Amin sağolun aynı hastanede yaptırmadım acaba ondan da mı diyorum ama bi korku da var tabikiEvet canım artış az sağlıklı olmuyor sanıyordum ama böyle olupta sonradan artan sağlıklı gebelik geçirenler gördüm Allahım yardım etsin sana inşallah sağlıklıdır
Sen hemen doktora git canım o kadar düşük olmazdı farklı hastanede olsaAmin sağolun aynı hastanede yaptırmadım acaba ondan da mı diyorum ama bi korku da var tabiki
Hemen gidemem maalesef ancak Perşembe gidebilirim hastane çok uzak eşimde ancak Perşembe götürebilir zaten şu an leke kanama veya ağrı yok öyle bi durum olursa hemen gitmeyi düşünüyorum yoksa da Perşembe gidicemSen hemen doktora git canım o kadar düşük olmazdı farklı hastanede olsa
Daha önce dış gebelik olduğunda ilk gittiğim hastanede değerim 1847 çıkmıştı aynı gün başka hastaneye gittim değerim 1819 çıktı ilkini sabah vermiştim diğeri akşam üzeriydi buna şahit olmasam o kadar fark olmaz derdim ama bunuda yaşadım maalesef ve değerim bi artıp bi yükselme durumuda yoktu aynı hastanede ertesi gün 2044 çıktı iğne yapıldı sonra düşmeye başladı değer bnm şu anki değerim yüzde 50 civarı artış var yüzde 60a az var yani bilmiyorum bi umut arıyor işte insan 2 kayıptan sonra onuda kaybetmek istemiyorum ama hayırlısı buysa yapacak bişey yok tabikide şu an Perşembeyi beklemekten başkaSen hemen doktora git canım o kadar düşük olmazdı farklı hastanede olsa
Merhaba size bişey sorabilir miyim? çok tedirginim ben adete 3 gün kala silik cizgiyle adetimi öğrendim kan verdim 4.24 çıktı 2 gün sonra 25 çıktı 2 gün sonra 70 çıktı. Buraya kadar hep akşam 8 9 civarı kan verdim. Bugün tekrar kan verdim ama sabah 11.45 de verdim akşam vermedim yani 133 cikti. (En son 5 Haziran'da 70 cikmisti) şuan moralim çok bozuldu tam 2 katı değil diye ve şuan adetim 3 gün gecikti neden böyle oldu bı sorun mu var sizce nolur yardımcı olabilir misiniz Perşembe günü doktora randevu aldım kese görünür mü o güne kadar bilmiyorum yaBenim ilk ölçümde beta 1700, 2 gün sonra 2400 çıkmıştı, %60 bile artmamıştı. 2 gün sonra 7000 küsür çıktı sağlıklı gebelikti. Bazen 2 ölçümden belli olmuyo seri ölçüm artışları önemli..
Bnmde %60 değil bide farklı hastanede yaptırdım ama o 2. sonuçtan sonra kendime gelemiyorum bi türlü daha önce dış gebelikte geçirdiğim için daha da korkuyorum yarına randevu aldım yarınki değerim ve muayene sonucu ne olacak merakla bekliyorum inşaallah bende iyi haberi alırımBenim ilk ölçümde beta 1700, 2 gün sonra 2400 çıkmıştı, %60 bile artmamıştı. 2 gün sonra 7000 küsür çıktı sağlıklı gebelikti. Bazen 2 ölçümden belli olmuyo seri ölçüm artışları önemli..
Bu değerle kese görünmez diye biliyorum inşaallah bundan sonrasında da değerleriniz öncekiler gibi artar başta güzel artış olmuşMerhaba size bişey sorabilir miyim? çok tedirginim ben adete 3 gün kala silik cizgiyle adetimi öğrendim kan verdim 4.24 çıktı 2 gün sonra 25 çıktı 2 gün sonra 70 çıktı. Buraya kadar hep akşam 8 9 civarı kan verdim. Bugün tekrar kan verdim ama sabah 11.45 de verdim akşam vermedim yani 133 cikti. (En son 5 Haziran'da 70 cikmisti) şuan moralim çok bozuldu tam 2 katı değil diye ve şuan adetim 3 gün gecikti neden böyle oldu bı sorun mu var sizce nolur yardımcı olabilir misiniz Perşembe günü doktora randevu aldım kese görünür mü o güne kadar bilmiyorum ya
Ne yaptınız peki bende de sürekli %66 artış oluyor son üç tahlildeDaha önce dış gebelik olduğunda ilk gittiğim hastanede değerim 1847 çıkmıştı aynı gün başka hastaneye gittim değerim 1819 çıktı ilkini sabah vermiştim diğeri akşam üzeriydi buna şahit olmasam o kadar fark olmaz derdim ama bunuda yaşadım maalesef ve değerim bi artıp bi yükselme durumuda yoktu aynı hastanede ertesi gün 2044 çıktı iğne yapıldı sonra düşmeye başladı değer bnm şu anki değerim yüzde 50 civarı artış var yüzde 60a az var yani bilmiyorum bi umut arıyor işte insan 2 kayıptan sonra onuda kaybetmek istemiyorum ama hayırlısı buysa yapacak bişey yok tabikide şu an Perşembeyi beklemekten başka
Benim değerler hep iki gün arayla 11-70-306-508-833 sağlıklı da olabilir sağlıksız da dendi başta güzel artıyordu şu an %66 artıyor sizcw sağlıklı olma ihtimali yüksek mi ilk gebeliğimBenim ilk ölçümde beta 1700, 2 gün sonra 2400 çıkmıştı, %60 bile artmamıştı. 2 gün sonra 7000 küsür çıktı sağlıklı gebelikti. Bazen 2 ölçümden belli olmuyo seri ölçüm artışları önemli..
