- 16 Temmuz 2016
- 51
- 24
- 3
- Konu Sahibi aslimustafa
-
Ben yaaiyrm canim baska bir hastanede 6 bin kusur cikan hc gem baska hastanede 3000 lerde cikti dr buyuk ihtimal dusuyr dedi kanamam falan da yok kafayi yicemGebeliğimi ilk öğrendiğimde hcg 155.88 çıktı 4 gün sonra doktor kontrolümde doktorum hamileliğin kesin dedi oradan çıktıktan sonra içim rahat etmedi kese görünmemişti çünkü tekrar kan testi yaptırdım 603 çıktı gayet normal artıyordu. ardından 2 gün sonra sağ kasığımdaki şiddetli ağrı nedeniyle tekrar gittim hastaneye ama kanamam vs hiç olmadı dış gebelik belirtisi de yaşamadım ağrı dışında , doktorum dış gebelikten şüphelendiğini söyledi tekrar kan testi istedi hcg 539 çıktı değerin düşmüş iki günde bir takip edicez gerekirse ilaçla gebeliği sonlandıracağız dedi eve geldik Ağrı'm o kadar arttı ki yerlerde süründüm resmen farklı bir hastaneye gittik tekrar bi doktora göründüm Rahmimin 18 mm civarında kalınlaştığını ve bu kalınlıkla dış gebelik olacağını sanmıyorum dedi, değerin düşmesinin ne anlama geldiğini sordum Bebek gelişimini durdurmuş olabilir dedi sonra vücuttan kendini atacaktır dedi tekrar aynı gün içinde kan verdim sonuçlar çıktı bu sefer 561 yine başımdan aşağı kaynar sular döküldü 1200 üstü olması gerekirken düşmüştü hepten umudumu yitirdim bilmiyorum böyle olupta tekrar artan oldu mu ama inşallah bebeğim benlediryarın tekrar kan testi yaptıracağım benzeri olayı yaşayan varsa belirtirse çok sevinirim :/
Progestan kullanıyor muydun canımBen yaaiyrm canim baska bir hastanede 6 bin kusur cikan hc gem baska hastanede 3000 lerde cikti dr buyuk ihtimal dusuyr dedi kanamam falan da yok kafayi yicem
Benimde beta 704 tü sonra keseyi göremedi muayene etti hemen betana bakalım dedi eğer hala yüksekse hemen kürtaj dedi sonra sabah kürtaj diye gittik değer 327 düşmüş kürtaja gerek kalmamış vücut atıyo progestan kullanıyodum bırak dedi bırakınca birgün sonra yani bugün kanamam geldi kimyasal gebelikmiş ama en son batım 26 mayıstıHyr vermedi dr etkisi olmaz dedi kanamam falan yok ama yinede vermesi gerekmiomuydu
Her ihtimale karşı başkatmıştı ilk 3 ay tüm hamilelere veriliyomuş geneldeProgestana neden baslatmisti seni ne zaman baslamistn etkili olmamismi
Aynı bnmde öle cnm bugün başladı benimde sancılı salı günü kan tahliline gitmeyi düşünüyorum değerim iyice düştü mü diyeCanim şuan aynısını yaşıyorum kimyasal gebelik olabilir kan değerlerinin kontrolünü aksatma,artişdayken değerim 2 gün içinde düştü doktor kimyasal dedi ve kanamam başladı bugün
Tamamen bitsin kanaman öyle git canım bende öyle yapacam,çok sevinmişdik üzulduk nasip değilmiş canım hayırlısı olsun inşallah bizim içinAynı bnmde öle cnm bugün başladı benimde sancılı salı günü kan tahliline gitmeyi düşünüyorum değerim iyice düştü mü diye
Canm gelisen bir bebegin dusugunu engellemek icin veriliyo progestan. E zaten degern gozle gorulur derecede dusmusse o gebelikde terslik var yani dusuk riski deilkiHyr vermedi dr etkisi olmaz dedi kanamam falan yok ama yinede vermesi gerekmiomuydu
Evet bnmde bi dusugum var. Bende kanama btince gitmistim. Gecms olsn. Rabbim tez zamanda saglikli bir evlat nasb etsin..Tamamen bitsin kanaman öyle git canım bende öyle yapacam,çok sevinmişdik üzulduk nasip değilmiş canım hayırlısı olsun inşallah bizim için
Amin inşallah çok teşekkür ederim. RABBİM bebeğini sağ salim kucağına almayi nasip etsin inşallahEvet bnmde bi dusugum var. Bende kanama btince gitmistim. Gecms olsn. Rabbim tez zamanda saglikli bir evlat nasb etsin..
Yok sadece kanaman var mi die dordu bugun gdcm tekrr hcg ve kese kont yapilcak isn garibi bnm yolk kesem bile olusmaya baslamisti en son ama yinede duscek diolarCanim bi tanidigmda ole olmustu muhtemelen kimyasal yada sagliksiz gbelik. Kendi kendine degerin dusuyo peki kanamam yok demissin bunun olmasi laazm eninde sonunda doktr bsey demyomi?
Deger dstkten kc gun snr kanaman basladi dr bna 1 ayi bile bulabilir dediCanim şuan aynısını yaşıyorum kimyasal gebelik olabilir kan değerlerinin kontrolünü aksatma,artişdayken değerim 2 gün içinde düştü doktor kimyasal dedi ve kanamam başladı bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?