N nzlylcnn Guru Kayıtlı Üye 10 Ekim 2014 249 36 298 32 5 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi axquer #21 balbocegi34 .!.: Benim de adet oluyor gibi ağrıyor ama ikisi çok sancı yapıyor çok batıyor karnıma Genişletmek için tıkla... Bacağınıza vuruyor mu ağrı sizin de??
balbocegi34 .!.: Benim de adet oluyor gibi ağrıyor ama ikisi çok sancı yapıyor çok batıyor karnıma Genişletmek için tıkla... Bacağınıza vuruyor mu ağrı sizin de??
mirasanne Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 10 Eylül 2022 1.512 1.043 63 32 5 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi axquer #22 axquer .!.: Kızlarrr ben bugün aynı yerde kan verdim aynı saatte Betam 5.2’den 27.8’e çıkmış Genişletmek için tıkla... Çok güzel bebişiiiim tebrik ederim sağlıkla gelsin minik evladın
axquer .!.: Kızlarrr ben bugün aynı yerde kan verdim aynı saatte Betam 5.2’den 27.8’e çıkmış Genişletmek için tıkla... Çok güzel bebişiiiim tebrik ederim sağlıkla gelsin minik evladın
B balbocegi34 Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Şubat 2020 5.588 2.986 173 40 5 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi axquer #23 nzlylcnn .!.: Bacağınıza vuruyor mu ağrı sizin de?? Genişletmek için tıkla... Evet canım batıyor ama geçen ayda bu tarz ağrılarım vardı adet olmuştum
nzlylcnn .!.: Bacağınıza vuruyor mu ağrı sizin de?? Genişletmek için tıkla... Evet canım batıyor ama geçen ayda bu tarz ağrılarım vardı adet olmuştum
A axquer Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Eylül 2022 454 302 33 5 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi axquer #24 mirasanne .!.: Çok güzel bebişiiiim tebrik ederim sağlıkla gelsin minik evladın Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim inşallah sağlıkla ilerler pazartesi bi daha vericem
mirasanne .!.: Çok güzel bebişiiiim tebrik ederim sağlıkla gelsin minik evladın Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim inşallah sağlıkla ilerler pazartesi bi daha vericem
mirasanne Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 10 Eylül 2022 1.512 1.043 63 32 5 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi axquer #25 axquer .!.: Teşekkür ederim inşallah sağlıkla ilerler pazartesi bi daha vericem Genişletmek için tıkla... Sana demiştiiiimmmmm öğrendiğin değerden daha önemli olan artış canımmmm herşey gönlünce olsun o kadar çok sevindim kiiiiiii
axquer .!.: Teşekkür ederim inşallah sağlıkla ilerler pazartesi bi daha vericem Genişletmek için tıkla... Sana demiştiiiimmmmm öğrendiğin değerden daha önemli olan artış canımmmm herşey gönlünce olsun o kadar çok sevindim kiiiiiii
A axquer Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Eylül 2022 454 302 33 5 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi axquer #26 mirasanne .!.: Sana demiştiiiimmmmm öğrendiğin değerden daha önemli olan artış canımmmm herşey gönlünce olsun o kadar çok sevindim kiiiiiii Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederimm Allah herkese nasip etsin inşallah
mirasanne .!.: Sana demiştiiiimmmmm öğrendiğin değerden daha önemli olan artış canımmmm herşey gönlünce olsun o kadar çok sevindim kiiiiiii Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederimm Allah herkese nasip etsin inşallah