- Konu Sahibi Ebruli_3463
-
Teşekkür ederim ilginize. İlk hamilelik evresi olunca insanın eli ayağına dolaşıyorİki sonuç arası iki katı artış olmuş, şimdiden sonra çok sık yaptırmasanız da olur bence. 4 gün sonra tekrar baksanız 4 kata çıkmışsa her şey yolunda demektir zaten, sonra bir daha keseyi görmek için doktora gidebilirsiniz
Bende suanda sanırım kimyasal gebelik yaşıyorum kanamam var doktorum cumartesi gününe kadar bekleyin dedi pazar günü beta 33 çıkmıştı bugün 17 ye düşmüş 10 gün sonra yumurtlama dönemım cok kararsız kaldım siz kaç gün sonra tekrar bebek yaptınızMerhaba kızlar;
15.09.2022 de Beta Hcg yaptırdım ve sonuç 23,02 çıktı. Bugün tekrar yaptırdım yani 17.09.2022 de sonuç 51,70 çıktı. Sizce nasıl birkaç ay önce kimyasal yaşadım malesef. Tedirginim biraz. Sizce Talip’e devam etmeli miyim 2 günde bir yoksa 1 hafta sonra mı baktırmalıyım?
Ben ayda iki kere yumurtlama dönemi geçiyorum,o yüzden takibi ve adet döngüsü uzun oluyor benim. Ama 2.beta testinden sonra tekrar kan vermedim.şükürler olsun ki sorun yaşamıyorum. Cuma günü gidicem tekrar kan vermeye. Daha önce kimyasal geçirdim, düşük kategorisinde olmadığından ara vermemin gerekmediğini söylemişti doktorum ama ben gene de ara verdim.3ay düzenli folik asit iyotlu kullandım,ondan sonra tekrar bebek için karar verdik. hala da devam ediyorum folik kullanmaya iyotlu.Umarım hakkında hayırlısı olur.Bende suanda sanırım kimyasal gebelik yaşıyorum kanamam var doktorum cumartesi gününe kadar bekleyin dedi pazar günü beta 33 çıkmıştı bugün 17 ye düşmüş 10 gün sonra yumurtlama dönemım cok kararsız kaldım siz kaç gün sonra tekrar bebek yaptınız
Çok çok teşekkür ederim Allah sağlıkla kucağa almayı nasip etsin inşallahBen ayda iki kere yumurtlama dönemi geçiyorum,o yüzden takibi ve adet döngüsü uzun oluyor benim. Ama 2.beta testinden sonra tekrar kan vermedim.şükürler olsun ki sorun yaşamıyorum. Cuma günü gidicem tekrar kan vermeye. Daha önce kimyasal geçirdim, düşük kategorisinde olmadığından ara vermemin gerekmediğini söylemişti doktorum ama ben gene de ara verdim.3ay düzenli folik asit iyotlu kullandım,ondan sonra tekrar bebek için karar verdik. hala da devam ediyorum folik kullanmaya iyotlu.Umarım hakkında hayırlısı olur.
İlişkinin üzerinden 12-13 gün geçtikten sonra öğrendim. Benim adet döngüm uzun olduğundan adetim bu ay tahminen 28 inde ben ilk 15 inde öğrendim ve 17 sinde de testi tekrar ettim.Insallah yükselir. Ben ilk gebeliğimde adetim 3 gün geçmişti ve beta değeri 270di. 2 gün sonra da 599 olmustu. Sizin deger düşük ,daha çok başlangıcı olabilir. Adetiniz nekadar geçtikten sonra test yaptınız ve bu sonuçları elde ettiniz acaba?
Evet daha çok erken ozaman.insallah güzel ilerler herseyİlişkinin üzerinden 12-13 gün geçtikten sonra öğrendim. Benim adet döngüm uzun olduğundan adetim bu ay tahminen 28 inde ben ilk 15 inde öğrendim ve 17 sinde de testi tekrar ettim.
Merhaba beta değerleriniz nasıl yükseldi... Ben çok tedirginim de.. Mayıs'ta kimyasal geçirdim.. şu an 34, 57, 83, 119, 217, 748, 1118 çıktı... Dış gebelik olabilir dediler çok tedirginim...Beta 460,98 olmuş
Yanıltıcı olmak istemem ama değerleriniz çok abes gelmedi bana. Yalnızca bir yerde biraz fazla bi artış olmuş diğerleri normal gibi. En kısa zamanda keseyi görürsünüz insallahMerhaba beta değerleriniz nasıl yükseldi... Ben çok tedirginim de.. Mayıs'ta kimyasal geçirdim.. şu an 34, 57, 83, 119, 217, 748, 1118 çıktı... Dış gebelik olabilir dediler çok tedirginim...
Teşekkür ediyorum, yükselen yerde 4 gün bekledim ona rağmen az sanırımYanıltıcı olmak istemem ama değerleriniz çok abes gelmedi bana. Yalnızca bir yerde biraz fazla bi artış olmuş diğerleri normal gibi. En kısa zamanda keseyi görürsünüz insallah
Hee 4 günse normal o zaman en az yüzde 60 lık artis olmasi lazim illa iki kati olacak diye bir sey yok. Bir de dış gebelikte sonuç ciddi oranda fırlıyor diye biliyorum sanki. Iki katı degil de 3 kati fln artiyor sanirim.Teşekkür ediyorum, yükselen yerde 4 gün bekledim ona rağmen az sanırımneyse yapacak bişiy yok bekliyorum sadece :)
Hadi ya ilk defa duydum yarın alttan muayene var bakalım ne diyecek doktorHee 4 günse normal o zaman en az yüzde 60 lık artis olmasi lazim illa iki kati olacak diye bir sey yok. Bir de dış gebelikte sonuç ciddi oranda fırlıyor diye biliyorum sanki. Iki katı degil de 3 kati fln artiyor sanirim.
Iyi haberlerle gel inşallah, haberdar et mutlakaHadi ya ilk defa duydum yarın alttan muayene var bakalım ne diyecek doktorok korkuyorum çok da merak ediyorum
Merhaba ben ilk öğrendiğimde 23,02 idi. 2 gün sonra tekrar kan verdim 51,70 çıktı. Yani her iki günde bir 2 katına çıkması gerekiyormuş. 6 gün sonra tekrar kan verdim 460,98 çıktı.3 gün sonra tekrar kan verdim bu sefer 1214 çıktı. 3 gün sonra da alttan muayenede keseyi gördükMerhaba beta değerleriniz nasıl yükseldi... Ben çok tedirginim de.. Mayıs'ta kimyasal geçirdim.. şu an 34, 57, 83, 119, 217, 748, 1118 çıktı... Dış gebelik olabilir dediler çok tedirginim...
Umarım benim de kese görünürMerhaba ben ilk öğrendiğimde 23,02 idi. 2 gün sonra tekrar kan verdim 51,70 çıktı. Yani her iki günde bir 2 katına çıkması gerekiyormuş. 6 gün sonra tekrar kan verdim 460,98 çıktı.3 gün sonra tekrar kan verdim bu sefer 1214 çıktı. 3 gün sonra da alttan muayenede keseyi gördük. İyi düşün iyi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?