Canım gebelik var 2 gün sonra tekrarla testi 10 üzere çıkarsa eğer sağlıklı gebelikKızlar sürekli bana erken testi yapıyorsun yapma yapma diyip durdunuz ama ben maalesef sabırsızlanıp yaptırdım.
2 gün önce 0.2 olan sonucum bugün 5.2 çıktı. BAT 6 ekimde. Ne düşünüyorsunuz?
İnşallah canımAllahım şükürler olsun inşallah sağlıklı ilerler
Daha döllenme olur olmaz yakalamışsınız tebriklerKızlar sürekli bana erken testi yapıyorsun yapma yapma diyip durdunuz ama ben maalesef sabırsızlanıp yaptırdım.
Valla kan testi vermekten kollarım delik deşik oldu kaç gündür. Çok umutluydum akıntı kramp gibi farklı belirtilerim de oldu. Ama şimdi bu tam gebelik gösteriyor mu bu sefer de onun stresine girdimDaha döllenme olur olmaz yakalamışsınız tebrikler
5in üstü değerler pozitif ama mutlaka ikişer gün arayla tekrar kan verip takip edin önemli olan artış 1500-2000lerde ancak doktorun keseyi görebileceği kıvama gelirsiniz o da anca 15 gün sonra falan olurValla kan testi vermekten kollarım delik deşik oldu kaç gündür. Çok umutluydum akıntı kramp gibi farklı belirtilerim de oldu. Ama şimdi bu tam gebelik gösteriyor mu bu sefer de onun stresine girdim
Teşekkür ederim. Çok heyecanlıyım. Allah bana ve isteyen herkese bağışlasın inşallah5in üstü değerler pozitif ama mutlaka ikişer gün arayla tekrar kan verip takip edin önemli olan artış 1500-2000lerde ancak doktorun keseyi görebileceği kıvama gelirsiniz o da anca 15 gün sonra falan olur
Aşkım değerin kaç çıktığından ziyade artışı önemli 5 üzeri gebelik var demek zaten 2 gün sonra aynı saatte aynı birimde(birim aynı olsun lab referansları değişiyor çünkü) tekrarla testini. Sağlıkla gelsin herşey yolunda gider inşallahKızlar sürekli bana erken testi yapıyorsun yapma yapma diyip durdunuz ama ben maalesef sabırsızlanıp yaptırdım.
Kızlarrr ben bugün aynı yerde kan verdim aynı saatte Betam 5.2’den 27.8’e çıkmışAşkım değerin kaç çıktığından ziyade artışı önemli 5 üzeri gebelik var demek zaten 2 gün sonra aynı saatte aynı birimde(birim aynı olsun lab referansları değişiyor çünkü) tekrarla testini. Sağlıkla gelsin herşey yolunda gider inşallah
Sağlıklı bebiş canım maşallahKızlarrr ben bugün aynı yerde kan verdim aynı saatte Betam 5.2’den 27.8’e çıkmış
Benim de hepsi negatifti dün silik çizgi görebildim nihayet. Ben de kimyasal olur diye çok çok korkuyorumhiç idrar testi yaptırdınmı canım? benimde yarın bat ğünüm bütün idrarlarım negatif bide kist var cok sancı yapıyor
Geçmiş olsun canım gebelik bekliyor musun kan verdin mihiç idrar testi yaptırdınmı canım? benimde yarın bat ğünüm bütün idrarlarım negatif bide kist var cok sancı yapıyor
yok kuzum ovulasyon yaptım ama kolay kolay kalamıyorum ben 7 senede dogal yolla bir kere kaldım oda erken doğdu kaybettimGeçmiş olsun canım gebelik bekliyor musun kan verdin mi
Kistten mi benim de sancım acaba adet oluyor gibi çok ağrım varhiç idrar testi yaptırdınmı canım? benimde yarın bat ğünüm bütün idrarlarım negatif bide kist var cok sancı yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?