- 6 Eylül 2016
- 1.507
- 1.141
- 48
Biz kesimizi gördük teyzesi son iğnemizi de yaptırdık Rabbim izin verirse 1 hafta sonra kalp atışlarını duyacağım. Hayırlı haberlerini bekliyorum lütfen haber ver ayetel kursi okuyarak git Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsinCanım birazdan gidicem kan vermeye 1 saat sonra falan belli olur. Sen naaptın?
Biz kesimizi gördük teyzesi son iğnemizi de yaptırdık Rabbim izin verirse 1 hafta sonra kalp atışlarını duyacağım. Hayırlı haberlerini bekliyorum lütfen haber ver ayetel kursi okuyarak git Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin
Amin gülüm amin Rabbim hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah olmayan kardeşlerimize de hayırlı evlatlar nasip etsin heyecanla bekliyorumÇok sevindim. İnşallah bu güzel süreci güzel haberlerle beraber geçirmeyi nasip etsin allahsonucu alınca yazarım tatlım mutlaka
Elimde telefon hepinizden sağlıklı güzel haberler bekliyorum. Ayetel Kursi okuyun bol bol Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsinFuner0745 bende şimdi kan verdim bekliyorum Can'ım dua etm
Elimde telefon hepinizden sağlıklı güzel haberler bekliyorum. Ayetel Kursi okuyun bol bol Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin
Hadi inşallahhayırlı haberler canım. Bekliyorum mutlaka sonuçlarını.Funer0745 bende şimdi kan verdim bekliyorum Can'ım dua etm
Çok şükür şimdi daha hızlanacak Annesi Rabbim sağ salim kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah benimde cuma kontrolüm var haberleşelimCanım aldık şimdi sonucu.178.89 çıktı çok şükürdoktor iyi artıyor dedi.cuma günü tekrar yaptıracağım bakalım
Çok şükür şimdi daha hızlanacak Annesi Rabbim sağ salim kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah benimde cuma kontrolüm var haberleşelim
Canm yaniltmak istemem ama benm bildigim dis gebelikte az artar senjnki hizli artmis. Bu durumdabya cogul gebelik yada daha gebelik baslarda oldugu icin hizli artar diyorlar. Rabbim hayirlisini versin jnsallahhKizlar merhaba cuma gunu kan verdom degerim 237 cikti pazar gunu verdim 970 cikti koydeyim bu cuma anca gidicem doktora bugun 4+3 gunlük adet gunume gore, sizce degerim cok mu artmış dış gebelikten korkuorummm
Canım dış gebelikte saçma sapan artışlar olur gayet güzel artışın bebeğinin kesesini görürsün cuma günü Rabbimin izniyle Allah hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahKizlar merhaba cuma gunu kan verdom degerim 237 cikti pazar gunu verdim 970 cikti koydeyim bu cuma anca gidicem doktora bugun 4+3 gunlük adet gunume gore, sizce degerim cok mu artmış dış gebelikten korkuorummm
Kizlar merhaba cuma gunu kan verdom degerim 237 cikti pazar gunu verdim 970 cikti koydeyim bu cuma anca gidicem doktora bugun 4+3 gunlük adet gunume gore, sizce degerim cok mu artmış dış gebelikten korkuorummm
Funer0745 bende şimdi kan verdim bekliyorum Can'ım dua etm
15,50 olmuş Can'ım değer iyice düşmüş büyük ihtimalle değil olurum demekki hayırlısı buymuşHadi inşallahhayırlı haberler canım. Bekliyorum mutlaka sonuçlarını.
15,50 olmuş Can'ım değer iyice düşmüş büyük ihtimalle değil olurum demekki hayırlısı buymuş
Canm sen naptin degerlerini takip ediyo msunÇok üzüldüm canım ama çok takma kafana olur mu.neyse ki döllenme oluyor bu açıdan iyi bişey. Zaman yavaş geçse de inşallah öbür ay alıcaz güzel haberlerini. Öbür ay kendini tut adetin geçene kadar test yapma kuzum. Ben ilk hamileligimde adet olmayınca öğrendim ama şimdi erken öğrendim ve yükselecek mi stresi yaşıyorum istemeden de olsa.bazen akışına bırakmak en iyisi
Hayrlisi olsun üzülme insallah en kisa zamanda saglkli bi gebeligin olur canm benmde kimyasaldi pazrtesi kanamam basladi seninde baslar bi iki gune15,50 olmuş Can'ım değer iyice düşmüş büyük ihtimalle değil olurum demekki hayırlısı buymuş
Canm sen naptin degerlerini takip ediyo msun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?