- 23 Eylül 2023
- 135
- 34
- 18
- 32
- Konu Sahibi Tupcufikret
-
Merhaba en sağlıklı bilgi için doktorunuza danışmalısınız ama bana düşük gibi geldi maalesef çok geçmiş olsunMerhaba,
5. Gün embriyosu transfer oldum. Beta değerim 18.gün %30 arttı. Sizce düşük mü yapıyorum? Çift embriyo transferiydi.
9. Gün: 22,5
12. Gün: 131
14. Gün: 294
16. Gün: 631 (kahve lekenlenmelere rağmen)
17.Gün: Gece şiddetli ağrı ve açık kırmızı kanama
18. Gün:794 ()
Doktor çarşamba günü testi tekrarlayalım dediMerhaba en sağlıklı bilgi için doktorunuza danışmalısınız ama bana düşük gibi geldi maalesef çok geçmiş olsun
Olsun yine de umudunuzu kaybetmeyin en nihayetinde elbet olacak. Rabbim en kısa zamanda kucağınızı doldursunDoktor çarşamba günü testi tekrarlayalım dedi
İnşallah sağolunOlsun yine de umudunuzu kaybetmeyin en nihayetinde elbet olacak. Rabbim en kısa zamanda kucağınızı doldursun
Böyle durum olabilir mi acabaBelki önce ikiside tutundu ama biri sizinle kaldı böylede olabilir beklemekten dua etmekten başka çare yok Allah gönlünüze göre versin umudunuzu kaybetmeyin
Kuzum maalesef bu konuda bilimsel bir bilgiye sahip değilim iyi olmasini isterim o yüzden böyle bir ihtimal düşündüm umarım böyledir degilsede tez zamanda sağlıklı bir gebelik geçirip kucağına almak nasip olur inşallahBöyle durum olabilir mi acabaçarşamba günü kesin belli olur artık
inşallah sağolunKuzum maalesef bu konuda bilimsel bir bilgiye sahip değilim iyi olmasini isterim o yüzden böyle bir ihtimal düşündüm umarım böyledir degilsede tez zamanda sağlıklı bir gebelik geçirip kucağına almak nasip olur inşallah
İkiz tutup belki biri yola veda etmiştir.biraz bekle belli olacaktır.2arkadasımın böle olmustu beta degerleriMerhaba,
5. Gün embriyosu transfer oldum. Beta değerim 18.gün %30 arttı. Sizce düşük mü yapıyorum? Çift embriyo transferiydi.
Yaa gerçekten mi, yarın kan vereceğim bakalım ne olacakİkiz tutup belki biri yola veda etmiştir.biraz bekle belli olacaktır.2arkadasımın böle olmustu beta degerleri
Yani 2 arkadaşımında öyle oldu.Önce arttı düzgün sonra düzensiz bir artış ve lekelenme .Meğerse ikiz tutmus ama biri vedalaşmıs.inşallah sizinde hayırlı olurYaa gerçekten mi, yarın kan vereceğim bakalım ne olacak
Umut oldunuz inşallah öyle olur çok sağolunYani 2 arkadaşımında öyle oldu.Önce arttı düzgün sonra düzensiz bir artış ve lekelenme .Meğerse ikiz tutmus ama biri vedalaşmıs.inşallah sizinde hayırlı olur
Ne oldu sonucunuz, yükseliş dengesizmişKızlar benimde 5.gün aa kalite 1 adet transferim oldu.
10.gun:258
13.gun:1019
17.gun:1315
Sizce nasıl degerlerim?
Merhaba inşallah sağlıklı gebeliktir kalitesi nasıldıMerhaba,
İyi günler. Sonucunuz nasıl oldu acaba? İnşallah hayırlı bir haber almışsınızdır.Merhaba,
Maalesef hala düşük yapıyorumİyi günler. Sonucunuz nasıl oldu acaba? İnşallah hayırlı bir haber almışsınızdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?