Beta degerinin artmasını bekleyenler

Canım birazdan gidicem kan vermeye 1 saat sonra falan belli olur. Sen naaptın?
Biz kesimizi gördük teyzesi son iğnemizi de yaptırdık Rabbim izin verirse 1 hafta sonra kalp atışlarını duyacağım. Hayırlı haberlerini bekliyorum lütfen haber ver ayetel kursi okuyarak git Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin

Çok sevindim. İnşallah bu güzel süreci güzel haberlerle beraber geçirmeyi nasip etsin allah sonucu alınca yazarım tatlım mutlaka

Çok sevindim. İnşallah bu güzel süreci güzel haberlerle beraber geçirmeyi nasip etsin allah sonucu alınca yazarım tatlım mutlaka
Amin gülüm amin Rabbim hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah olmayan kardeşlerimize de hayırlı evlatlar nasip etsin heyecanla bekliyorum

Kizlar merhaba cuma gunu kan verdom degerim 237 cikti pazar gunu verdim 970 cikti koydeyim bu cuma anca gidicem doktora bugun 4+3 gunlük adet gunume gore, sizce degerim cok mu artmış dış gebelikten korkuorummm

Kizlar merhaba cuma gunu kan verdom degerim 237 cikti pazar gunu verdim 970 cikti koydeyim bu cuma anca gidicem doktora bugun 4+3 gunlük adet gunume gore, sizce degerim cok mu artmış dış gebelikten korkuorummm
Canm yaniltmak istemem ama benm bildigim dis gebelikte az artar senjnki hizli artmis. Bu durumdabya cogul gebelik yada daha gebelik baslarda oldugu icin hizli artar diyorlar. Rabbim hayirlisini versin jnsallahh

Canım dış gebelikte saçma sapan artışlar olur gayet güzel artışın bebeğinin kesesini görürsün cuma günü Rabbimin izniyle Allah hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Canım belki çoğul gebeliktir. Strese girme hemen olur mu.cuma günü de sonucunu bildir bize merak ederim

15,50 olmuş Can'ım değer iyice düşmüş büyük ihtimalle değil olurum demekki hayırlısı buymuş

Çok üzüldüm canım ama çok takma kafana olur mu.neyse ki döllenme oluyor bu açıdan iyi bişey. Zaman yavaş geçse de inşallah öbür ay alıcaz güzel haberlerini. Öbür ay kendini tut adetin geçene kadar test yapma kuzum. Ben ilk hamileligimde adet olmayınca öğrendim ama şimdi erken öğrendim ve yükselecek mi stresi yaşıyorum istemeden de olsa.bazen akışına bırakmak en iyisi

Canm sen naptin degerlerini takip ediyo msun

15,50 olmuş Can'ım değer iyice düşmüş büyük ihtimalle değil olurum demekki hayırlısı buymuş
Hayrlisi olsun üzülme insallah en kisa zamanda saglkli bi gebeligin olur canm benmde kimyasaldi pazrtesi kanamam basladi seninde baslar bi iki gune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…