitmedim. Kanamam oldukça moralim bozuluyor. Bugün aşırı mutsuz ve ümitsizim. Hamile arkadaşlarımı gördükçe kötü oluyorum bilmiyorum yani doktora gitsem ne olacak ki diyrum
sorun dusuk yapman degıl canım kesınlıkle bekleme eger dıs gebelıkse nerde oldugu bılınmıyor sonucta bı tupte olsa tupe zarar verır allah muhafaza. bu beklenebılcek bısey degıl:SHiç bir şey yapmadım desem, beta vermeye bile gitmedim. Kanamam oldukça moralim bozuluyor. Bugün aşırı mutsuz ve ümitsizim. Hamile arkadaşlarımı gördükçe kötü oluyorum bilmiyorum yani doktora gitsem ne olacak ki diyrum
Ama doktor keseyi görmüştü o yüzden dış gebelik olmadığını bildiğim için şuan hala beklemedeyim. Artık regli kanaması gibi oldu kanamamsorun dusuk yapman degıl canım kesınlıkle bekleme eger dıs gebelıkse nerde oldugu bılınmıyor sonucta bı tupte olsa tupe zarar verır allah muhafaza. bu beklenebılcek bısey degıl:S
Selam şimdi baktım beta sonucum 120 ye düşmüş zaten kanamamda çok yoğunlaştı. Yani bu gebelikte böylelikle sonlanmış oldusorun dusuk yapman degıl canım kesınlıkle bekleme eger dıs gebelıkse nerde oldugu bılınmıyor sonucta bı tupte olsa tupe zarar verır allah muhafaza. bu beklenebılcek bısey degıl:S
0 lanana kadar takip et. Rabbim hayirlisiyla tekrar vericektir insallah.Selam şimdi baktım beta sonucum 120 ye düşmüş zaten kanamamda çok yoğunlaştı. Yani bu gebelikte böylelikle sonlanmış oldu
Bilmiyorum ama sorunu çok merak ediyorum. O kadar test yaptık pıhtı problemi dedik oda değilmiş. 4 düşük oldu ve yine maksımum 6. haftayı gördük0 lanana kadar takip et. Rabbim hayirlisiyla tekrar vericektir insallah.
Bilmiyorum ama sorunu çok merak ediyorum. O kadar test yaptık pıhtı problemi dedik oda değilmiş. 4 düşük oldu ve yine maksımum 6. haftayı gördük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?