bende beklıoruma ma senın değerın ıı canım benm 6 cıktı daa cok yenı sat 18 ağustos bat 18 ağustos ve 1 eylul yumurtlama tarıım bakalım ıkı ğün sonraı ıple cekıorum :)
Evet cnm sen ne zaman yaptiracaksin yaptrnca yazarim ins yukselmistir:)) bende senden haber bekliorum takipteyim iyi gecelrtCanım nasılsın, nasıl gidiyor? Yarın test yaptıracaksın sanırım. Sonucunu bekliyorum
Ooo yeni gordum canim sonucunu super darisi basima da benimki yavas yavas artar sanirim bat gunum gelmedi daha cunku artarsa :)Canım aldık şimdi sonucu.178.89 çıktı çok şükürdoktor iyi artıyor dedi.cuma günü tekrar yaptıracağım bakalım
Kizlar bugun 600 olmasi gereken degerim 351 cikti dr dusuk ya da dis gebelik dedi boyle bisey yasayan var mi
Ooo yeni gordum canim sonucunu super darisi basima da benimki yavas yavas artar sanirim bat gunum gelmedi daha cunku artarsa :)
Sevndm canm ins saglkli bi gebelik gecirirsn dua edelm benmde pazartesi aksama.basladi kanama dewam edyr oyle ara ara. Cuma kendi.doktoruma gtcem bakalim bi de ona goruncemEvet canım bugün yaptırdık 66 dan 178 e çıkmış çok şükür. Cuma günü tekrar yaptıracağım.güzel ilerler inşallah. Sen naaptın? Oldu mu kanaman?
Bende artık akışına bıraktım Can'ım test asla yapmam hemen ayrıca doktora gidip tüm testlerimi yaptıracağım ondan sonra hayırlısıyla olacak bebeğim Allah'ın iziniyle inşallah Rabbim sana da sağlıklı hayırlı bebiş nasip ederÇok üzüldüm canım ama çok takma kafana olur mu.neyse ki döllenme oluyor bu açıdan iyi bişey. Zaman yavaş geçse de inşallah öbür ay alıcaz güzel haberlerini. Öbür ay kendini tut adetin geçene kadar test yapma kuzum. Ben ilk hamileligimde adet olmayınca öğrendim ama şimdi erken öğrendim ve yükselecek mi stresi yaşıyorum istemeden de olsa.bazen akışına bırakmak en iyisi
Sevndm canm ins saglkli bi gebelik gecirirsn dua edelm benmde pazartesi aksama.basladi kanama dewam edyr oyle ara ara. Cuma kendi.doktoruma gtcem bakalim bi de ona goruncem
Bende artık akışına bıraktım Can'ım test asla yapmam hemen ayrıca doktora gidip tüm testlerimi yaptıracağım ondan sonra hayırlısıyla olacak bebeğim Allah'ın iziniyle inşallah Rabbim sana da sağlıklı hayırlı bebiş nasip eder
Kizlar moralim cok bozuk ya iki gun once olcum yaptirmistim tam olarak 6.9 cikti hcg ... Bugun yaptirdim 13 cikti adetime 3 gun var daha telefondaki hemsir cok artmamis ya iyi d3gil dedi aslinda hesaplayinca normal ama moralim bozuldu
Insallah canim hayrli saglikli evlatlarmz olsn.tabiki koparmayalm guzel haberi vermek nasip olur insallah. Sende oyle gidisati paylas ins bi sorunun olmazEkim de güzel haberler senden inşallah. İrtibatı koparmayalım
Amin canim aminn..Canım çok geçmiş olsun. Kötünün iyisini düşünelim ve dış gebelik olmaması için dua edelim.inşallah allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin
Kızlar sanırım buldum cevabı şımdı sızce asıl onemlı sorum şu benım geçen ay 18 ağustsda yanı reglım peçeteye az bı ıkı damla kahverengı geldı 21 inde bıldığınız adet geldı söktü ve ılk kez boyle oldu reglim o yuzden ben hatta geçen ay yerleşme kanaması fılan dıye heycan yapmıştım . yanı sorum şu az kahverengı lekeyımı adet gününün 1. günü sayacağızyoksa 21 ağustos tam soktuğü günü mü
yok canım afedersın çamurdu 3 ğünBen doktora sormuştum bu durumu.eğer ilk gelen kırmızı renk ise 1 damla olsa bile o gün sayılır demişti canım
yok canım afedersın çamurdu 3 ğün
buğün şte canım 13 cıktı ... eğer ılk kanı ğördüğüm adetın ılk ğününü baz alırsam şuan a da adetıeme 6 ğün varEn son kan testini ne zaman yaptırdın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?