- 18 Mayıs 2016
- 71
- 27
- 38
- 37
- Konu Sahibi Karasevda14
-
Ahh o stres var ya zulüm. Önümüzdeki haftayı iple cekiyorum insallh her sey yolundadır.:)Bakma sen o doktorlara adamlar moralini bozma derken bile bozuyor yahu onlargöre bebenin kalp atışını duyana kadar sana hep en kötüsüni söylerler sen stres yapma folik asitini iç ağır kaldırma haftaya keseyi gör sonrası allah kerim
Yolundadır çok ekstrem durumlarda omların korkuttuğu şeyler olur sen bırak onları dua et rabbim hayırlı olanı nasip et diyeAhh o stres var ya zulüm. Önümüzdeki haftayı iple cekiyorum insallh her sey yolundadır.:)
Yolundadır çok ekstrem durumlarda omların korkuttuğu şeyler olur sen bırak onları dua et rabbim hayırlı olanı nasip et diye
Evet haklısınız doktor dediğiniz ki kadın doğum doktorlrı özellikle samimi ve içten olmalı diye düşünüyorum her zaman o yüzden de doktor seçimlerim problemli oluyor içim rahat etmiyor senin en özeline tanıklık edip yardım eden biri bence donanımları arasında en önemlisi hastasına samimi içten davranan olmalı onu da bulmak zor oluyor malesef...Hayirli olsun.normal rutin bunlar ...her duyduğunuzu kafaya takmayin hamilelik boyunca...moralinizi bozacak doktor olursa değiştirirsiniz hamilelikte doktora güvenmek cok onemli
İnsallah doktor küçük bir kese gördüğünü haftaya tekrar bakalım dedi. Hayırlısı olsun bekleyip göreceğiz.genelde doktorlar kimyasal gebelik ihtimaline karşın temkinli konuşmayı tercih ediyorlar
hayal kırıklığına uğramamak için...
ama hatırladığım kadarıyla iki katı olması olumlu.
benim değerlerim de az az arttı, geç döllenmede öyle olabiliyormuş belki sizinki de geç döllenmedir
kalbinizi ferah tutun :)
Canım beta bata 12 gün kala bakılırsa doğru sonuç verir mi 0.1 olan değer yükselme ihtimali var mıCanmm ben de laborantım hem de hamileyim artisin gayet normal..
Ccoook tesekkür ederim iyi dilekleriniz için her seyin hayırlısı Allahtan zaman geçtikce her kontrol olumlu oldukca sanırım ferahlaya ferahlaya kucağıma alırım :)Canm bu artış iyi bişey tabiki arkadaşlarında dediği gibi hamilesinmuhtemelen 3 yada 4 haftalik civarı Rabbim kalp atışını duymayi nasip etsin insiallah.
Efham yapmamak elde değil önce içini ferah tut bol bol dua.. dinlen kendini zorlama ağır işler yapma böyle uzar gider
Allahım sağlıklı sıhhatli bi şekilde evladına kucağına almayi nasip etsin Rabbim hayırlı haberler duyursun inşiallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?