Beta değerim yardım ederseniz sevinirim

Karasevda14

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2016
71
27
38
37
Merhaba arkadaslar,
Reglim üç gün geçince gidip kan verdim ve beta hcg derim 2785 çıktı. İki gün sonra tekrar kan verdim bugün ki değerim de4572 sizce olumlu bir artıs mı ? Doktorum cok küçük bir kese var haftaya bakalım dedi umutsuz olma diyince biraz endişelendim acıkcası labaratuar da ki bayanda artısın güzel olduğunu endişelenmemem gerektiğini söyledi ama tedirgin oldum siz hanımlar tecrubelerinizden faylanmaya ihtiyacım var cok teşekkür ederim iyi aksamlar

Cevap için cok tesekkür ederim. İçimi rahatlattı sağlıkla bebişinizi kucağınıza alırsınız insallah:)

Gayet guzel..tedirgin olacak birsey yok...kesede varmis iste...hamileligin rutin kontrollerine baslamisin.kese var bebek yok.haftaya gel bebege bakalim..sonraki hafta gel kalp atisi.iki ay sonra gel cinsiyet..ikili testler,uclu testler...allah tamamina erdirsin..

Bakma sen o doktorlara adamlar moralini bozma derken bile bozuyor yahu onlargöre bebenin kalp atışını duyana kadar sana hep en kötüsüni söylerler sen stres yapma folik asitini iç ağır kaldırma haftaya keseyi gör sonrası allah kerim

Aminnn insallah sanırım bebek gelince endişede beraberinde geliyor annelik iç güdüsü sanırım herseyin hayırlısı tesekkür ederim :)

Ahh o stres var ya zulüm. Önümüzdeki haftayı iple cekiyorum insallh her sey yolundadır.:)

Hayirli olsun.normal rutin bunlar ...her duyduğunuzu kafaya takmayin hamilelik boyunca...moralinizi bozacak doktor olursa değiştirirsiniz hamilelikte doktora güvenmek cok onemli

genelde doktorlar kimyasal gebelik ihtimaline karşın temkinli konuşmayı tercih ediyorlar
hayal kırıklığına uğramamak için...
ama hatırladığım kadarıyla iki katı olması olumlu.
benim değerlerim de az az arttı, geç döllenmede öyle olabiliyormuş belki sizinki de geç döllenmedir
kalbinizi ferah tutun :)

Hayirli olsun.normal rutin bunlar ...her duyduğunuzu kafaya takmayin hamilelik boyunca...moralinizi bozacak doktor olursa değiştirirsiniz hamilelikte doktora güvenmek cok onemli
Evet haklısınız doktor dediğiniz ki kadın doğum doktorlrı özellikle samimi ve içten olmalı diye düşünüyorum her zaman o yüzden de doktor seçimlerim problemli oluyor içim rahat etmiyor senin en özeline tanıklık edip yardım eden biri bence donanımları arasında en önemlisi hastasına samimi içten davranan olmalı onu da bulmak zor oluyor malesef...

Canm bu artış iyi bişey tabiki arkadaşlarında dediği gibi hamilesin muhtemelen 3 yada 4 haftalik civarı Rabbim kalp atışını duymayi nasip etsin insiallah.
Efham yapmamak elde değil önce içini ferah tut bol bol dua.. dinlen kendini zorlama ağır işler yapma böyle uzar gider
Allahım sağlıklı sıhhatli bi şekilde evladına kucağına almayi nasip etsin Rabbim hayırlı haberler duyursun inşiallah

İnsallah doktor küçük bir kese gördüğünü haftaya tekrar bakalım dedi. Hayırlısı olsun bekleyip göreceğiz.

Ccoook tesekkür ederim iyi dilekleriniz için her seyin hayırlısı Allahtan zaman geçtikce her kontrol olumlu oldukca sanırım ferahlaya ferahlaya kucağıma alırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…