Beta degerinin artmasını bekleyenler

Funer0745

Teşekkürler bebeğim ❤❤
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2016
280
118
23
41
Merhabalar. Sat 13 ağustos.bat ı ise 12 ile 16 arası bekliyorum. Ama dün kan testim 66.48 çıktı. Yarın tekrar baktıracağım.benim gibi bekleyişte olan arkadaşlar önlemeye çalıştığımız stresleri birbirimize destek ile atmaya çalışalım ne dersiniz :) bu arada herkese iyi bayramlar

bende beklıoruma ma senın değerın ıı canım benm 6 cıktı daa cok yenı sat 18 ağustos bat 18 ağustos ve 1 eylul yumurtlama tarıım bakalım ıkı ğün sonraı ıple cekıorum :)

bende beklıoruma ma senın değerın ıı canım benm 6 cıktı daa cok yenı sat 18 ağustos bat 18 ağustos ve 1 eylul yumurtlama tarıım bakalım ıkı ğün sonraı ıple cekıorum :)

Hayırlı haberler inşallah canım ikimize de.beklıyorum sonuçları

Canım bende bekleyenlerdenim geçen ay beta değerlerim düştü kanamam oldu bebeğimi kaybettim bu ay olmaz inşallah. .. Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize inşallah ..

802 canım Allah nasip ederse bi kaç gün sonra ultrasonda görebileceğim bebeğimi 34ten 126 oldu 4 gün sonra 802 oldu yarın 1600 olması lazım Allah müjdeli haberler almayı nasip etsin hepimize inşallah

İnşallah canım 34 iken adetin gecikmişmiydi ? Güzel haberlerini yaz mutlaka

İnşallah canım 34 iken adetin gecikmişmiydi ? Güzel haberlerini yaz mutlaka
Yok gülüm daha adetime 10 gün vardı normal adet günüm ayın 15 i zaten daha 2 günüm var normalde kayınvalidem hamile olabilirsin bi test yap dedi öyle yaptım seninde güzel haberlerini bekliyorum Rabbim sağ salim kucağımıza almayı da nasip etsin

Aminn tatlım. Yarın sonucu yazarım inşallah; )

Mrb kızlar iyi Bayram'lar. Benim reglime 1 hafta kala yapılan kan testim de 35,10 çıkmıştı 5 gün kala 87,76 çıktı 4 gün kala 83,81 oldu ve tekrardan test yaptırmadım bekledim bugün regli olmam lazım dı olmadım hala bebeğim hala benimle olabilirmi tutunmuşmudur sizce değerim düşüş oldu dediğim gibi ama böyle olan yokmu yada bilgisi olan

İyi bayramlar canım sana da. Düşüş normal değil ama yine de çok stres yapma.yarın tekrar kan ver bence .iyi haberlerini bekliyorum

Pardon düşüş yokmuş zaten .sen yarın yine yap ve yukselmisse folik asit başla. 2 günde bir yaptır testlerini

Pardon düşüş yokmuş zaten .sen yarın yine yap ve yukselmisse folik asit başla. 2 günde bir yaptır testlerini
Ama Can'ım 87 den 83 düştü çok korkuyorum 4 gün oldu test yaptırmadım tekrardan bekleyeyim adet günümü dedim bugün adet günüm ama hala olmadım

Ama Can'ım 87 den 83 düştü çok korkuyorum 4 gün oldu test yaptırmadım tekrardan bekleyeyim adet günümü dedim bugün adet günüm ama hala olmadım

Ay evet ya.ben virgulden sonrasına bakmışım o yüzden düşüş yok yazmışım kusura bakma .korkunu anlıyorum canım ama yaptır yarın sen.allah korusun dış gebelik falan olur tehlike yaratır. Olumlu ya da olumsuz üzülme sakın.bak ben nisan ayında 6.5 aylık bebeğimi kaybettim malesef.allah beterinden saklasın. Yine olur allah sağlık versin yeter ki

Çok üzüldüm Can'ım sende üzme kendini melek oldu bebişin inşallah tekrardan hamile kalırsın bi nebzede olsa acın hafifler. Yarın gidip kan verecem Can'ım bol bol dua ediyorum inşallah bebeğim benimledir

Çok üzüldüm Can'ım sende üzme kendini melek oldu bebişin inşallah tekrardan hamile kalırsın bi nebzede olsa acın hafifler. Yarın gidip kan verecem Can'ım bol bol dua ediyorum inşallah bebeğim benimledir

İnşallah canım. Ben dün yaptırdım kan testi 66.48 çıktı yarın tekrar yaptıracağım bakalım. Hakkımızda hayırlısı canım. Bekliyorum sonuçlarını

İnşallah canım. Ben dün yaptırdım kan testi 66.48 çıktı yarın tekrar yaptıracağım bakalım. Hakkımızda hayırlısı canım. Bekliyorum sonuçlarını
Yaaa ne güzel maşallah inşallah değerin daha da artmıştır güzel bir hamilelik geçirirsin bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…