Beta değerinin yükselip düşmesi

Amin canim Hakkı'mızda hayırlısı olsun ne diyelim , değerlerim sıfırlanırsa tekrar görüneyim bana da herkes hemen olur dedi bi yandan da tereddüt ediyorum ona da bisey olursa vücut kendini toplamadan
Kimyasaldan sonra hementopluyormus kürtajda biraz 3 ay falan ara vermek gerekiyormus ama için rahat etsin diye 1 ay bekle canım 1 adet dönemi atlat sonra başlarsin

3800 den 4600 a cikti 4 gunde
O zaman çıkmamış durmuş Can'ım çünkü 4 günde baya olması lazımdı 3800ü 4e katlaması lazımdı sen yine kontrollerine devam et ama keseyi görmüştür doktorun gittiysen ama kalp atışlarını zaten duymamazsın en aşağı 5000 bin olması lazım hcgnin kan tahlillerini ihmal etme , benim cok erken haberim oldu henüz görmemiştik bile ne kadar erken olursa o kadar iyi daha az üzülürsün benim bugun kanamam oldu ve düştü sanırım inşallah senin ki yükselir tekrar

kafam allak bullak, 17 subatta en son reglimi oldum normalde çok düzenli değildir. 40-45 günde bir gelir. 28 martta kan verdim hcg 8,62 çıktı, 30 martta 23,42, 2 nisan 90.cikti 6 nisanda 600 cikti 10 nisanda 910 cikinca doktor saglikli ilerlemiyor dedi. Bos ya da dis gebelik dedi. 2 gün sonra 732 ye düşmüş, gebelikten hayır yok dedi. Başka kuruma kürtajla temizlenmesi için sevketti. Aynı gün gittiğim kurumda doktor vajinal usg ile baktı 2 mm kese gördü. Tekrar kan istedi orda da 829 çıktı. Kese olmayabilir dedi. Kanamam yok şimdilik, çok hafif pembe lekelenme oldum o kadar.. iki gün sonra tekrar istedi hcg. Şimdi onu bekliyorum. Böyle durumlarda toparlanması mucize mi olur.? Kese değilse nedir? kanamayla atılabilir mi? Artık moral bozukluğundan korkudan psikolojim bozuldu.

Beta hCG değerleri, yaklaşık 10-12 haftaya kadar sürekli olarak artar, bu süre zarfında stabilize olmalı veya hatta azalmalıdır. Bu nedenle ilk trimesterde (3 ay) hamilelik belirtileri daha güçlü ve daha yoğundur.

Genel olarak, erken gebelikte hCG seviyeleri, her gün en az %60'lık bir artışla 2-3 günde bir ikiye katlanır. Yine, her kadına ve bir veya daha fazla embriyoya sahip olup olmadığına bağlıdır. Her kadın hamileliğe farklı bir şekilde tepki verir ve vücudunun tepkisi tamamen benzersizdir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…