Düşük yaptım maalesefNe yaptınız peki bende de sürekli %66 artış oluyor son üç tahlilde
Sizin son 2 değer biraz az yükselmiş ama eğer %60dan yukarıysa sağlıklı kabul ediliyor değer 1500 olduktan sonra alttan kese görülmesi lazım Dr kontrolünü ihmal etmeyin inşaat sizin sağlıklı bi gebeliğiniz ve bebeğiniz olur bnm 3 kaybım varBenim değerler hep iki gün arayla 11-70-306-508-833 sağlıklı da olabilir sağlıksız da dendi başta güzel artıyordu şu an %66 artıyor sizcw sağlıklı olma ihtimali yüksek mi ilk gebeliğim
İnşallah dördüncüde sağ salim kucağınıza alırsınızSizin son 2 değer biraz az yükselmiş ama eğer %60dan yukarıysa sağlıklı kabul ediliyor değer 1500 olduktan sonra alttan kese görülmesi lazım Dr kontrolünü ihmal etmeyin inşaat sizin sağlıklı bi gebeliğiniz ve bebeğiniz olur bnm 3 kaybım var
Amin inşaallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinİnşallah dördüncüde sağ salim kucağınıza alırsınız
Cumartesi tekrae kan vericemAmin inşaallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinsizin doktor kontrolü ne zaman
Merhaba. Benim değerlerim de sizinkine benziyor. Sat 26 Mayıs. 24 güne bir adet oluyorum. 25haziranda beta hcg 77. 27haziranda 126. 3temmuz yani bugün de 630 çıktı. Değerlerim az geldi sanki doktor pazartesi görüşelim dedi. Sizin nasıl oldu değerleriniz acaba sonralarda... Ben korkuyorum biraz sağlıksız mi acaba diye...Merhaba size bişey sorabilir miyim? çok tedirginim ben adete 3 gün kala silik cizgiyle adetimi öğrendim kan verdim 4.24 çıktı 2 gün sonra 25 çıktı 2 gün sonra 70 çıktı. Buraya kadar hep akşam 8 9 civarı kan verdim. Bugün tekrar kan verdim ama sabah 11.45 de verdim akşam vermedim yani 133 cikti. (En son 5 Haziran'da 70 cikmisti) şuan moralim çok bozuldu tam 2 katı değil diye ve şuan adetim 3 gün gecikti neden böyle oldu bı sorun mu var sizce nolur yardımcı olabilir misiniz Perşembe günü doktora randevu aldım kese görünür mü o güne kadar bilmiyorum ya
2 günde en az yüzde 33 artış olması gerekir sağlıklı gebelikten bahsedebilmek için . Sizinki yine artmış bi kan daha verin sonucuna bakın dr a git en yakın zamanda . Ben sizin yerinizde olsam hemen kan veririm yüzde 30 arttı ise pazartesi beklerim doktora bi usg ile gösteririmHerkese merhaba daha önce bir kimyasal ve bir dış gebelik yaşadım şu an hamileyim 2 gün önce değerim 123 tü bugün ise 189 yine dış gebelik olmasından çok korkuyorum sizce değer çok mu az artmış bu şekilde az artıp daha sonra düzenli artışla sağlıklı gebelik yaşayan var mı acaba hafta içi doktora gidicem ama tekrar test yaptırıp o sonucu görmekten çok korkuyorum ya yine az artış gösterirse diye
Yorumu benim için mi yazdınız anlamadım2 günde en az yüzde 33 artış olması gerekir sağlıklı gebelikten bahsedebilmek için . Sizinki yine artmış bi kan daha verin sonucuna bakın dr a git en yakın zamanda . Ben sizin yerinizde olsam hemen kan veririm yüzde 30 arttı ise pazartesi beklerim doktora bi usg ile gösteririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?