Beta değerime bakarmısınız ❤️🙏🏻

Navyblue3434

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2022
80
-16
3
24
257 den dün verdiğim kan ile beraber 643 olmuş bugünki sonuç bu sağlıklı bir ilerleyiş mi ? Fazla değil mi artış rakamı ? Birde anlayan varsa bu değerde kaç haftalıktır ? Güzel cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar

Eklentiler

• 97F6B994-5CE0-4808-9951-54C8096D58F2.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 36
  • 9D5C8CEE-D152-424E-BF1A-B814F0F7DF38.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 38
Yok canım artık normal haftalık bu değere.gore değilde son adet tarihinize Göre hesaplanıyor

Gayet olmasi gerektiği gibi artmış böyle şeyleri kendinize kuruntu ve panik yapmayı bırakın da gebeliğinizin tadını çıkarın bence

Gayet olmasi gerektiği gibi artmış böyle şeyleri kendinize kuruntu ve panik yapmayı bırakın da gebeliğinizin tadını çıkarın bence
O zaman 1 ağustosta adet olmustum ama biz ayın 12 si itibari ile ilişkiye girdik oldu işte mantıken 4 hafta 1 günlük mü ?

O zaman 1 ağustosta adet olmustum ama biz ayın 12 si itibari ile ilişkiye girdik oldu işte mantıken 4 hafta 1 günlük mü ?
Ne zaman ilişkiye girdiğiniz mühim değil adet gördüğünüz ilk gün ile saymaya başlıyorsunuz evet o zaman şuan 4 haftalık gebe oluyorsunuz. Hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…