BETA değerim

axquer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2022
454
302
33
Kızlar sürekli bana erken testi yapıyorsun yapma yapma diyip durdunuz ama ben maalesef sabırsızlanıp yaptırdım.
2 gün önce 0.2 olan sonucum bugün 5.2 çıktı. BAT 6 ekimde. Ne düşünüyorsunuz?

Kızlar sürekli bana erken testi yapıyorsun yapma yapma diyip durdunuz ama ben maalesef sabırsızlanıp yaptırdım.
Canım gebelik var 2 gün sonra tekrarla testi 10 üzere çıkarsa eğer sağlıklı gebelik

Daha döllenme olur olmaz yakalamışsınız tebrikler

Daha döllenme olur olmaz yakalamışsınız tebrikler
Valla kan testi vermekten kollarım delik deşik oldu kaç gündür. Çok umutluydum akıntı kramp gibi farklı belirtilerim de oldu. Ama şimdi bu tam gebelik gösteriyor mu bu sefer de onun stresine girdim

Valla kan testi vermekten kollarım delik deşik oldu kaç gündür. Çok umutluydum akıntı kramp gibi farklı belirtilerim de oldu. Ama şimdi bu tam gebelik gösteriyor mu bu sefer de onun stresine girdim
5in üstü değerler pozitif ama mutlaka ikişer gün arayla tekrar kan verip takip edin önemli olan artış 1500-2000lerde ancak doktorun keseyi görebileceği kıvama gelirsiniz o da anca 15 gün sonra falan olur

5in üstü değerler pozitif ama mutlaka ikişer gün arayla tekrar kan verip takip edin önemli olan artış 1500-2000lerde ancak doktorun keseyi görebileceği kıvama gelirsiniz o da anca 15 gün sonra falan olur
Teşekkür ederim. Çok heyecanlıyım. Allah bana ve isteyen herkese bağışlasın inşallah

Aşkım değerin kaç çıktığından ziyade artışı önemli 5 üzeri gebelik var demek zaten 2 gün sonra aynı saatte aynı birimde(birim aynı olsun lab referansları değişiyor çünkü) tekrarla testini. Sağlıkla gelsin herşey yolunda gider inşallah

İnşallah evet 2 gün sonra bakacağım. Teşekkür ederim

Kızlarrr ben bugün aynı yerde kan verdim aynı saatte Betam 5.2’den 27.8’e çıkmış

hiç idrar testi yaptırdınmı canım? benimde yarın bat ğünüm bütün idrarlarım negatif bide kist var cok sancı yapıyor

hiç idrar testi yaptırdınmı canım? benimde yarın bat ğünüm bütün idrarlarım negatif bide kist var cok sancı yapıyor
Benim de hepsi negatifti dün silik çizgi görebildim nihayet. Ben de kimyasal olur diye çok çok korkuyorum

Geçmiş olsun canım gebelik bekliyor musun kan verdin mi
yok kuzum ovulasyon yaptım ama kolay kolay kalamıyorum ben 7 senede dogal yolla bir kere kaldım oda erken doğdu kaybettimyarın bat günüm idrar testlerim negatif

Benim de adet oluyor gibi ağrıyor ama ikisi çok sancı yapıyor çok batıyor karnıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…